icon

Môj partner ma využíva a chcem sa rozísť

2. júl 2026

Ahojte.. prišla som si po rady, len mi prosím nenadávajte. Hanbím sa to komukoľvek povedať zatiaľ to dusím v sebe. Som s priateľom takmer 2 roky a chcem sa rozísť. Posledné mesiace si uvedomujem, že nie je človek, za ktorého som ho považovala a len sa pretvaroval a klamal mi. Z chlapa, ktorý pre mňa robil prvé posledné sa stal muž, ktorý pre mňa pomaly nechce urobiť nič a len odo mňa brať. Mám pocit, že jediného koho má rád je on sám a neurobí nič pre mňa nezištne. Ja som si myslela, že ma ľúbi, tak to aspoň vyzeralo donedávna. Nedá sa s ním absolútne komunikovať, jediný kto robí kompromisy som ja. Vždy sa musím prispôsobiť ja, všetko musí byť po jeho, keď poviem, že mi niečo vadí alebo nevyhovuje tak už som negatívna, najhoršia zo všetkých jednoducho vždy som v každej hádke na vine ja. Dnes som mu povedala, že mi nevyhovuje ako poslednú dobu fungujeme, nechodíme na rande, predtým sme spolu chodili kadekde, robili si piknik, tvárili spolu akokoľvek čas a teraz nič a ja som ešte tá zlá, že som nespokojná.. Jednoducho z muža, o ktorom som mala pocit, že ma má úprimne rád sa vykľul muž, ktorý len odo mňa berie... Mám pocit, že som naňho tak nezdravo naviazaná, je to môj 2. priateľ..

anonym_6f9fae
2. júl 2026

@anonym_autor buď rada že nemáte deti. Utekaj. Narcis ako vyšitý. Buď rada, že sa prejavil dosť rýchlo.

anonym_370e7f
2. júl 2026

Koľko máš rokov? Veď sa s nim rozíď, načo čakáš 😀

anonym_63049a
2. júl 2026

A co Ti nadavat? Ved je to Tvoja volba. Ked s nim chces byt, tak bud... Ale ak sa chces rozist, rozid sa a funguj normalne, nanovo. Bez nejakeho zbytocneho parazitujuceho chlapa.

anonym_33cd8e
2. júl 2026

Obdivujem tu silu na tebe odist, mala som podobny vztah roky a nakoniec on mna opustil

V konecnom dosledku mi bolo lepsie ako s nim ale trvalo to pokial som to tak vnimala

anonym_218e83
2. júl 2026

Jasny narcis. Odid od neho a nenechaj sa hlavne presvedcit, ze sa zmeni, iba by to mozno kratkodobo hral, ziadne dalsie sance.

anonym_5541a6
2. júl 2026

@anonym_autor viem, že je ťažké odísť. Utekaj dievča. S takým človekom Ťa nič dobré nečaká.

anonym_6f9fae
2. júl 2026

A vieš prečo si na ňom závislá a naviazaná? Lebo zo začiatku ťa presne kvoli tomu namotával, a keď ťa dostal, tak ťa ničí. Zničí ťa ak neujdeš. Vymysli plán, aby nič netušil, všetko zablokuj. Bude sa ťa snažiť možno vydierať, sú to vychcanci

anonym_6f9fae
2. júl 2026
autor
2. júl 2026
@anonym_6f9fae

A vieš prečo si na ňom závislá a naviazaná? Lebo zo začiatku ťa presne kvoli tomu namotával, a keď ťa dostal, tak ťa ničí. Zničí ťa ak neujdeš. Vymysli plán, aby nič netušil, všetko zablokuj. Bude sa ťa snažiť možno vydierať, sú to vychcanci

@anonym_6f9fae takto sa presne citim.. že neviem od neho odísť aj keď cítim, že je to vychcanec

ivicatolic
2. júl 2026

@anonym_autor a ešte dobre, že si sa zbadala 👍👍👍 rýchlo preč j

anonym_5541a6
2. júl 2026
@anonym_6f9fae

@anonym_6f9fae ja som s takým žila 12 rokov!?! Teraz sa za to hanbím, aká som bola hlúpa. Najlepšie roky v ťahu, sebavedomie nula, peniaze nenašetrené žiadne lebo ja hlúpa som všetky dávala na spoločný účet. Dotovala som mu jeho podnikanie. Žiadne rande, dovolenka len jeho záľuby.. Ako to skončilo? Rok predtým už som to chcela ukončiť. Rozplakal sa!!! Dala som tomu šancu. Oklamal ma za ten rok ešte o veľa peňazí Ani svadba ani deti.. To ma presvedčil aké je to "cool" sa nebrať,deti stále odkladal na neskôr. Našťastie som precitla, neskoro ale predsa. A nerozumiem čo som na ňom videla a že som s nim vôbec mohla žiť. Podotýkam do 3 týždnov od rozchodu býval s inou. Rozvedenou, pre ktorú to bol Boh. Pretože ju manžel týral.. Začal využívať ďalšiu..

anonym_6f9fae
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_6f9fae takto sa presne citim.. že neviem od neho odísť aj keď cítim, že je to vychcanec

@anonym_autor predstav si seba ako trosku na psychiatrickych liekoch bez štipky sebaucty, uzavretu, tichu, poníženú. Ja chápem, že si si život predstavovala inak, že bol úžasný, bola si šťastná. Žial to skončilo a nikdy sa to už nevráti. Možno by ťa chvíľu znova krátky čas namotával, ak by zistil, že unikáš. On je zatiaľ spokojný, že si na ňom závislá.
Preto ťa spokojne likviduje.
Nie je jediný muž na svete. Buď rada, že si slobodná s nemá žiadne právo ťa ovládať.
Dokážeš to!

anonym_5541a6
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor priprav sa na psychické vydieranie, očierňovanie pred okolím ktoré bude počas rozchodu aj po ňom. Aby on vyzeral pekne

anonym_6f9fae
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kamarátka to dokázala a to má 5 detí. Ale odišiel on našťastie, poprosili ho aby odišiel a on našťastie urazený s hrdosťou išiel do prdele. Jasné že všade rozhlásil že má šibnutú ženu preto odišiel

anonym_16f9af
2. júl 2026

Odišla som od takého muža, bol mi iba príťažou, iba bral a nedával nič. Do dnes som tá zlá ja, ibaže ja už chybu v sebe nehľadám. . Odiď, čím skôr

domkakvet
2. júl 2026

@anonym_autor utekaj od neho a bud rada, ze si to zistila pomerne skoro, lebo niektori toto dokazu predstierat roky.

anonym_ab5637
2. júl 2026

Tu nepomôže komunikácia, ani prosby, dohody... Vždy bude tak, ako on povie. Všetko obráti proti tebe, všetkému budeš na vine ty. Len sa nenechaj uchlácholiť, že keby ste mali dieťa, zlepšilo by to váš vzťah. Priprav si rozchod a zmizni, preruš všetky kontakty s ním. Takýto toxický človek ti zničí život. Väčšinou vydržia sekať dobrotu dlhšie, tento ukázal svoju pravú tvár zavčasu, našťastie pre teba. Nemáte deti, tak neváhaj. Zažila som si svoje s takým magorom.

gribka1
2. júl 2026

Bude aj 3 priateľ, taký je život, buď rada, že sa prejavil. A neskúšaj, či sa zmení, s týmto pekný život mať nebudeš.

anonym_552789
2. júl 2026

Mne to príde, že stratil motiváciu...
Či už ma čo chcel.
Či už mu na vzťah došla energia
Môže byt hocičo
A ked sa s ním ani neda porozprávať,tak je to pasé

michaela220419
2. júl 2026
@anonym_552789

Mne to príde, že stratil motiváciu...
Či už ma čo chcel.
Či už mu na vzťah došla energia
Môže byt hocičo
A ked sa s ním ani neda porozprávať,tak je to pasé

@anonym_552789 to myslíš úplne vážne? Či nevidíš čo píše autorka ako sa správa?

anonym_935e2b
2. júl 2026

Egoisticky narcis, ktory ma potešenie z cudzieho nešťastia, keď človek trpi, to mu dava palivo pre zivot.Mas šťastie, že celkom rýchlo zhodil masku, poznam zenu kde jej muz mal tu masku roky!
Ale potom zanechal za sebou spúšť.Priprav sa na to, po rozchode, že ešte sa bude snažiť vtiahnut ta do toxického cyklu, toto robí skoro kazdy narcis, aj keď uz ma novú obet.Len si to nemýľ s láskou, on ta nechce, on chce len pozornosť a palivo a honit si ego, nejaké vyhody z teba.A všetky sľuby ktoré ti da sa nikdy v živote nesplnia.Je to diagnóza a každú jednu obet znicia.
Pozri si videa na YT od Antónie Morgan a Dvořáka.Drzim palce

anonym_17da65
2. júl 2026
@anonym_5541a6

@anonym_6f9fae ja som s takým žila 12 rokov!?! Teraz sa za to hanbím, aká som bola hlúpa. Najlepšie roky v ťahu, sebavedomie nula, peniaze nenašetrené žiadne lebo ja hlúpa som všetky dávala na spoločný účet. Dotovala som mu jeho podnikanie. Žiadne rande, dovolenka len jeho záľuby.. Ako to skončilo? Rok predtým už som to chcela ukončiť. Rozplakal sa!!! Dala som tomu šancu. Oklamal ma za ten rok ešte o veľa peňazí Ani svadba ani deti.. To ma presvedčil aké je to "cool" sa nebrať,deti stále odkladal na neskôr. Našťastie som precitla, neskoro ale predsa. A nerozumiem čo som na ňom videla a že som s nim vôbec mohla žiť. Podotýkam do 3 týždnov od rozchodu býval s inou. Rozvedenou, pre ktorú to bol Boh. Pretože ju manžel týral.. Začal využívať ďalšiu..

@anonym_5541a6 ako keby som o sebe čítala,až na nejaké detaily....

anonym_552789
2. júl 2026
@michaela220419

@anonym_552789 to myslíš úplne vážne? Či nevidíš čo píše autorka ako sa správa?

@michaela220419 tak aj tu je kopec vyhoretych bab v pribehoch presne ako ona opísala toho svojho
Autorka napisala, že je to vyuzivanie a niekto napíše rezignovanie...
Ja som v tomto neutrálna lebo každá minca ma dve strany
No určite nemá zmysel pokračovať takto vo vzťahu

anonym_0c8f27
2. júl 2026
@anonym_5541a6

@anonym_5541a6 to mi je luto. Az sa to zle cita. Ak sa mozem spytat co ti pomohlo sa uvedomit, kedy sa to zlomilo a kolko si mala rokov? Podarilo sa ti zacat druhy a lepsi vztah?

anonym_9173fd
2. júl 2026

Čo ťa núti byť snim??? nezlepší sa to . Keď už pri niekom cítiš že snim nechceš byť ,necitis sa pri ňom dobre tak to ukonci čím skôr

anonym_5541a6
2. júl 2026
@anonym_0c8f27

@anonym_5541a6 to mi je luto. Az sa to zle cita. Ak sa mozem spytat co ti pomohlo sa uvedomit, kedy sa to zlomilo a kolko si mala rokov? Podarilo sa ti zacat druhy a lepsi vztah?

@anonym_0c8f27 ďakujem, si milá. Bohužiaľ nie.. Ono, nesprávny výber partnera z niečoho pramení a uvedomila som si to neskoro. Mala som 33 rokov,ked som to definitívne ukončila. Ono to nejde hneď si uvedomiť. Chvíľu to trvá, pokiaľ úplne precitneš. Mne sa pokúšali otvoriť oči rodičia, hlavne otec ten doňho vždy zabrdal, kedy si ma konečne vezme, založíme rodinu, vždy som ho bránila.. Kolegyne tiež, ktoré za tie roky mali aj tri deti.. Sem tam som to spomenula, vždy ma vedel odbiť, že "neskôr" Lebo veď vieš teraz toto, potom tamto..až som stretla niekoho komu som sa zdôverila ako sa správa. Ten mi vysvetlil že k žene a už vôbec vo vzťahu sa takto muž nespráva. Neváži si ma..trvalo to niečo vyše roka, keď mi to úplne došlo. Pri jednej vete, ktorú mi môj bývalý povedal. Navrhla som mu že pôjdeme do poradne. Odpovedal vulgárne, že ma môže... V tej nanosekunde som úplne zabudla že som s ním kedykoľvek niečo mala. On keď videl, že som z toho úplne kľudná pretože sme bývali ešte spolu, ale ja už som sa balila to trvalo nejakú dobu.. Tak začal chodiť po zoznamkách, kde spoznal ta pár dní svoju ďalšiu obeť.

anonym_129947
2. júl 2026

@anonym_autor Normalne sa s nim rozid. Ja,.ked som to citila na rozchod, tak som sa rozisla.. moznonsom este tak mesiac davala.tomu sancu, ale som si povedala, ze nebudem skodit ani jemu, toboz nie sebe a rozisla som sa. Nelutujem ani jeden rozchod.

anonym_2ebfb4
Včera o 03:19

Nedovoľ, aby ti to robil. Rozíd sa s ním. Nie si povinná nikomu nič hovoriť, vysvetľovať, obhajovať sa. Rozišli ste sa, to je všetko. Akurát teda jemu povedz dôvod rozchodu. A nenechaj sa opäť zmanipulovať, zblbnut jeho rečami ako sa zmení, pretože sa nezmení.

anonym_d7ae98
Včera o 07:15

@anonym_autor chvala bohu vlastne mas stastie. Uz nestracaj s nim cas. Bude to ale neprijemne cez to vsetko v tom pokracuj a vyslobod sa.

anonym_743ea5
Včera o 09:22
@anonym_autor

@anonym_autor Nechceš odísť ,lebo máš z niečoho strach.Mozno sa bojíš osamelosti, možno, že čo budeš robiť bez neho.Alebo , že keď nebudeš mať partnera, že nebudeš v poriadku.
Neboj sa,aj keď odídeš od neho BUDEŠ V PORIADKU.A je v poriadku byť bez partnera.A je v poriadku časom si nájsť normálneho partnera. Chce to ODVAHU.
Odvaha= konať aj keď cítime strach.Drzime ti palce