icon

Odísť od partnera kvôli nedostatku sexuálnej príťažlivosti?

12. mar 2026

Odisli by ste od chlapa s ktorym zdielate nazor, doplnate sa, ste skutocne tie spriaznene duse. Ale sexualne vas nepritahuje a je tazke s nim mat nieco intimne. Aj ked sa snazime.. sme spolu 6rokov

Strana
z2
anonym_1890f0
13. mar 2026
@d_ivana

@anonym_1890f0 Autorka sa pýta, či by sme odišli, keby sme necítili sexuálnu príťažlivosť my, ženy, nie na prežívanie našich polovičiek. A ja za seba hovorím, že nie.

@d_ivana No,lenže autorka išla do vzťahu s niekym ku komu nikdy príťažlivosť nepociťovala,pravdepodobne.Čiže ona už v tom vzťahu nemala čo robiť NIKDY....A ak sa premáha v intímnostiach,tak s pánom bohom,chudák chlap..

anonym_323f51
13. mar 2026

Záleží na tom aj v akom veku ste . Popravde ja mám 35 máme spolu deti síce to po tej stránke je super ale aj na to človek prestane mať chuť keď si absolútne už nerozumiete.Ja by som sa takým nerozisla lebo mám iné priority.Tym nechcem nikoho uraziť

elz1920
13. mar 2026
@marci9

@elz1920 Ako vieš, že chcú mať deti?

@marci9 neviem.
Ale partnera si obyčajne hľadáme aj na deti, aj keď v súčasnosti sa tento trend začína meniť.
Každopádne, keď chcem kamoša len na kecanie o názoroch, nebudem to kaziť nepodareným sexom, o ktorý autorka zrejme nemá záujem ( tak som to pochopila z textu autorky). A na kecanie ani bývať spolu nemusia.

Strana
z2