icon

Manžel priznal sex za peniaze: Rozviesť sa?

Dnes o 14:48

Radšej tému napíšem anonymne, aby ma tu nikto nespoznal.
Dozvedela som sa niečo z čoho som už niekolko dní v šoku.
Ale poporiadku.
S manželom sme mladý pár, ja mam 32 manžel 34 rokov.
Obaja mame vysoké školy, zarabame nadpriemerne. Spoznali sme sa cez znamych. Ide o to, že som sa dozvedela, ze si manžel počas vysokej školy zarábal niečo ako ,,gigolo,,. Mal sex za peniaze so staršími ženami a aj mužmi. Viem, že u mladých žien je to bežné že si ako vysokoškolacky takto zarábajú nesudim, ale muž? Keď sa predáva muž.. Konfrontovala som ho s tým, a povedal, že z toho nemám robiť drámu, že len nechcel vykladať tovar v Tescu a chcel mať rýchle krásne peniaze a nechcel pytat stale od rodičov.. Ako by ste zareagovali keby ste sa také niečo dovezedeli? Pred manželstvom mi to zatajil, dalo by sa anulovať? Ešte dodám, že manžel pochádza z rodiny, kde jeho matka je právnička a otec lekár, čiže žiadni asociali ....a takto si zarábať vlastným telom ach...... 😏 rozviedli by ste sa po takej informácií??

Strana
z3
anonym_fc717a
Dnes o 14:51

Ešte ženy by som predýchala. Ale že s chlapmi všeobecne, to by cezomňa neprešlo.

martinka13
Dnes o 14:52

Je to hrozné. A rovnako hrozné je keď píšeš, že je to bežné a nesúdíš, keď to isté robia vysokoškoláčky. Je to presne to isté. Neviem, či je to dôvod na anulovanie manželstva. Je smutné, ze Ti to zatajil.

anonym_612cd8
Dnes o 14:52

Povedal ti to on sám? Ak áno, prečo nie pred svadbou? Mali ste asi dosť času sa spoznať.

anonym_ff305e
Dnes o 14:57

U mna by skončil.a v pondelok by som sedela u gyn.na testoch na pohlavne choroby.Keby sa zas niekedy ocitol bez peňazí zarobí ako? Fuj.

autor
Dnes o 14:58
@anonym_612cd8

Povedal ti to on sám? Ak áno, prečo nie pred svadbou? Mali ste asi dosť času sa spoznať.

@anonym_612cd8 Nie nepovedal mi to. Vraj to nepovažoval za podstatné. Povedal mi to jeho kamarát, ktorý bol roky v zahraničí a nedávno sa vrátil. On to povedal tak srandovne akoby nič...
Manžel teraz pracuje na vysokej funkcii..

anonym_43f65b
Dnes o 14:58

Keď sa predava muž je to take iste ako keď sa predava žena. Muž nie je viac, je rovnaký ako žena. Čiže nerozumiem že prečo sa na vec divadlo tak že keď sa predava žena je to im, ale muž?

Muži aj ženy majú rovnaku motiváciu PENIAZE

Nerobila by sim scény, je to minulost

minenkaa
Dnes o 15:04

A ty si nemala s inými ludmi sex?

anonym_444ce7
Dnes o 15:06

Ja by som s ním už nikdy nemohla mať sex. Keď si predstavím, že trtkal nejakého chlapa do zadku...Takže v pondelok by som podala žiadosť o rozvod.

klotildabazarik

@anonym_autor pokial by to stale robil, tak ano

anonym_efe01c

@anonym_autor Z osobnej skúsenosti som mal partnerku ktorá si za mlada zarábala že spala s každým kto dobre zaplatil, keď sme raz preberali túto tému, tak mi otvorene dokázala povedať, čo všetko robili a že popravde keby má dnes premýšľať, tak nemá šancu spočítať koľko ich bolo. Niekedy som si na to pomyslel pri milovaní, že koľkí v nej už boli. Nakoniec sme sa po pár rokoch rozišli, nezvládal som to.
Ak by ich bolo menej, je to normálne, každý máme dáku minulosť, ale s týmto som sa nevedel ani po čase vyrovnať.

anonym_99aee9
Dnes o 15:07

@anonym_autor V podstate je to minulosť tvojho manžela Za neveru to považovať nemôžeš.Prijala by si ľahšie fakt, že nezarabal, ale bol promiskuitny bisexual? Príslovie "Mladosť -pochabost,, má svoj dôvod.Nie je prvý,ani posledný, kto v mladosti robil veci,na ktoré nie je hrdý.

anonym_535374
Dnes o 15:07

Mňa by štvalo, že mi to nepovedal, nie že to robil. Ja by som sa nerozviedla pre toto.

anonym_fefa13
Dnes o 15:08

@anonym_autor no nieje všetko zlato čo sa bliští

anonym_43f65b
Dnes o 15:11
@anonym_fefa13

@anonym_autor no nieje všetko zlato čo sa bliští

@anonym_fefa13 😳😳😳😳😳 blyští

Ďalšiu gramatickú chybu ktorú tam máš, radšej ani nekomentujem.
Pre teba platí: mlčať je zlato

marci9
Dnes o 15:13

Udivuje ma tvoj názor, že keď si privyrábajú ako kur.y vysokoškoláčky, tak je to v poriadku, ale keď to isté robia chlapi, tak to už v poriadku nie je. Aký je v tom prosím ťa rozdiel? Asi nikto by nechcel manžela/manželku, ktorý/ktorá si takto privyrábal/privyrábala. Ja teda určite nie. Rozviedla by som sa.

sasa1310

@anonym_autor a čo získaš rozvodom?

autor
@sasa1310

@anonym_autor a čo získaš rozvodom?

@sasa1310 No nechcem s nim už sex, takže neviem ci bude také manzelstvo mat vyznam

minenkaa
@anonym_efe01c

@anonym_autor Z osobnej skúsenosti som mal partnerku ktorá si za mlada zarábala že spala s každým kto dobre zaplatil, keď sme raz preberali túto tému, tak mi otvorene dokázala povedať, čo všetko robili a že popravde keby má dnes premýšľať, tak nemá šancu spočítať koľko ich bolo. Niekedy som si na to pomyslel pri milovaní, že koľkí v nej už boli. Nakoniec sme sa po pár rokoch rozišli, nezvládal som to.
Ak by ich bolo menej, je to normálne, každý máme dáku minulosť, ale s týmto som sa nevedel ani po čase vyrovnať.

@anonym_efe01c inak vies o tom ,že každý chlap čo bol v tvojej matke pred tvojim narodením ,zanechal v nej biologickú stopu a ona zanechala tu stopu v tebe.
Toto je rozum ,kolki boli v nej

anonym_fefa13
Dnes o 15:14
@anonym_43f65b

@anonym_fefa13 😳😳😳😳😳 blyští

Ďalšiu gramatickú chybu ktorú tam máš, radšej ani nekomentujem.
Pre teba platí: mlčať je zlato

@anonym_43f65b všimaj obsah krakena

autor
Dnes o 15:14
@marci9

Udivuje ma tvoj názor, že keď si privyrábajú ako kur.y vysokoškoláčky, tak je to v poriadku, ale keď to isté robia chlapi, tak to už v poriadku nie je. Aký je v tom prosím ťa rozdiel? Asi nikto by nechcel manžela/manželku, ktorý/ktorá si takto privyrábal/privyrábala. Ja teda určite nie. Rozviedla by som sa.

@marci9 v poriadku nie je to, ak niečo take človek zataji. Okrem toho, zena sa zamestná horšie ako muž, takže áno u ženy je to pochopitelne. Lebo pre chlapov je prace aj brigád viac ako pre ženy

anonym_68662a
Dnes o 15:15

zalezalo by ako sa sprava vo vztahu ci ta nepodvadza, venuje sa ti, asi by som na to prihliadla

sasa1310
Dnes o 15:15
@anonym_autor

@sasa1310 No nechcem s nim už sex, takže neviem ci bude také manzelstvo mat vyznam

@anonym_autor tak potom nepotrebuješ zakladať tému, čo by robili iní

simca06022011
Dnes o 15:16

zalezalo by od naseho vztahu, skor by som sa nerozviedla, ak by sme v nasom vztahu nemali problemy, aj kvoli tomu.. ja velmi na minulost nedam, kadekto kadeco porobi/porobil...

anonym_1bd849
Dnes o 15:16

to kde je bezne, ze si vysokoskolacky zarabaju sexom? ja som taku nastastie nepoznala ani jednu.

autor
Dnes o 15:17
@anonym_1bd849

to kde je bezne, ze si vysokoskolacky zarabaju sexom? ja som taku nastastie nepoznala ani jednu.

@anonym_1bd849 Lebo sa ti žiadna nepriznala. Ani o mojom mužovi by to nikto nepovedal, kto to o ňom nevie

anonym_1bd849
Dnes o 15:18
@anonym_autor

@anonym_1bd849 Lebo sa ti žiadna nepriznala. Ani o mojom mužovi by to nikto nepovedal, kto to o ňom nevie

@anonym_autor jasne. alebo som skor nezila v tak skazenej spolocnosti.

sasa1310
Dnes o 15:19
@anonym_autor

@anonym_autor to, že to tvoj robil ešte neznamená, že to robí každá druhá vysokoškoláčka. Zas si to neprikrášľuj

marci9
Dnes o 15:20
@anonym_autor

@marci9 v poriadku nie je to, ak niečo take človek zataji. Okrem toho, zena sa zamestná horšie ako muž, takže áno u ženy je to pochopitelne. Lebo pre chlapov je prace aj brigád viac ako pre ženy

@anonym_autor U ženy je pochopiteľné robiť kur.u? To vážne? Aj ty si si tak privyrábala ako vysokoškoláčka?

anonym_72f7a1
Autor odpoveď zmazal
anonym_213179
Dnes o 15:22
@anonym_autor

@anonym_autor neverila by som mu, už len preto, že mal sex s mužmi a môže sa to opakovať počas manželstva.

Strana
z3