Môžu mi vziať dieťa, keď pracujem v Rakúsku?
moze odo mna zobrat dieta,ktoreho vychovavam 9.rok bez problemov len pre to,lebo chodim do Rakuska zarabat peniaze na 2-tyzdnovky??? Prosim poradte mi. Dakujem
to, ze si 2t prec nie je dovod na "zobratie" ale je fakt dolezite kto a ako sa o neho v tom case stara - ak je to napr stara mam u teba doma (tj dieta je vo svojom prostredi), je to OK ..... mimochodom, striedavka je riadna blbost - decku akurat rozbije vychovu, lebo kazdy z rodicov od neho vyzaduje nieco ine ... poznam deti, ktore po rozvode zareagovali na striedavku pomocovanim a uplnym odmietanim komunikacie s okolitym svetom ..... toto nie je sranda .....
ja by som striedavku brala, keby ex nebyval od nas vyse 100 km, v tomto pripade je to pase, lebo skola by bola ina, kolektiv, skolka, to by bolo fakt od veci a na psychiku.
zobrat deti ti nemozu len tak, ako pisali baby, je dolezite, kto sa stara v tom case o dieta/deti. ja to mam osobne so socialkou vyriesene, nahlasila som sa sama, aby som predisla nejakym nahlaseniam istych "dobroprajnych" ludi. Povedala som kde som, co som, kde su deti, ex o tom vie, pre deti si chodi, ked nie som doma, nasi sa staraju ukazkovo, deti nie su zanedbane a hlavne u nasich su radi a v pohode. takto som chranena ja, deti aj ex. na socialke mi povedali, ze treba detom zabezpecit dobru starostlivost a pokial je to v ramci najuzsej rodiny, je to ok. a ze aj ok je to, ze som sama prisla to oznamit.

Uvádzaš veľmi málo informácií. Kde je dieťa keď ty si preč? Kto sa oňho stará? Nebola by pre vás vhodná striedavka? že dieťa by bolo u otca kým si ty preč a s tebou keď si doma? By bol aj vlk sýty aj koza celá