Osobná skúsenosť s neziskovou organizáciou Orchidea Bošany
prosim aby sa mi prihlasil nejaky rodic - otec, matka - ktorý ma osobnu skusenost s danym zariadenim podobnu ako ja a moje deti /nezazila som nikdy take spravanie proti ludskosti, ako tam, ak neratam zivot v manzelstve s clovekom s psychopatickou poruchou osobnosti, ktory mna deti dal poslat do Orchidey ako pomstu /.
byvaly manzel sa mi vyhrozil, este v case pred rozvodom, ak nestiahnem ziadost o rozvod, znici mna, moju rodinu, postara sa o to, aby ma nikde nezamestnali, nie on, ale psilusne organy mi deti zoberu-o to sa on postara, a ja budem krv potit.
on je odsudeny za tyranie blizkej a zverenej osoby, t.c.v podmienke a mne a detom dal nariadit vychovne opatrenia v danom zariadeni, kde si to vopred dohodol a kde sa mi vyhrozili, ze ak nedostatem rozum, deti mi tam velmi rychlo na pol roka zavru /to vsetko pred detmi/. spravou ma degradovali a jeho glorifikovali.
cely nas socialny system je falosny. neverila by som niekomu, keby mi to rozpraval, ale zazivam to, 10 rokov skryteho nasila v manzelstve /od inteligentneho psyhopata, ktory zije 2 zivoty, jeden bezuhonny na verejnosti a jeden za dverami bytu/, teraz 6 rokov sekundarnej viktimizacie , palickami potahuje clovek, ktory je v podmienke a pravoplatne odsudeny a dokonava s vydatnou pomocou nasho soc.systemu a sudnictva to, cim mi vyhrozil.
dakujem vopred, ak sa mi niekto prihlasi, aby som mohla podat svedectvo, kym mam posledne zbytky sil a zdraveho rozumu
dakujem