Nevera partnera. Ako sa vyrovnať so zradou?
Cítim sa ako hlupák, podvedená a to nechutným spôsobom. Keď som prišla domov z práce, našla som milenku v našej posteli a viete čo povedala? Že je fotografka a čakala na môj výraz tváre, aby ma mohla odfotiť, keď ma bude môj partner žiadať o ruku. Dal mi prsteň. Jej, ktorý nosí každý deň. Prišla som na to až po týždni, taká som blbá a je mi z toho zle.
Takze ona hola v posteli, teba poziadal o ruku, dal ti prsten a o tyzden si zistila, ze patri jej? Nehanbis sa takto rano pit?
Tyzden trvalo niečo take vymysliet?!
@anonym_autor cize ja len pevne dufam, ze si povedala ano a skoncili ste v trojke aj s peknymi zabermi ...
Dufam ze ta naha fotografka v tvojej posteli profesionalne nafotila na telefon to ako ta tvoj asi tak isto nahy partner ziada o ruku 😅 a potom ste to dufam oslvili v trojici.
@anonym_autor toto zas čo za trolla
Ale ona nikde nepise, ze bola naha 🤭 mozno bola v tej posteli oblecena 🤷 ale teda, celkom uletena story 🫣
🍿🍿🍿🥤🥤🥤 nech sa paci ponuknite sa
Toto skoro rovnako dobre, ako ten debil s klucami na od svojho auta ako darcek na Vianoce.
@anonym_autor vymyslené nevymyslené mne to pripomenulo ked som.išla do UK prekvapit snúbenca a našla som ho v posteli to sa podržte s mojou segrou ktora mala byť vtedy na dovolenke s mužom svojim 🤣takže dvojite prekvapenie.Toto proste nevymyslís
@anonym_autor vymyslené nevymyslené mne to pripomenulo ked som.išla do UK prekvapit snúbenca a našla som ho v posteli to sa podržte s mojou segrou ktora mala byť vtedy na dovolenke s mužom svojim 🤣takže dvojite prekvapenie.Toto proste nevymyslís
@anonym_690a97 preboha😬 Ako to dopadlo? Bola aj krv? Tvoj svagor co?🤪
@anonym_690a97 😬 moj ty boh. A kto je s kým po tom vsetkom vlastne 😆 ale asi nikto s nikým
Nechápem aký pôžitok majú ľudia z toho, keď si vymýšľajú takéto sračky. To čo máš nejakú psychickú poruchu ?
@dennissa16 zmeskala som nieco? 😀
@sisa_s tiez sa pripajam, sipim, ze by mohlo ist o vyzivnu diskusiu :D
@sisa_s Shakira prišla na to, že ju podvádzal jej futbalista preto, že v chladničke mizol jej oblúbený džem, ktorý inak nikto nejedol doma a to vždy len vtedy, keď nebola ona doma a bola na cestách či kerú máriu😂
@sisa_s Shakira prisla na neveru svojho manzela tak, že sa odjedalo z jej oblúbeneho džemu, kt. mala rada iba ona v rodine....no a aj milekna vtedajšieho manžela ...reálna story....
@anonym_690a97 a jej muz bol kde?

čože??