icon

Je správne verejne nadávať na exmanžela po rozvode?

9. júl 2026

Narážam tým konkrétne na Zuzanu Belohorcovú, ktorá účinkuje teraz v nejakej reality show, kde opisuje svoj rozvod a vyjadruje sa tam k tomu aj jej dcéra, že otec sa o nich posledné mesiace vraj vôbec nezaujímal. On na to potom reagoval pod nejakým príspevkom, že to nebola pravda, lebo to deti s ním nechceli komunikovať. Myslíte si, že je to správne, keď sa takéto veci prepierajú na verejnosti? Lebo mne to trošku príde, že ona bola známou moderátorkou, a teraz tak trošku zneužíva svoje postavenie a svoju popularitu. Vie, že exmanžel bude v očiach verejnosti ten zlý.

Ja neospravedlňujem to, čo spravil, ale nevieme, čo všetko tomu predchádzalo. Plus je možné, že ich doteraz financuje, lebo neviem, či ona chodí do práce.

Lebo stáva sa, že jeden rodič zmanipuluje deti a oni potom nechcú mať s druhým rodičom žiaden kontakt.

mirka414
9. júl 2026

Pre zlepšenie finančnej situácie ?😂
Anoooooo 😂
Len nech mu naloží ,otázka je zaujíma to niekoho ? Verí jej to niekto?

marca12
9. júl 2026

@anonym_autor Mne trapne aj za nu. Mala som ju za milu,rozumnu zenu,ale toto je velky krok vedla. A este do toho zatahovat deti a prepierat sukromie na verejnosti. Akoze koho to zaujima taketo stupidne reality show. Kym ju neopustil kvoli inej,stala za nim,vsetko prehliadala a zrazu,ked odisiel od nej,ide ho spinit. Hlavne,ze cele roky sa hrala na stastnu rodinku a to bolo len Vlastik sem, Vlastik tam.

anonym_c4191d
9. júl 2026

ako modelka je uz v prde.i .. jej nahe fotky tiez nezaujali -kedze tych je uz plny net tak skocila na dalsi level ao sa zvyditelnit - ponizit a nadavat na ineho ... rovnako ako trapna krainovan pred nedavnom teraz nasleduje belohorcova- 2 babky co sa nevedia zmierit so starnutim a zaslou slavou .. len skoda ze do toho tahaju deti .. spinave pradlo si ma kazda prat doma a nie na verejnosti

anonym_a7b5f2
9. júl 2026

@anonym_autor trápne je to, keď sa s ním pretrčala, Vlastik sem , Vlastik tam a teraz vyhlasuje , že jej rodina ho trpela , len kvôli nej. Lebo kto pozná Vlasta, každý vie , že je rozpravkar..
To je trápne

Týmito rozhovormi len chce spraviť sebe promo,lebo musí zarábať a promo svojej dcére ,aby mali videnia a promo.
Živí generáciu,ktorá zase len bude zarábať Instagramom.

anonym_d6eed5
9. júl 2026

@anonym_autor zalezi na okolnostiach, tiez som sa pocas manzelstva tvarila ze je vsetko v poriadku no a po rozvode uz tuto pretvarku udrziavat netreba. Tam sa ukaze ako to bolo naozaj, dovtedy sa to dusilo za dverami...osobne som bola velmi jemna a na ex muza som extra nekydala. Kvoli synovi. Nebolo to treba on ho ma totiz rad.

anonym_56492f
9. júl 2026

Chce zarobit na hocicom, hlavne aby to nebolo manualne, este aj na svojom rozvode ... Cudujem sa ludom, co su na tuto vyzitu staru zlatokopku este zvedavi.
Belohorcova chodila s mafianmi Deakom a Svobodom, obaja su pod drnom
https://www1.pluska.sk/soubiznis/mafianske-milenky

domkakvet
9. júl 2026

@anonym_autor nie je ani spravne to rozoberat.

anonym_85031f
9. júl 2026

Áno, je to správne. Aspoň je úprimná. Skôr ma vytáčajú tie umelé frázy do médii, keď sa nejaký pár rozvedie a dá sa trápne vyhlásenie typu: dohodli sme (no veľkého ch**a), že už našou spoločnou cestou nepojdeme a nebudeme pokračovať a pojdeme každý svojou cestou. Máme korektné vzťahy (no veľkého ch**a), sme priatelia ( no veľkého ch***a), sme v pravideľnom kontakte (vyprávaj babke) atď.

anonym_8ae446
9. júl 2026

Ja si myslim ze su to sukromne zalezitosti a nemala to dalej prepierat, ano bol neverny ved to z neho krici, ano rozvadzame sa a tam to malo skoncit. Spravi rozhovory kde o tom hovori na zaver doda, ze uz sa k exmanzelovi nebude viac vyjadrovat a potom natoci 'realityshow', kde ma opat potrebu to prepierat. Ego a peniaze robia svoje. Inak na mna posobi ako prijemna zenska ale toto bol krok vedla.

rozculena
9. júl 2026
@anonym_8ae446

Ja si myslim ze su to sukromne zalezitosti a nemala to dalej prepierat, ano bol neverny ved to z neho krici, ano rozvadzame sa a tam to malo skoncit. Spravi rozhovory kde o tom hovori na zaver doda, ze uz sa k exmanzelovi nebude viac vyjadrovat a potom natoci 'realityshow', kde ma opat potrebu to prepierat. Ego a peniaze robia svoje. Inak na mna posobi ako prijemna zenska ale toto bol krok vedla.

@anonym_8ae446 príjemná? Afektovaná od prvej chvíle,ako som ju videla v TV....

anonym_8ae446
10. júl 2026
@rozculena

@anonym_8ae446 príjemná? Afektovaná od prvej chvíle,ako som ju videla v TV....

@rozculena na mna posobi milo, ma velmi pokojny prejav ale ja sa dokazem na nu pozerat iba ako na cloveka nie ako na Zuzana Belohorcovu

anonym_5fcdc6
10. júl 2026

ona je chudera a vzdy aj bola, tak sa sprava aj teraz...

mandzula
10. júl 2026

Akurat som to dnes videla. Podla mna ubohe takto verejne to prepierat a este nechat vyjadrovat sa k tomu neplnoletu dceru. Plus tie fotky s dcerou sa mi zdaju take dake uchylne, nasilu sa popri dcere zviezt a ukazat, aka som este samica a hrozne nad vecou.

anonym_d25f5b
10. júl 2026

celý život prepierala na verejnosti pomaly aj kvalitu rannej stolice, tak prečo nie aj toto? Mentálna kvalita proste nepustí

anonym_303c93
10. júl 2026

@anonym_autor A presne aj z tohto jej pripadu je vidno ze instagram je jedna velka iluzia. Tak doteraz to bola najvzornejsia ukazkova rodinka, manzel vychvalovany az do nebies a odrazu nema na neho jedneho pekneho slova. Cize cele roky klamala fanusikov. Netreba verit vsetkemu co tam ludia zavesia. Za mna ale ubohe tahat do toho deti. Zuza uz x krat povedala do kamery ako je ona nad vecou ale zrazu ma potrebu prat spinavu bielizen na verejnosti. Absolutne sa jej exmanzela nezastavam, mne teda on zrovna ako prototyp manzela rodinneho typu nikdy nepripadal ale toto co predvadza ona s dcerou je naozaj moc. Ja si Salmu pamatam ako sikovne mile dievcatko z tej show kde spolu s mamou spievali ale to ako sa prezentuje teraz v 16 pod vedenim matky jej moze do buducnosti skor ublizit. A neda mi nenapisat ze Zuzin prejav na mna posobi maximalne afektovane, nasilu, je kontrolovany akoby sa to naucila uz vopred a snazi sa vsetkych presvedcit (a asi aj samu seba) ako je v pohode a nad vecou. Nuz nie je, inak by tu reality show nerobila.

anonym_a70058
11. júl 2026

Celé to bolo trápne a aj je trápne. Roky sa vravelo,že ju podvádza kde môže.