icon

Neplatenie výživného

31. júl 2023

Máte prosím skúsenosť keď vám druhá strana neplatí výživné? Mam to už aj u exekútora lebo ma dlh na vyzivnom a mesiac neposlal úplne nič. Peniaze potrebujem. Neviem kde sa mam teraz obrátiť ďakujem

zuzinka888
•
31. júl 2023

Centrum pravnej pomoci- je skoro v kazdom okresnom meste ak nevies dohladat kde, opytaj sa na urade prace, budu ta smerovat. Treba poziadat o nahradne vyzivne od statu.

autor
•
31. júl 2023

@zuzinka888 teraz po novom ze je to tak ze stačí keď jeden mesiac nepošle ale ze keď potom pošle ja to musím potom im vracať späť?

erikaa09
•
31. júl 2023

Smer policia podať trestne oznamenie

laurikalalinka
•
31. júl 2023

Myslím,že teraz to ide cez úrad práce sociálnych vecí a rodiny,požiadať o náhradné výživné.

gizmo0709
•
11. aug 2023

Ja mam taký problém 3 mesiac sa blíži a výživné nikde idem za exekutorom na zrážky platí smiesnych 230 eur na 15 .13 a 8 rocne deti ktore mam ja zverene.Lenže problém že sa nechala 10 mesiacov dozadu vyhodiť z práce platila kým mala podporu do juna a už ani cent takže ak je na urade asi nebudu mať z čoho strhavať a to viem že robí u svokry na čierno v krčme a do práce sa nehrnie vydavky mam hrozne len byt ma vide 500 eur mesacne najom a deti rastu a chcel som si dať aj návrh na zvýšenie ale keď nieje zamestnana neviem ako by to dopadlo ma niekto podobnu skúsenosť myslim si že je nadschval nezamestnana a nehlada si pracu

gizmo0709
•
11. aug 2023

@gizmo0709 a ešte sa aj stihla v aprili vydať muž jej robi v kii a ona v krčme na čierno možno nejaka dohoda ale normalna práca a vyzivne nic

autor
•
14. aug 2023

@erikaa09 co potrebujem pri trestnom oznamení

gizmo0709
•
15. aug 2023

Potrebujete papier od exekutora a papiere ze navstevuju vase deti skolu

erikaa09
•
15. aug 2023

Rozsudky, papier od exekutora, papier o navsteve školy/ škôlky. A ja som davala aj rodný list