Ex sa mi vyhráža a zastrašuje ma
konkretne tym, ze ma da na sud, o stretavania sa s 2 rocnym synom, rozvedeny sme mesiac, a rozsudok este nie je ani pravoplatny, ani majetok este, Vinu si priznal sam za rozpad mazelstva, Je klamar a podvodnik,Dlhuje mi este kopec penazi, a aj inym ludom. S malym sme ani vlatsne spolu nezili, nehospodarili, ja som zila u nasich on u jeho, akoze prerabal dom, potom som sa k nim nastahovala ale jednoducho nepracoval ani niako neprispieval na maleho, tak som zbalila svestky po 2 mesiacoh, dozvedela som sa ze nespaca uver, a ze dlzna suma je uz ovela vyssia ako bol uver, a td, a k veci moze sud dat 2 rocne dieta octcovi bez pritomnosti matky, popripade ake caste by boli navstevy? maleho navstevuje se tam, ale stale ma natahuje, ze pride a pride, a nic, a ked ako teraz napisem, ze mame opekacku v sobotu, tak on do tatier chce ist na neakom smradlavom pozicanom aute, navyse maleho oducam od pienok, a nerad cestuje, fakt sa mi tam nechce ..... dakujem
@sissy27 no on sa tam handrkoval o vyzivne, ze ho vikand chcel cely, a ked sudkyna mu na to, ze take male dieta sa na vikedndy nedava, tak ze potom nesuhlasi z vyzivnym, ze mensie chce platit.... byva 80 km od nas, maly a ja mame trvaly pobyt v PO a on v HE u rodicov,,,, nikdy sme nemali ani spolocnu adresu, prv nas natahoval, ze kupuje byt, ktory nikdy nekupil, ja som po svadbe hned tehu ostala, tak ma prehovoril na jeho rodicovsky dom, krory odysiel prerabat a prerabal ho 16 mesicov a full time, lebo nerobil nikde, vtedy aj ten uver vybavil a mydzicasom podvody a klamstva zacali vychadzat napovrch, a neustale mi klamal a klamal... este poas prerabky sa vyhrazal ze ide vonku robit, tesne pred stahovanim tam, cvok,,,,, nakoniec sud styk neupravil, ze je to na dohode, a ja som mi v styku nikdy nebranila, stale moze prist a to vie, preto nechapem toto vyhrazanie sa,,,, najma ked vie, ze maleho odpienkujem, a nerad sa vozi, navyse nama ani poridne auto, iba pozicia neaky crep... fakt nemam vobec chut nikam s nim ist.....
@zigzag Nemas sa naozaj coho bat...teraz, ked chce, moze sa prist pozriet na dieta, na chvilku, ked pri tom budes aj ty. A ak by podal navrh na sud na upravu styku, tak tam len povies to, co si nam napisala. Jednoducho mas obavy, ci by sa vedel o dieta postarat, kedze sam je nezodpovedny, ma dlhy a ine problemy, ze jednoducho trvas na tom, aby sa stretal s dietatom len za tvojej pritomnosti. A sud ti na 100% vyhovie, kedze babo je este male.
Vôbec sa nedaj zastrašiť, ja som sa rozvádzala ked mala dcera 2 roky, on velice chcel aby ju mal každý druhý víkend od piatku do nedele. SOm skoro skolabovala , malú som ešte kojila bola naučená iba na mna. Chcela som že ked stretávanie tak len v mojej prítomnosti. Sudkyna nakoniec rozhodla tak že každú párnu sobotu ju môže mať od 9 - 18 hod a bez mojej prítomnosti. Skoro ma natiahlo, som si to ani len predstaviť nevedela, nakolko on s nou nebol zvyknutý, ked sme aj boli ešte spolu on ju nedokázal postrážiť ani hodinu a chodil robiť preč na mesiac a víkend doma, takže malá nanho zvyknutá nebola. No a vieš ako to nakoniec dopadlo? Malá bude mať za mesiac 9 rokov a aj o mesiac bude 7 rokov čo nás rozviedli a vieš kolko krát bol za nou ....po súde asi 2 krát a to len na pol hodinu v mojej prítomnosti a viac sa neozval a ani sa nezaujíma a to na súde vyskakoval ako ju chce na celý víkend....malá ho ani nepozná vie že to je jej biologický otec ale nechce sa o nom ani baviť proste pre nu neexistuje a otec hovorí človeku čo ju vychováva. Takže vôbec sa neboj, nech dá na súd sám si ho aj zaplatí a keby tak velmi chcel tak dávno to dá na súd.

@zigzag no veď nech ťa na ten súd dá, o nič nejde... na stretávanie so synom má samozrejme právo, ale pokiaľ ty požiadaš, že to má byť v tvojej prítomnosti a nie na noc, tak ti bude vyhovené... ale úprimne si myslím, že keby sa chcel súdiť o návštevy s dieťaťom, tak to spraví už na popri rozvode...