icon

Manžel po hádke odišiel k svojej matke

6. feb 2026

Manzel po hadke odisiel k matke a ostal tam. Byva tam uz 2 mesiace. Mame 2 deti. Pokus o rozhovor z mojej strany bol. Vysledok? Nic nechce riesit. Da mi peniaze na deti a bodka. Vobec neviem ci este chcem nieco riesit aj ja. Svokra sa tiez vobec neozvala. Je to cele bizarna situacia

Strana
z5
anonym_47c7f9
6. feb 2026

Zober sa žena a prestaň s ním počítať v ďalšom živote. Načo ti je taký chlap doma? Bývanie máš vyriešené, podaj žiadosť o rozvod + výživné na deti + výživné na seba. Ale, ešte predtým vymeň zámky na byte. Aby si raz nenašla prazdny byt. Jedno je isté. Ak by s tebou chcel byť, tak by bol. Nechce. Nic medzi tým neexistuje....deti máš veľké, pomozu.

anonym_e6f8c7
6. feb 2026
@anonym_47c7f9

Zober sa žena a prestaň s ním počítať v ďalšom živote. Načo ti je taký chlap doma? Bývanie máš vyriešené, podaj žiadosť o rozvod + výživné na deti + výživné na seba. Ale, ešte predtým vymeň zámky na byte. Aby si raz nenašla prazdny byt. Jedno je isté. Ak by s tebou chcel byť, tak by bol. Nechce. Nic medzi tým neexistuje....deti máš veľké, pomozu.

@anonym_47c7f9 Načo sa bude rozvádzať? Čítaj. Má rakovinu v 4. štádiu, možno onedlho zomrie a ešte sa má vláčiť posledné týždne života po súdoch? A chlap jej nič zlé nerobí, na deti platí. Rozvodom a súdom by nič viac nezískala.

anonym_65a2aa
6. feb 2026
@anonym_e6f8c7

@anonym_47c7f9 Načo sa bude rozvádzať? Čítaj. Má rakovinu v 4. štádiu, možno onedlho zomrie a ešte sa má vláčiť posledné týždne života po súdoch? A chlap jej nič zlé nerobí, na deti platí. Rozvodom a súdom by nič viac nezískala.

@anonym_e6f8c7 Azda sa bude autorka drzat a liecit. Ale ked sa chlap zachoval ako svina, preco by mal dostat podiel na byte a vdovsky dochodok, keby doslo k najhorsiemu? Deti male nemaju, on sa odstahoval. Zaplatit pravnika a nemusi rozvod ani dlho trvat. A pre istotu by som aspon zavet napisala, aby ostalo vsetko detom.

anonym_c030d6
7. feb 2026

Prepis byt na synov,kym este vladzes,nech henten sviniar este nededi co patri tebe.Nakoniec sa znova ozeni a synov vyhodi.

oli18
7. feb 2026

Co jej tu radite hluposti, rozvod, prepis majetku a pod. Unika vam jej zdravotny stav. Ona moze kaslat na rozvod, aj na majetok v tomto stave. Potrebuje predovsetkym pomoc, pokoj a peniaze. Kazda ruka je dobra. Len skoda, ze si to neuvedomuje jej bezcitny manzel, ani svokra a este jej strpcuju jej ohrozeny zivot 😥

anonym_65a2aa
7. feb 2026
@oli18

Co jej tu radite hluposti, rozvod, prepis majetku a pod. Unika vam jej zdravotny stav. Ona moze kaslat na rozvod, aj na majetok v tomto stave. Potrebuje predovsetkym pomoc, pokoj a peniaze. Kazda ruka je dobra. Len skoda, ze si to neuvedomuje jej bezcitny manzel, ani svokra a este jej strpcuju jej ohrozeny zivot 😥

@oli18 Manzel jej tu pomocnu ruku zjavne nepoda a rozvod je mozno na dlhsie, ale taky zavet je spisany za 1 den. Radsej si najdem 1 den ako kazdy den nervozne premyslat nad tym, co sa stane s mojimi detmi, ak by som tu nahodou uz nebola a co urobi s bytom moj muz. A po tom jednom dni uz vsetku ostatnu energiu mozem minat len na svoju liecbu, ktora urcite bude mat vacsi uspech, ked budem mat pokoj na dusi.

autor
11. apr 2026

Uz sme rozvedeni

anonym_730184
11. apr 2026

Drž sa, v niečom to bude lepšie, v niečom horšie (financie), ale ty to dáš.

Strana
z5