Koľko bude otec platiť výživné na tri deti?
Pekný deň chcem sa spýtať približne koľko by súd určil otcovi deti platiť vyzivne 3r,6r,8r Otec pracuje v zahraničí ma okolo 3000€ vyplatu.
@eva3838 zalezi ci ma tu sumu aj na vyplatnej paske, od toho ake mas na deti naklady napriklad zo zdravotneho hladiska, ci chodia na kruzky a podobne.
@domkakvet nijak zvlášť nezáleží, čo má na výplatnej páske. Pozrú sa na celkové finančné pomery rodiny. Toto si ozaj nemýľ, veľa mužov si myslelo, že im stačí minimalka na papieri a môžu prísť na novom mercedese 😂. Dokonca muž jednej kamošky bol “nezamestnaný” keď dostal platiť na dve deti cez 600€.
@domkakvet nijak zvlášť nezáleží, čo má na výplatnej páske. Pozrú sa na celkové finančné pomery rodiny. Toto si ozaj nemýľ, veľa mužov si myslelo, že im stačí minimalka na papieri a môžu prísť na novom mercedese 😂. Dokonca muž jednej kamošky bol “nezamestnaný” keď dostal platiť na dve deti cez 600€.
@anonym_e23deb a vela muzom to aj preslo. Jazdit na mercedese a nevlastnit ho je jednoduche ako facka.
@eva3838 záleží, aký je šikovný ex. Ak sa bude tváriť, že robí za minimálnu, nič nevlastní, má novú rodinu...a ty pracuješ a máš všetko...tak možno 220e na jedno.
Ako je v tej tabulke. Ale zalezi aj ake ma naklady. 3000 v cistom? ci hrubom? Ak si tam plati ubytovanie, cestu, tak to bude menej.

Tu si pozri tabuľku, je však len orientačná
Podstatne sú tvoje náklady na jednotlivé deti
Je rozdiel ak má zdravé dieťa a dieťa s alergiou, alebo doeta ktoré má očnú vadu, či musí chodiť na rehabilitácie