Ostávate po rozchode v kontakte?
Ako už napovedá názov, chcela by som sa spýtať na váš názor, ako to máte vy? Ja som ten typ, čo páli mosty a zruší kontakt natrvalo. Môj najnovší bývalý mi píše raz za mesiac, niekedy aj viackrát. Tento týždeň dokonca dvakrát, tak som ho poprosila, nech mi už nepíše a popriala mu všetko dobré. Zbytočne to totiž trhá náplasť zo srdca. Podľa mňa, keď sa niečo končí, tak poriadne.
Ako to máte vy? Ostávate kamaráti, alebo tiež radšej kontakt úplne zrušíte? (samozrejme, ak nemáte spolu deti)
Nie, žiaden kontakt. Na čo?
Nie, žiaden kontakt. Na čo?
@anonym_5bfd8a presne tak, moja reč. Nevidím na to jediný dôvod
Hrubá čiara, koniec. Žiadny kontakt, žiadne náhody, výnimky.... Neexistuje!
Mala som viac ako 13 rocny vztah, ten clovek ma tak sklamal, ako nikto v zivote. Sustavne mi klamal, podvadzal ma a nemal ani tolko chochmesu, aby mi to povedal a vztah cestne ukoncil. NIe som s nim v ziadnom kontakte, ani nechcem byt. Pise zo slusnosti k sviatkom, napisem dakujem a tym to konci. Nemam si s nim co povedat.
Ani s inymi, vzdy bol nejaky dovod rozchodu a s tymi ludmi sa proste kamaratit nechcem. Z urcitych osobnych dovodov. Nebolo v tom nic take, ze nieco velmi zle, ale ja nevidim ziadny dovod na udrzovanie nejakych kvazi kamaratskych vztahov, ked ani jeden o to nestoji.
Pálim mosty,jediný môj ex,s ktorým som v kontakte,je exmanžel,aj to len preto,lebo spolu máme dieťa..Ostatných ex som od rozchodu nevidela a ani o nich nepočula..
@anonym_autor keď sa stretneme niekedy raz za rok...tak sa pozdravíme, nič viac. Každý si ideme svoje. Aj s exmanželom len keď niečo dôležité ohľadom dieťaťa.
@anonym_autor Nepálim mosty, moji ex boli súčasťou môjho života a mám sa tváriť, že ich nepoznám?.So žiadnym som sa nerozišla tak, aby sme jeden alebo druhý mali dôvod páliť mosty…
Ziaden kontakt. To ale neznamena,ze sa tvarim, ze ich nepoznam. Ked sa nahodne stretneme, pokecame. Ale v ziadnom pripade sa nekontaktujeme, nevypisujeme si. To je divne
pálim mosty.
dokonca aj s tým čo máme spolu dieťa.
Podľa mňa to závisi od toho, prečo sa dvaja rozišli...ale prečo by som mala ostať v kontakte s niekym kto mi opakovane ublížoval 🤔
@anonym_autor Neostávam v kontakte. Nie je to podľa mňa správne.
Tak to samozrejme záleží na tom ako sa rozidete nie? Ak ste mali ok vztah ale dohodli ste sa ze to nie je ono a pôjdete kazdy svojou cestou tak prečo nie? Iné je ked sa rozidete kvoli podvádzaniu a je tam nenávist. Tak je logicke ze toho cloveka uz vidieť nechceš.
@anonym_autor nie, neostala som v kontakte, jedine s poslednym, ale s nim mam deti
Ja som toto v zivote nepocjopila, uloncit uplne kontakt.. pokial neslo o neveru alebo nejake ine sklamanie v tom druhom.. ja som mala vzdy dobry vztah s byvalymi.. rozisli sme sa lebo laska jednoducho pominula alebo to uz nebolo to co to bolo ale toho muza som stale mala rada ako cloveka a nechapala som preco by som s nim mala ukoncit kontakt.. normalne sme sa vzdy bavili dalej a aj sa obcas stretli.. prirodzene sa s vacsinou nase cesty oddelili same ale su niektori byvali s ktorymi som v kontakte dodnes
Nie, taký kontakt by mi nebol príjemný. Navyše chalani zostali po rozchode dosť urazení takže o neho ani nestali 😀
áno s každým si občas napíšeme alebo zavoláme a to nehovorím o výhodach ak niečo potrebujem vybaviť 🙂
svoje vzťahy som ukončila v dobrom
nechápem niektoré vzťahy čo si po ukončení nevedia prísť na meno
áno s každým si občas napíšeme alebo zavoláme a to nehovorím o výhodach ak niečo potrebujem vybaviť 🙂
@anonym_eaa648 tak asi jeden z nich veľmi ublížil, to ti nenapadlo? Mne pomohlo úplné prerušenie kontaktu s bývalým, aby som sa ľahšie dostala z rozchodu, a aj tak to trvalo pomerne dlho.
S exmanželom tiež nie som v kontakte, jedine ohľadne dcéry. Je to narcistický alkoholik, ktorému utrpelo ego (za to, že som sa s ním rozviedla-kvôli jeho nevere). Snažila som sa s ním vychádzať, ale nedá sa to, alkohol mu vymyl zdravý úsudok.
@anonym_eaa648 ako to môžeš nechapat? 😀 Ved ak sa rozídu v zlom ze ju bil, podvádzal, alebo ona jeho a pod. tak je to pochopiteľné.
@anonym_autor s expartnermi s ktorymi som nemala deti spalim vsetky mosty
niesme v kontakte.. zijeme v inom meste, byvaly nie je na soc. sietach, cize nemame ani len taky “sledovaci” kontakt… nie je dovod si telefonovat alebo smskovat
@anonym_autor ja nie som typ, čo páli mosty, no kontakty s bývalými nevyhľadávam. Keď sa stretneme na ulici, pozdravime sa, s niektorým trošku pokecáme, že ako sa máme, čo nové, jedného kontaktujem občas pracovne, ak potrebujem pracovnú radu, alebo niekto mňa kontaktuje kvôli pracovnej rade. Ale nejaké súkromné debaty a kavičky, to nie. Moja najväčšia životná láska mi píše k sviatkom, slušne odpíšem a tiež to je všetko

S niektorými sme ostali v kontakte a máme priateľské vzťahy. S niekým menej, s niekým viac. Ale ja nikdy nepálim mosty.