icon

Manžel priznal sex za peniaze: Rozviesť sa?

Dnes o 14:48

Radšej tému napíšem anonymne, aby ma tu nikto nespoznal.
Dozvedela som sa niečo z čoho som už niekolko dní v šoku.
Ale poporiadku.
S manželom sme mladý pár, ja mam 32 manžel 34 rokov.
Obaja mame vysoké školy, zarabame nadpriemerne. Spoznali sme sa cez znamych. Ide o to, že som sa dozvedela, ze si manžel počas vysokej školy zarábal niečo ako ,,gigolo,,. Mal sex za peniaze so staršími ženami a aj mužmi. Viem, že u mladých žien je to bežné že si ako vysokoškolacky takto zarábajú nesudim, ale muž? Keď sa predáva muž.. Konfrontovala som ho s tým, a povedal, že z toho nemám robiť drámu, že len nechcel vykladať tovar v Tescu a chcel mať rýchle krásne peniaze a nechcel pytat stale od rodičov.. Ako by ste zareagovali keby ste sa také niečo dovezedeli? Pred manželstvom mi to zatajil, dalo by sa anulovať? Ešte dodám, že manžel pochádza z rodiny, kde jeho matka je právnička a otec lekár, čiže žiadni asociali ....a takto si zarábať vlastným telom ach...... 😏 rozviedli by ste sa po takej informácií??

mandzula
Dnes o 16:27
@gigie24

@anonym_autor Mna zarazilo to, ze u mladych zien je to BEZNE, ze si zarabaju sexom, uf to slovicko “bezne” 😳.
Ale keby mi to povedal manzel, asi by som bola dost v soku, ale zhodnotila by som ako sa sprava ako uz vyzrety muz a partner, ci mi zato stoji… Proste mnoho mladych spava s kadekym, maju v pohode aj 10 sexualnych partnetov v mladosti a nikto to neriesi, ten tvoj robil to iste, len to spenazil….

@gigie24 Prid v piatok vecer do centra BA a uvidis tie stetky, co sa valia polonahe do podnikov.

zuzanka.zuzu
Dnes o 16:30

toto sme tu ešte nemali 😎 dobreee túto brigádničku na vymyslené témy si tu nechajte 👌

sissy27
Dnes o 16:39

@anonym_autor ja som v soku najviac z toho, ze cudzie zeny, ktore sa zivia prostituciou, su pre teba akceptovatelne, ale tvoj muz je akoze posvatny, alebo co? Co to je za dvojaky meter? Ak mas pre to pochopenie u cudzich zien, s ktorymi ta nic nespaja, tak maj pochopenie aj pre vlastneho muza, ktory ti je snad inak dobrym partnerom, stara sa o teba, mozno sa aj mas vdaka nemu lepsie ako keby si bola bez neho.

anonym_68bd8d
Dnes o 16:40

@anonym_autor to že má niekto vysoké školy a jeho matka je právnička a otec lekár neznamená, že sa nemôže svojim charakterom zaradiť ku dnu spoločnosti. Je jedno, že to robil v minulosti, jeho charakter je amorálny naďalej. Vadilo by mi jeho životné nastavenie. Je to to isté, ako byť vo výkone trestu odňatia slobody, síce to bolo, treat si odsedel, ale to, že robil niečo nemorálne, odsúdeniahodné, vypočítavé zostane navždy s tým človekom. Tituly, ani vysoké školy neurobia z jedinca skutočný charakter. Ten charakter buď je, alebo nie je. V tomto prípade nie je a prejavuje sa naďalej aj v tom napríklad, že vec zľahčuje, klame a nikdy by sa sám nepriznal, to znamená, že to ani neľutuje.

gigie24
Dnes o 16:45
@mandzula

@gigie24 Prid v piatok vecer do centra BA a uvidis tie stetky, co sa valia polonahe do podnikov.

@mandzula Asi budem musiet prist aspon pozriet…😁👍

anonym_727d0c
Dnes o 16:50

Mne by vadilo len to, ze mi o tom nepovedal. Je to jeho minulost. Uprimne, ja som bola na tom velmi financne zle na vyske a neraz som o tom uvazovala, ale hanba mi to nedovolila, keby sa to prevalilo. Ale nemala som nikdy problem so sexom na jednu noc. No co, bol mlady a sprosty, isto aj nadrzany, tak spojil prijemne s uzitocnym. Ak je to teraz spravny chlap, preco ho nechat kvoli mladickej blbosti? Kolko ludi v mladosti pilo/drogovalo/ kradlo/sikanovali a nastal zlom a su z nich tabulkovi dospelaci.

anonym_2290f5
Dnes o 16:53

By ma zaujímalo, čo by mu na takúto brigádu, robiť mužskú aj ženskú štetku, povedali jeho ocko lekár a maminka právnička 🙄

anonym_41653a
Dnes o 16:56

Morálne hodnoty a svedomie má na nízkej úrovni a keď ti zatajil takú zásadnú vec, ako môžeš mať v neho dôveru že ti nezatají niečo iné?

kvietok1233
Dnes o 16:56

@anonym_autor na HIV testoch bol? To že chrapal s mužmi by mi vadilo. Nie je náhodou bisexual?

anonym_51c2b5
Dnes o 16:58
@minenkaa

A ty si nemala s inými ludmi sex?

@minenkaa za peniaze ?

ibatanecnica
Dnes o 16:58
@anonym_727d0c

Mne by vadilo len to, ze mi o tom nepovedal. Je to jeho minulost. Uprimne, ja som bola na tom velmi financne zle na vyske a neraz som o tom uvazovala, ale hanba mi to nedovolila, keby sa to prevalilo. Ale nemala som nikdy problem so sexom na jednu noc. No co, bol mlady a sprosty, isto aj nadrzany, tak spojil prijemne s uzitocnym. Ak je to teraz spravny chlap, preco ho nechat kvoli mladickej blbosti? Kolko ludi v mladosti pilo/drogovalo/ kradlo/sikanovali a nastal zlom a su z nich tabulkovi dospelaci.

@anonym_727d0c ale testyby som si dala spravit

anonym_51c2b5
Dnes o 17:02

No keď to pre neho bolo také normalne bežné zamestnanie prečo ti to úplne normálne nepovedal pred svadbou? A prečo to tajil? Už by som s ním vôbec nemala sex kým si nedá urobiť testy na vsetky mozne aj nemozne pohlavne choroby. A keď takto tají a klame by som na tie testy išla s nim aby som mala istotu že tam bol a tiez by som rozmýšľala co všetko ešte je pre neho v poriadku a normálne len ti to tak normalne nepovedal

anonym_727d0c
Dnes o 17:04
@ibatanecnica

@anonym_727d0c ale testyby som si dala spravit

@ibatanecnica tak predpokladam, ze spolu nechodili 2 mesiace a hned sa nevzali. Ak sli na to ako vacsina ludi, isto su spolu aspon 3 roky a za ten cas by sa uz nejaka pohlavna choroba isto prejavila.

anonym_8bcc3f
Dnes o 17:07
@anonym_autor

@ria_sprout Nie nevydala by som sa za neho, keby priznal pred

@anonym_autor Spýtaj sa advokáta, podla mna je toto závažná informácia, ktorú ti mal povedať pred manželstvom, aby si sa mala možnosť rozhodnúť. Tým, že ti to zatajil, ťa oklamal. Dobre vedel, prečo ti to nepovedal. Veľa ludi si potrebuje zarobiť, ale robit to, co robil on, tak na to treba iny level "charakteru, morálky a žalúdku". Ziaden nema, preto to dokázal robiť. Vypoveda to o jeho charaktere. Charakter sa nemení. Ktovie, ci to aj teraz nerobí. Vo svojom vlastnom záujme sa chod dat hned v pondelok otestovať na vsetky pohlavné choroby. Pre svoje vlastné zdravie a bezpečnosť. Tým, že ti to nepovedal a zatajil, existuje riziko, že ťa prípadne vedome ohrozil na zdraví. Okrem ineho existuju HPV vírusy, z ktorých moze žena dostat rakovinu krčka maternice. Prosím, choď na testy.

anonym_e32a6a
Dnes o 17:09
@anonym_727d0c

@anonym_727d0c mne by na tom vadilo to, čo s tými chlapmi robil. Lebo si zase nehovorme, ze šlo o romanticky sexik. Práveže naopak. Také nechutnosti medzi chlapmi sa mi hnusia.

anonym_8bcc3f
Dnes o 17:09
@anonym_autor

@ria_sprout Nie nevydala by som sa za neho, keby priznal pred

@anonym_autor Spýtaj sa advokáta, či je vobec to manželstvo platne uzavrete, ked ti zatajil toto.

anonym_6728b0
Dnes o 17:18
@anonym_autor

@anonym_1bd849 Lebo sa ti žiadna nepriznala. Ani o mojom mužovi by to nikto nepovedal, kto to o ňom nevie

@anonym_autor poznam dva takéto prípady, kedy sa nechali sponzorovať starými dedkami z rakuska, ten jeden mal aj jedného sugar daddyho v USA. Obaja pochádzali zo socialne slabsich rodin. Ale sú na žen a o oboch sa to verejne vie, lebo to sa utajiť nedá, ako aj o spoluziacke, ktora robila na live chate. Divne, ze si sa to dozvedela až teraz. Ale čo s tým spravíš? Na druhej strane suhlasim, ze ti to povedat mal. Kamarátka spala s tým jednym známym, ktory sa nechal prášiť muzmi a hanbi sa za to, takze je to asi aj pripad tvojho muzq

minenkaa
Dnes o 17:29
@anonym_51c2b5

@minenkaa za peniaze ?

@anonym_51c2b5 keď už tak asi radsej za peniaze ,ako zadarmo

anonym_7f9592
Dnes o 17:38

@anonym_autor Počkaj rok a uvidíš ako bude váš vzťah naďalej pokračovať. Ťažko nájsť dokonalého partnera

autor
Dnes o 17:53
@anonym_6728b0

@anonym_autor poznam dva takéto prípady, kedy sa nechali sponzorovať starými dedkami z rakuska, ten jeden mal aj jedného sugar daddyho v USA. Obaja pochádzali zo socialne slabsich rodin. Ale sú na žen a o oboch sa to verejne vie, lebo to sa utajiť nedá, ako aj o spoluziacke, ktora robila na live chate. Divne, ze si sa to dozvedela až teraz. Ale čo s tým spravíš? Na druhej strane suhlasim, ze ti to povedat mal. Kamarátka spala s tým jednym známym, ktory sa nechal prášiť muzmi a hanbi sa za to, takze je to asi aj pripad tvojho muzq

@anonym_6728b0 prečo myslíš, že dá to utajiť nedá?ak by sa s tým nikde nechválili, ani tí daddyovia tak nikto by to nevedel..Lenže ten trulo môj muž sa o tom vtedy chválil kamošom

anonym_91d6a3
Dnes o 18:00

Že to nebolo počas vzťahu, na čo dramatizovať. Jeho minulosť nie vaša spoločná

petamich
Dnes o 18:09

Ako dlho ste spolu? Predpokladam, ze zopar rokov, zopar rokov si v nevedomosti fungovala a normalne ste mali intimny styk a bolo to v poriadku 😬 nebudem klamat, stastna by som z toho nebola, potrebovala by som to spracovat ale ak inak mate fungujuce a pekne manzelstvo, manzel je tvoj priatel, partner...skratka "nasli ste sa", tak ja osobne by som sa nerozviedla. Ak nemate nazvime to vynimocne manzelstvo a skripe to aj inde, mozno toto by bol pomysleny posledny klincek a rozviedla by som sa.

A ja nevidim rozdiel medzi muzom a zenou, argument, zena to ma tazsie a tazsie si najde pracu je proste hlupost, ...aspon pre mna.

brrunetkaa
Dnes o 18:17

Z toho celého by mi vadil iba fakt, že mal sex aj s chlapmi. Keby iba so ženami, tak by som s tým bola OK. Je to jeho minulosť. Išla by som s ním na testy.

anonym_acca8a
Dnes o 18:18

@anonym_autor mňa by táto informácia asi celkom poznačila. Snažila by som sa hľadať dôvody prečo s ním ostať a oklamať tým seba, ale vnútri by môj vzťah k nemu už nikdy nebol ako predtým a dosť by sa to odrazilo na správaní k nemu.
Myslím že ty to cítiš rovnako a preto si myslím že skôr či neskôr sa rozidete.

anonym_d748a2
Dnes o 18:18

To ze ho davali chlapi by som nerozdychala. Ble. A nie u mladych bab nie je bezne ze si zarabaju sexom. Iba sproste chudery to robia, nastastie som za zivot taku spoznala len jednu. Chodil s nou kamos a nedal si vysvetlit, ze jej bezna praca nebude uz nikdy stacit. A mala som pravdu. K remeslu sa vratila. A dost ma udivuje tento tvoj nazor, ze pre muzov je brigad viac, tak preco by sa zeny nesli predavat 🤦‍♀️. S takymto nazorom mu pokojne uz mozes odpustit aj tu trtka.ku do ana.neho otvoru. Omg 🫣

anonym_075e49
Dnes o 18:43

Uprimne … pri pohlade na neho by ma napadlo len … leniva k… bez chrbtovej kosti. Za rychle prachy otrcil prdel / keby bol zena natrcal by nieco ine … nevidim v tom rozdiel. Nech si kazdy robi, co chce, ale ako manzel by skoncil. Nielen preto, ze sa prostituoval ale hlavne nemal gule to spomenut. Je na vysokej pozicii 🤷‍♀️ mozno mu pomohol byvaly klient (ka) … Nie nezniesla by som ho … ziadna drama len by sa mi zhnusil a nevedela by som mu nikdy doverovat

sergejj
Dnes o 18:55

@anonym_autor Cize zeny mozu a muz nie? 😁

anonym_396790
Dnes o 18:57

@anonym_autor toho by som sa uz nedotkla ani palicou

anonym_0b5f1e
Dnes o 19:05

@anonym_autor ja som tiež nežila bohvieako príkladne , tiež bolo všeličo za odmenu
a mám rodinu , deti, 13 r. vydatá , veď čo bolo, bolo
Za to by som sa nerozvadzala určite

anonym_cddde7
Dnes o 19:11

Nebola by som s chlapom co spal s prostitútkou a nie že on si tak zarabal
A ešte aj a chlapmi
Neexistuje
A tak isto aj vs baby, že sú ku.vy nieje ok
Kvôli peniazom otrcat skatulu alebo zasuvovat do hocikoho.hodnota človeka nula bodov