icon

Je rozchod po pôrode správnym rozhodnutím?

2. jún 2026

Ahojte, som v situacii: par tyzdnov po porode, zacalo to uz pred porodom, pocas tehotenstva, priatel mi zacal hovorit, ze ziarli na mojich ex, (on sam mal len jednu znamost predomnou) a robi to sposobom, ze, ako som vyzerala predtym, ked som mala ine vztahy, bola som chudsia, viac som sa o seba starala a ze on sa kvoli tomu citi nesebavedomo lebo asi ho az tak nepritahujem ked momentalne nevyzeram tak ako pred xy rokmi, ja neviem ci je to len moj dojem, ale mna to velmi zranuje a pride mi to od neho extremne necitlive a krute od neho, vycitat mi taketo veci teraz a pocas tehotenstva, som vo velmi krehej nalade od porodu, som smutna, naladova,zzivam sa s babatkom, a on rozmysla nad takymito vecami, je cele dni doma ale nepomoze mi s nicim, miesto toho rozmysla nad tym ze vyzeram inak ako predtym, mam pocit ze si na mne vybija svoje mindraky, a takto podpora a laska teda vobec nevyzera, vnutro mi hovori ze s takymto clovekom co mi takto dokaze ublizovat pocas najzranitelnejsiehl obdobia byt nechcem, vzapati ma ale prepadne panika a stres ze maly bude bez otca… a ja budem sama, zeny, ma niekto podobnu skusenost? ako ste to vyriesili?

anonym_f1e218
2. jún 2026

Och s kým si si to urobila dieťa? Veď toto je zakomplexovaný pako
Asi by som mu začala uvažovať aj nad odchodom, lebo toto by ranilo každú ženu, nielen ženu po pôrode
Povedz mu úplne narovinu že nech sa spamätá, lebo toto počúvať nebudeš

7miriam77
2. jún 2026

A prečo je celé dni doma? On nepracuje??? No očividne ti to robí naschvál....povedz mu, že či mu ide o to, aby ťa stratil. Je to debil 👎👎👎 čo na to viac povedať

anonym_7af2a5
2. jún 2026

Uz ked si myslim, ze uz tu zeny na MK opisali najvacsich dementov na svete, pride nejaky exemplar a znova prerazi dno...OMG. To co je za kretena a preco sa rozmnozil? Takymto by to mali zakazat.

anonym_ea9bd6
2. jún 2026

povedz mu, že nemá načo žiarliť, nakoľko s ním máš dieťa a s nimi ťa nič nespájalo, vyslovene mu povedať že pokiaľ chce o Teba teda o vás prísť aj s dieťaťom je na najlepšej ceste a o tom ako sa k tebe správa by som pokojne povedala aj jeho rodičom aj tvojím nech mu dohovoria debilovi... a ešte prečo je doma? takého mudrlanta asi ani zamestnať nechcú... to bude jeden z tých, že všade bol a všetko videl

ivik4
2. jún 2026

Strasne
Ja som par tyzdnov po pôrode nevedela kde je sever..
Este aby som riesila nesebavedomeho chlapa ktory mi to len stazuje 😵‍💫

anonym_21a8df
2. jún 2026

Preco je cele dni doma a nic nerobi? To bol taky povalac aj predtym ked ste spolu zili aj dieta planovali? On nema pracu?

januska12323
2. jún 2026

@anonym_autor a prečo mu nepovieš nech sa dá dokopy inak bude tiež ex? Prečo vôbec leží doma?

svetlonos
2. jún 2026

Je to kkt, bude len horšie a dieťa v tomto prípade o ničc nepríde. Akurát o debila, ktorý by si ťa ani na oko pred dieťaťom nevazil.

anonym_752f86
2. jún 2026

Gratulujeme k starostlivemu vyberu partnera. Musela si dlho hladat?

anonym_7af2a5
2. jún 2026
@anonym_752f86

Gratulujeme k starostlivemu vyberu partnera. Musela si dlho hladat?

@anonym_752f86 Skor asi brala prveho, co prisiel do cesty.

anonym_c61e3d
2. jún 2026

Toto keď čítam mi je tak smutno… mne manžel niekoľko dní menil vložky, lebo som sa nedokázala zohnúť. Počas toho, ako sa o mňa staral, on sám schudol asi 5kg, lebo chcel, aby som sa mala dobre a on sám nestíhal jesť. A potom máš ty takéhoto.. preto vždy hovorím, ženy, najprv komunikujte, priateľte sa, spoznajte sa, odskúšajte sa v rôznych situáciách.. na sex je čas aj neskôr, počká aj rok či dva. Lepšie vedieť, s kým som a či sa dal na meho spoľahnúť, či má charakter, či ma miluje..

anonym_752f86
2. jún 2026
@anonym_c61e3d

Toto keď čítam mi je tak smutno… mne manžel niekoľko dní menil vložky, lebo som sa nedokázala zohnúť. Počas toho, ako sa o mňa staral, on sám schudol asi 5kg, lebo chcel, aby som sa mala dobre a on sám nestíhal jesť. A potom máš ty takéhoto.. preto vždy hovorím, ženy, najprv komunikujte, priateľte sa, spoznajte sa, odskúšajte sa v rôznych situáciách.. na sex je čas aj neskôr, počká aj rok či dva. Lepšie vedieť, s kým som a či sa dal na meho spoľahnúť, či má charakter, či ma miluje..

@anonym_c61e3d zrejme aka je ponuka, taky je dopyt. A opacne.

anonym_3c0912
2. jún 2026

Správne rozhodnutie je také, aké cítiš ty. Je jedno či pred alebo po pôrode, alebo rok po ňom.
Ešte raz si v kľude sadnite, vysvetlí mu že toto nie je správne vyjadrovanie ani oristup chlapa čo má dieťa, milujúcu partnerku, a ak bude pokračovať, stratiš k nemu dôveru, úctu, je pre teba záťaž aby sa dospelý chlap takto správal a takehoto nepotrebuješ. Kľudne môžete navštíviť pároveho terapeuta, alebo rozhovor s nejakým párom priateľov, aby ste si vydiskutovali, že ťa môže stratiť.
A radšej sa pripravuj na rozchod, naozaj takého trapka nepotrebuješ mať pri riti, potrebuješ kľud a dobrú atmosféru aby si sa mohla venovať bábätku a nie sa stresovať. Ak by bolo treba, vysvetli aj rodine, lepšie to strávia a pomôžu ti.

cacianka
2. jún 2026

Baby, už neriešte prečo si ho vybrala na biomaterial, radšej poraďte a podporte ako môže riešiť situáciu .

anonym_4d5251
2. jún 2026

ako vravi klasik, dalsi zo zlatou cicinou?

petamich
2. jún 2026

Uprimne, chlap, ktory taketo veci riesi so zenou prave po porode, ked nevies kde je sever a posledne co riesis je fitko a make up je pre mna totalny odpad.

A ak toto ma byt ukazka toho akym hodnotam bude ucit nase dieta, tak radsej bez otca.

Prosim ta a pred tym to bol ukazkovy a milujuci partner ano? Ak ano, tak potom by som to skusila vyriesit a zistit, preco sa tak sprava a ak nie, tak pre mna jedina cesta rozchod. Radsej sama ako s debilom.

vkatush
2. jún 2026
@cacianka

Baby, už neriešte prečo si ho vybrala na biomaterial, radšej poraďte a podporte ako môže riešiť situáciu .

@cacianka úprimne pre mňa by bolo jediné riešenie odchod. S takým človekom by som nebola a už vôbec nie keď máme dieťa. Nechcela by som, aby to dieťa videlo také správanie a myslelo si, že je to normálne. Otec má byť vzor, dieťa zrkadlí jeho správanie.
Ja môžem vyzerať ako najväčšia sračka a aj tak príde a povie mi aká som pekná, lebo to stále počúva od manžela, keď mi to vraví. Pomáha mi sám od seba, lebo to vidí u otca.
A žiarlivosť a zakomplexovanosť je len bonus.
Takže situácia a jej riešenie: dovidenia.
Ale to autorka isto počuť nechce a čaká zázrak, že všetko sa zmení a bude fajn.

michaela329
2. jún 2026

A máš kam ísť? Potom by som neváhala a išla. Chyba sa už jedna stala - máš dieťa s debilom. No ďalšie chyby by pribudli, keby si pri debilovi aj zostala.

marci9
2. jún 2026

A ty si nevieš otvoriť papuľu? Zhučala by som ho tak, že by sa zosral. Ako sa opovažuje kritizovať tvoj vzhľad? On vyzerá ako holywoodsky herec? Takí sráči vedia, do ktorej ženy môžu pindať a do ktorej nie. Ak je žena submisívnejšia, tak si dovoľujú. Pošli ho do pi... Nedaj sa!

cacianka
Včera o 05:17
@vkatush

@cacianka úprimne pre mňa by bolo jediné riešenie odchod. S takým človekom by som nebola a už vôbec nie keď máme dieťa. Nechcela by som, aby to dieťa videlo také správanie a myslelo si, že je to normálne. Otec má byť vzor, dieťa zrkadlí jeho správanie.
Ja môžem vyzerať ako najväčšia sračka a aj tak príde a povie mi aká som pekná, lebo to stále počúva od manžela, keď mi to vraví. Pomáha mi sám od seba, lebo to vidí u otca.
A žiarlivosť a zakomplexovanosť je len bonus.
Takže situácia a jej riešenie: dovidenia.
Ale to autorka isto počuť nechce a čaká zázrak, že všetko sa zmení a bude fajn.

@vkatush veď o tom to je, mužský / otcovsky vzor .
Ja ju chápem, je po pôrode a chytá ju panika.. rieši milión zmien a henten chuj jej len pridáva svoje sračky.
Neviem koho je bývanie, teda ako to majú poriešené, ale radšej by som volila rozchod , kým je dieťa malé - skôr sa zžije s takýmto stavom, ako to vnímat od narodenia. To dieťa vníma nepohodu čo vládne medzi rodičmi, otecko je nedozrety chuj, narúsa mame psychickú pohodu , je vnútorne nervózna, rozhodená popôrodnymi zmenami a do toho blbé kecy hentoho geroja. Dieťatko to podvedome cíti, a keď to aj autorke je veľmi nepríjemné, má dať na svoje inštinkty a geroja poslať do ri.. het.
Dieťa má matku, to je hlavné, a či bude mať otca záleží od jeho charakteru a prístupu. Otcom zostane navždy ale ako sa k tomu postaví je ) bude jeho vizitka. Radšej 3hodiny s dieťaťom vonku raz za týždeň, ako mať doma toto čudo a každú chvíľu počúvať jeho drísty alebo čakať kedy otvorí hubu a začne, cítiť jeho debilné pohľady ako skenuje partnerku z hnusnych dôvodov

sova7
Včera o 12:49

Radšej bez otca ako mať takyto príklad do života veď je to zakomplexovaný chudák tohto si mala kopnúť do prdele už dávno. Radšej neskoro ako vôbec s týmto somarom sa ešte natrapis potrebuje odbornú pomoc nie ženu a dieťa sám je veľké decko. Ty sa teraz potrebuješ sústrediť na seba a dieťa dať sa dokopy po pôrode nastaviť si režim a nie riešiť komplexy dakeho trula. Len ti narúša psychiku a pridava starosti a oporou ti nebude lebo ma co robiť sám so sebou a miesto aby si priznal že má problém tak kope okolo seba. Toto nie je partner do života ale gula na nohe. Je to síce autor dietata ale ako otec to bude mizerný materiál

sova7
Včera o 12:51
@michaela329

A máš kam ísť? Potom by som neváhala a išla. Chyba sa už jedna stala - máš dieťa s debilom. No ďalšie chyby by pribudli, keby si pri debilovi aj zostala.

@michaela329 veru tak. Zle si vybrať partnera je veľká chyba ale kto v živote neurobil chybu. Treba sa poučiť a zariadiť. Ostať s takým somarom by už bola dobrá blbosť chyby treba poriešiť kým nenarastu na mega problém

sova7
Včera o 12:54
@anonym_c61e3d

@anonym_c61e3d 👍👏

sova7
Včera o 12:58

Byť sama je výhra oproti tomu s kým zijes teraz. Nie je trest ani katastrofa byť sama hrozne je byť s debilom len aby som nebola sama a niekto bol. To je fakt na facku. A sama už nebudeš keďže máš dieťa najbližších najmenej 18 r budete dvaja.

anonym_0ee6fe
Včera o 18:01

@anonym_autor mám podobnú skúsenosť. Prvú žiadosť o rozvod som podala keď malo bábätko 3mesiace. Ukecal ma, stiahla som chvíľu,,sekal dobrotu,, Rozviedla som sa, keď malo dieťa 2roky. Nikdy som to neoľutovala. Bol to slaboch a narcista. Tiež nikdy s ničím nepomohol. Pre zmenu od tvojho bol stále v ,,práci,,.