icon

Manžel priznal sex za peniaze: Rozviesť sa?

10. júl 2026

Radšej tému napíšem anonymne, aby ma tu nikto nespoznal.
Dozvedela som sa niečo z čoho som už niekolko dní v šoku.
Ale poporiadku.
S manželom sme mladý pár, ja mam 32 manžel 34 rokov.
Obaja mame vysoké školy, zarabame nadpriemerne. Spoznali sme sa cez znamych. Ide o to, že som sa dozvedela, ze si manžel počas vysokej školy zarábal niečo ako ,,gigolo,,. Mal sex za peniaze so staršími ženami a aj mužmi. Viem, že u mladých žien je to bežné že si ako vysokoškolacky takto zarábajú nesudim, ale muž? Keď sa predáva muž.. Konfrontovala som ho s tým, a povedal, že z toho nemám robiť drámu, že len nechcel vykladať tovar v Tescu a chcel mať rýchle krásne peniaze a nechcel pytat stale od rodičov.. Ako by ste zareagovali keby ste sa také niečo dovezedeli? Pred manželstvom mi to zatajil, dalo by sa anulovať? Ešte dodám, že manžel pochádza z rodiny, kde jeho matka je právnička a otec lekár, čiže žiadni asociali ....a takto si zarábať vlastným telom ach...... 😏 rozviedli by ste sa po takej informácií??

minenkaa
12. júl 2026
@pletko325

@minenkaa to mi je jasné, že každý mal v minulosti sexuálnych partnerov. To nikomu neberiem. Len tu má autorka problém s tým, že ich mohlo byť viacej a bol to muž s mužom. Určite sú ženy, ktorým takáto minulosť nevadí. Ja osobne ak by som mal partnerku, tak pred vstupom do manželstva by o mne určite vedela všetko mojej minulosti a na základe toho by v slobodnej vôli mohla povedať, či s tým súhlasí alebo nie. Lebo po vstupe do manželstva si neberiem len toho partnera, ale aj minulosť toho partnera. A ak by sme mali niečomu čeliť, tak by to nebol pre mňa šok, že nepoznám svoju manželku.

@pletko325 ako on mohol vedieť,že jej bude vadiť ,že mal sex s chlapmi ,toto je tak pritiahnuté za vlasy a riadna výhovorka ,ako a prečo sa rozviesť
Mal sex za peniaze,čo je to iste ako mať sex a to sa vôbec nerieši na začiatku vzťahu ,každý to jednoducho berie tak,že každý ma minulosť
Iné by bolo keby bol fakt násilník,mal kriminálnu minulosť lebo to môže mať dopad na budúcnosť ,ale toto ,nieko to nemení jeho budúcnosť

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa každý mame ináč nastavené morálne hodnoty. Mne by to prekážalo kebyže zistim, že môj muž spával s chlapmi za peniaze. Mužskú stretku by som si nevzala. Ja som tiež chodila na výšku a nezarábala som si ako štetka. Našla som si normálnu brigádu. Ak by to tebe neprekážalo, ok. Mne ano, preto by slm sa rozviedla kebyže to zistim. Pochopila si?

@aurora33 nie píšeš o klamárovi a to som sa pýtala
Keby to robil zadarmo,len pre radosť bolo by to ok?

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 nie píšeš o klamárovi a to som sa pýtala
Keby to robil zadarmo,len pre radosť bolo by to ok?

@minenkaa pre mňa urcite nie.

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa pre mňa urcite nie.

@aurora33 ale ,ešte stále tam nie je žiadne vysvetlenie,prečo je klamár

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 ale ,ešte stále tam nie je žiadne vysvetlenie,prečo je klamár

@minenkaa pretože jej nepovedal pravdu o svojej minulosti. Ináč, prečo ta to tak štve? Pretože som to napísala ja? Ak ta tak iritujú moje odpovede tak si ma nevsimaj, ok? Písala som autorke, nie tebe.

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa pretože jej nepovedal pravdu o svojej minulosti. Ináč, prečo ta to tak štve? Pretože som to napísala ja? Ak ta tak iritujú moje odpovede tak si ma nevsimaj, ok? Písala som autorke, nie tebe.

@aurora33 prepac nepoznam ta alebo sa poznáme? a normálne som sa opýtala ,bez nastvanie
Chcela som vedieť v čom klamal ,keďže si to napisala

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 prepac nepoznam ta alebo sa poznáme? a normálne som sa opýtala ,bez nastvanie
Chcela som vedieť v čom klamal ,keďže si to napisala

@minenkaa takmer v každej téme, kde napíšem sa sommnou doťahujes. A píšem ti to už asi treti krát: nepovedal jej pravdu, takže jej klamal. Stačí? Za mňa je klamár a ak to by to tebe neprekážalo, tak to je tvoj problém. Pekný deň prajem a už ma neoznacuj. V žiadnej téme.

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa takmer v každej téme, kde napíšem sa sommnou doťahujes. A píšem ti to už asi treti krát: nepovedal jej pravdu, takže jej klamal. Stačí? Za mňa je klamár a ak to by to tebe neprekážalo, tak to je tvoj problém. Pekný deň prajem a už ma neoznacuj. V žiadnej téme.

@aurora33 prepac nepamätám si nicky
Dávaš mi príkazom a mám ta na slovo pocuvat?

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 prepac nepamätám si nicky
Dávaš mi príkazom a mám ta na slovo pocuvat?

@minenkaa ty si ale trápna 😀😀😀 alebo si ťa bloknem. Nepotrebujem sa doťahovať s takou nechápavou brzdou ako si ty.

anonym_987c30
12. júl 2026
@minenkaa

@anonym_efe01c inak vies o tom ,že každý chlap čo bol v tvojej matke pred tvojim narodením ,zanechal v nej biologickú stopu a ona zanechala tu stopu v tebe.
Toto je rozum ,kolki boli v nej

@minenkaa prosím ťa, prestaň šíriť takéto do neba volajúce sprostosti, lebo potom vyznieš strašne hlúpo a nikto ťa nemôže brať vážne. Poprosím si štúdiu na tvoje tvrdenie 😀 kde je to dokázané. Nie článok z báječnej ženy. Štúdiu.

minenkaa
12. júl 2026
@anonym_987c30

@minenkaa prosím ťa, prestaň šíriť takéto do neba volajúce sprostosti, lebo potom vyznieš strašne hlúpo a nikto ťa nemôže brať vážne. Poprosím si štúdiu na tvoje tvrdenie 😀 kde je to dokázané. Nie článok z báječnej ženy. Štúdiu.

@anonym_987c30 a toto tu sa berie vážne?

anonym_987c30
12. júl 2026
@minenkaa

@anonym_987c30 a toto tu sa berie vážne?

@minenkaa ja hovorím o tom čo si napísala, že každý milenec zanechá v žene stopu 😂 možno tak v hlave alebo na srdci 😂 ak si za týmto tvrdením stojíš, pripni štúdiu z ktorej vychádzaš. Ak si si to prečítala niekde v článkoch alebo diskusii, tak vedz, že šíriš smiešne hovadiny 😂

minenkaa
12. júl 2026
@anonym_987c30

@minenkaa ja hovorím o tom čo si napísala, že každý milenec zanechá v žene stopu 😂 možno tak v hlave alebo na srdci 😂 ak si za týmto tvrdením stojíš, pripni štúdiu z ktorej vychádzaš. Ak si si to prečítala niekde v článkoch alebo diskusii, tak vedz, že šíriš smiešne hovadiny 😂

@anonym_987c30 ešte raz,toto tu sa berie vážne?
Veď už len ten komentár,na ktorý som to písala , koľko ich bolo v žene
Bola to uplne primeraná odpoved

pletko325
12. júl 2026

@minenkaa @aurora33 dievčence, len sa tu nepobite. Sú to len odlišné názory na vzťah, každý máme tie svoje a snažíme sa ich presadiť. No nie je na mieste presviedčať toho druhého o vlastnej pravde. Každá, každý má tú svoju, ktorej sa drží 🤗

minenkaa
12. júl 2026
@pletko325

@minenkaa @aurora33 dievčence, len sa tu nepobite. Sú to len odlišné názory na vzťah, každý máme tie svoje a snažíme sa ich presadiť. No nie je na mieste presviedčať toho druhého o vlastnej pravde. Každá, každý má tú svoju, ktorej sa drží 🤗

@pletko325 neviem kde vidíš niečo negatívne ,opýtala som sa odpovedala,to bolo všetko
Ja som dokonca ani nevyjadrila názor

anonym_840eff
12. júl 2026
@anonym_autor

@marci9 v poriadku nie je to, ak niečo take človek zataji. Okrem toho, zena sa zamestná horšie ako muž, takže áno u ženy je to pochopitelne. Lebo pre chlapov je prace aj brigád viac ako pre ženy

@anonym_autor S tym nesúhlasím, ženy majú tiež veľa možností na brigády, minimálne toľko, ako muži. Vykladať tovar môžu aj ženy, nie je to delené podľa pohlavia, keď si už toto konkrétne spomenula. Ale napríklad čašníčky, asistentky pri samoobsluznych pokladniach, v kozmetických salónoch, solariach, kaderníctvach v drogériach, pri delení balíkov atď, atď. Dcéra si hľadala brigádu na leto, tak som jej pomáhala a veľa, veľa toho je.
A čo sa týka temy, je to jeho minulosť, bola PRED TEBOU! Ako by si sa asi zatvárila, čau, som XY a robím gigola. Poslala by si ho hneď k vode, bez toho, aby si ho spoznala. Takto si mala možnosť ho spoznať a zistiť jeho kvality. A keď si sa za neho vydala, tak si ta asi niečím ziskal.
Ok, možno to nie je ľahké na počutie, treba si to vydiskutovať, ale kvôli tomu by som dobre fungujúce manželstvo nezahadzovala.
Ty si do vzťahu asi tiež nešla ako panenka Mária, tiež máš určite niečo za sebou a možno tiež máš niečo, o com si nehovorila, lebo každý jeden má...

pletko325
12. júl 2026
@minenkaa

@pletko325 neviem kde vidíš niečo negatívne ,opýtala som sa odpovedala,to bolo všetko
Ja som dokonca ani nevyjadrila názor

@minenkaa ja nič negatívne nevidím, to som nepovedal 😉

aurora33
12. júl 2026
@pletko325

@pletko325 ale Ved ja som jej napísala minimálne trikrát, že to je môj názor a pokiaľ ma ona iný, tak je to jej problém. A ona stále dookola a dookola si šla to svoje. A nie je to len v tejto diskusii. Preto som ju stopla. Ináč je schopná sa opakovať stále dookola.

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@pletko325 ale Ved ja som jej napísala minimálne trikrát, že to je môj názor a pokiaľ ma ona iný, tak je to jej problém. A ona stále dookola a dookola si šla to svoje. A nie je to len v tejto diskusii. Preto som ju stopla. Ináč je schopná sa opakovať stále dookola.

@aurora33 pýtala som sa prečo klamár a ani raz si mi na to neodpovedala

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 pýtala som sa prečo klamár a ani raz si mi na to neodpovedala

@minenkaa čítaj prosim ta s porozumením 😀

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@aurora33 baba prosim ta aspin odpovedaj k veci a nemal si svoje,ja sim ti tvoj názor nevyvracala a presne to čo píšeš na mňa robis ty ,teraz ,v iných témach neviem,nepamätám si ta ,ako som uz napisala

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa čítaj prosim ta s porozumením 😀

@aurora33 a ty tiež a aj odpisuj ,prečo používaš voči mne niečo čoho niesi schopná ty

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 baba prosim ta aspin odpovedaj k veci a nemal si svoje,ja sim ti tvoj názor nevyvracala a presne to čo píšeš na mňa robis ty ,teraz ,v iných témach neviem,nepamätám si ta ,ako som uz napisala

@minenkaa ty si normálna? Ja som písala autorke, nie tebe. Prvá si ma oznacila. Prečo ti tak záleží na mojom názore? Fakt si chorá. Ja ti nevnucujem svoj názor. A ty sa stále dookola pytas prečo je klamár v čom jej klamal? Omg. Už ma to naozaj nebaví. Najdi si niekoho iného na otravovanie.

anonym_efe01c
12. júl 2026

Keď sa doťahujú alebo hádajú ženy, ako to funguje potom, to udobrovanie? Ja keď sa pohádam s kamarátom, tak na konci hádky si podáme ruku, potľapkáme po pleci a na druhý deň ideme na pivo a pohoda.

minenkaa
12. júl 2026
@aurora33

@minenkaa ty si normálna? Ja som písala autorke, nie tebe. Prvá si ma oznacila. Prečo ti tak záleží na mojom názore? Fakt si chorá. Ja ti nevnucujem svoj názor. A ty sa stále dookola pytas prečo je klamár v čom jej klamal? Omg. Už ma to naozaj nebaví. Najdi si niekoho iného na otravovanie.

@aurora33 opýtala sim sa písala si na niečo iné tak som sa pýtala do okola,si chora?

minenkaa
12. júl 2026
@anonym_efe01c

Keď sa doťahujú alebo hádajú ženy, ako to funguje potom, to udobrovanie? Ja keď sa pohádam s kamarátom, tak na konci hádky si podáme ruku, potľapkáme po pleci a na druhý deň ideme na pivo a pohoda.

@anonym_efe01c ja osobne netuším ,ja považujem kazdeho človeka za človeka,bez pohlavia

aurora33
12. júl 2026
@minenkaa

@aurora33 opýtala sim sa písala si na niečo iné tak som sa pýtala do okola,si chora?

@minenkaa wtf? Zabudla si si dať liečiky? Dookola si sa pytala, prečo je klamár. Minimálne trikrát som ti odpísala. Ty už podla mňa ani nevieš čo komu píšeš. Daj si pohov. Prospeje ti to.

pletko325
12. júl 2026

@minenkaa @aurora33 dievčatá, vezmem vám mobil a pôjdete obe kľačať do kúta! 😂

anonym_2cc8c0
12. júl 2026
@anonym_efe01c

@anonym_autor Z osobnej skúsenosti som mal partnerku ktorá si za mlada zarábala že spala s každým kto dobre zaplatil, keď sme raz preberali túto tému, tak mi otvorene dokázala povedať, čo všetko robili a že popravde keby má dnes premýšľať, tak nemá šancu spočítať koľko ich bolo. Niekedy som si na to pomyslel pri milovaní, že koľkí v nej už boli. Nakoniec sme sa po pár rokoch rozišli, nezvládal som to.
Ak by ich bolo menej, je to normálne, každý máme dáku minulosť, ale s týmto som sa nevedel ani po čase vyrovnať.

@anonym_efe01c si s nou bol niekolko rokov no hnus... teba by som nechcela hned by si bol prenasacom hpv

minenkaa
12. júl 2026
@pletko325

@minenkaa @aurora33 dievčatá, vezmem vám mobil a pôjdete obe kľačať do kúta! 😂

@pletko325 ukaz ako