Kamarát neplatí výživné. Aké sú dôsledky?
Dobry vecer moj kamos neplati vyzivné neplatil od zaciatku 4 rok potom to nachvilu pozastavil a platil par mesiacov a potom zasa prestal, vraj prebehol aj súd ked bol v cechach, bez jeho pritomnosti a teraz jeho priatelke ex platí stat teda urad práce penize na dieta 5 rocne. Moj dalsi kamos mi povedal ze mu hrozí vazb je to pravda? Je to velmi nezodpovedny clovek akoze chcem ho prebrat , sprava sa ako dieta. Nepoznam ho ale dlho len dva roky
@anonym_autor pardon písala som rýchlo niekde chýbajú písmenká snáď sa to dá pochopit.
@anonym_autor samozrejme,ze taky blbecek skonci v base,ma dieta a to je aj zaväzok,nie len si dobre zatrtkat.S takym clovekom by si sa ani bavit nemala.Takeho preberie len basa.
@anonym_autor máš super kamarátov
Basa ho pouci. Ako bolo povedane, dobre si zatrt.al a v base si pre zmenu niekto dobre zatrt.a s nim. Aspon dostane ponaucenie.
No hlavne si daj pozor aby si s kamaratom neotehotnela. Neplati na jedno, na dve platit tiez nebude.
@anonym_autor
No mas riadnych kok*tov za kamaratov
Poznam takeho.. neplatil si vyzivne na decka, tak prechodne mali vyzivne od statu a potom siel sediet.. neviem na kolko a ani co je s nim teraz, ale zebrak riadny. Mat dieta a nezaujimat sa, neplatit mu, nestarat sa, ci ma moja vlastna krv co jest, kde byvat, ci nechodi smradlavy a spinavy do skoly, to je hnus za mna.
No je to nezodpovedny clovek akoze snazime sa mu pomoct ale rok nic aj povedal ze zacne to platit ale alstale nic vybavuje sto inych vecí robit robí nechapem ci tych 150 ci kolko eur by ho zabilo, toto je posledne co zistujem, posledné. Lenze on tvrdí ako dieta ze platil niekolko mesiacov a pozastavili to ale teraz ze zasa to platí úrad znova. Tak ano pouci ho len basa. Je lahostajný ja na neho nemam uz nervy posledné mu zistujeme a kazdy kazdy mu to hovorí ale nanich nadáva, noc kamosov nema ja mam z kazdej strany ale policajt znamy mi tiez povedal ze sud ho noze zavesit a rozhodnut bez neho či čo. Nuz tak mu treba ked pojde, ja si usta drat nebudem 🙂 precitam mu prispevky a nech sa stym pasuje ako chce.
Pohybujes sa v skvelej spolocnosti. A co sa im stane? No dufam ze to, co sa podla zakona ma... exekutor, zadrzanie VP, vazenie. Hadam si kamos nemysli, ze ked za neho plati stat, ze ma po probleme. Naopak, na este vascie problemy si zaraba.
Ja dúfam,že je to len kamarát
Pohybujes sa v skvelej spolocnosti. A co sa im stane? No dufam ze to, co sa podla zakona ma... exekutor, zadrzanie VP, vazenie. Hadam si kamos nemysli, ze ked za neho plati stat, ze ma po probleme. Naopak, na este vascie problemy si zaraba.
@anonym_2c6400 ten ma aj exekutora ale za co netusime ale nema ani trvale nic, sam byva. Takze stratena existencia a ja od toho davam ruky prec, len ten exekutor to je asi aj za vyzivne neviem nevyznam sa v tom ja keby den neplatim volaco tak umrem strachom na poistovniach atd. Ale jeho zivot nech ho vezmu
Rozchod rodicov neznamená koniec otcovstva. Dospelý clovek by už mohol byt uvedomelý a niesť zodpovednosť za svoje činy, či nie? No čo ti hrozí pri dlzobach? Zanedbaní starostlivosti? Úplne logické….
Áno, ak neplatí môžu ho odsúdiť a zavrieť do väzenia, lenže takým podareným "oteckom" to evidentne nevadí, idu tam aj viackrát, polezia si rok dva, exekútor im nemá čo zobrať, a v konečnom dôsledku to dieťa má z toho figu borovú, peniaze mu nikdy nikto nevráti, také sú tu úžasné zakony na SK.
Áno, ak neplatí môžu ho odsúdiť a zavrieť do väzenia, lenže takým podareným "oteckom" to evidentne nevadí, idu tam aj viackrát, polezia si rok dva, exekútor im nemá čo zobrať, a v konečnom dôsledku to dieťa má z toho figu borovú, peniaze mu nikdy nikto nevráti, také sú tu úžasné zakony na SK.
@moony99 no nema trvalu adresu lebo ho vysmarili z domu v luziankach ach, a zije v nr v podnajme
@moony99 kasleme sa uz nato, vedel co robí len sa lutuje ale nepohneme snim nikto
@moony99 niektorym ani tam v lochu nepomoze zmenit seba.

@anonym_autor pardon písala som rýchlo niekde chýbajú písmenká snáď sa to dá pochopit.