Prečo ma priateľ opustil kvôli inej obéznej žene?
Píšem v mene priateľky.
S priateľom sme boli spolu 6 rokov, spoločné bývanie, začali sme preberať svadbu a deti. Žiadne vážnejšie konflikty medzi nami neboli. Skôr taká klasika, neupratané ponožky a podobne. Nikdy sa na nič nesťažoval, vždy hovoril aké má šťastie, že ma má.
Posledný mesiac bol zvláštny, tichší, zamyslenejší, viac odmeranejší. Myslela som, že za to môže práca, povýšili ho a roboty a zodpovednosti bolo zrazu viac. Doma som ho čakávala s večerou, pekne oblečená, v spálni som bola aktívna. Začalo mu vadiť, keď som prišla za ním do sprchy, pritom to mal vždy rád. V posteli sa odvracal, že je unavený z práce. Jednoducho, taká tá klasika tesne predtým než odhalíte neveru.
S neverou sa mi priznal, vraj je zaľúbený, mňa už nemiluje a v deň keď sa priznal, si aj pobalil veci a odsťahoval sa. Skrátka šok. Ešte väčší šok prišiel, keď som zistila kto je jeho milenka. Nemám nič proti obéznym ľuďom, sama mám zopár takých priateliek a sú to skvelé ženy. Ale toto čo je ani neviem opísať. Táto žena má mastné vlasy, chlpatú bradu, obézna je tak, že prsia má aj vzadu, brucho pomaly u kolien. Kožné previsy až na členkoch, večne spotené čelo, aj tam má tukový previs nad obočím. Nemôže ani poriadne chodiť len funí. Vulgárna ako dlaždič, miesto prstov párky s ohryzenými nechtami, chlemtá jedno pivo za druhým. Ja ju tu nechcem ohovárať, ja len nerozumiem, že sa zaľúbil zrovna do nej.
Cítim sa ponížene, chce sa mi vracať, neviem čo ďalej. Viem, že každá nevera zabolí, ale tým koho si vybral, tým s kým ma podviedol to bolí a ponižuje ma ešte viac.
Tá žena je sesternicou našej známej, občas sme sa spolu stýkali. Ale keby som si mala tipnúť s kým ma priateľ podvedie, túto by som netipovala ani vo sne.
Ja neviem ako sa mám k tomu postaviť. Ja viem, vykašľať sa na to a žiť ďalej. Ale nedá mi pokoj myšlienka, prečo si vybral zrovna túto. Ak by to bola obézna žena upravená, inteligentná s charizmou a šarmom, chápala by som to. Ale toto je príliš.
@anonym_autor akoze s obeznou ok beriem, su muži, ktore maju radi baculky. Ale taka hygiena a slovník? Fuj grcala by som a zhnusil by sa mi aj ex. Asi by som si pomyslela , ze mu uplne preplo, neviem co iné.
Jednoduchsi chlapi az tak nevnímajú nejake mastné vlasy a spotené telo. Mozno mu ona toleruje tie ponožky, tak citi "volnost" 😁
Ale dobre by ma to nastvalo, ze ja sa udržiavam ,starám o seba aby som bola sexi aj pre manzela nielen pre seba , vzdy vyumyvana, vonava ,a on by ma vymenil za mastné vlasy a chlpatú bradu 🤔
@anonym_5bf1ee never všetkému čo čítaš na internete 🙄
@anonym_autor a keby bola ako miss world? Prowte noli ta opustenie a ver ze keby bola nadherna by si sa aj tak porovnavala...je to hrozne ale ludia sa opustaju aj bez extra velkych hadok xi zmien...
@anonym_5bf1ee never všetkému čo čítaš na internete 🙄
@fadama neboj. Keby si ma neoznacila, uz ani neviem, ze taka téma existovala. Ale v živote sa deje vela absurdnych veci, ci je to pravda, ci nie, chcelo sa mi vyjadriť 😉
@anonym_autor podla mna je toto vymyslene
toto odpovedaš jednej tukopirujem :...Nemá mastné vlasy, má čistú a upravenú tvár a z oblečenia sa tiež nevyparuje smrad. Ja sem píšem normálne, nechápem prečo si tu každý z toho robí dobrý deň.....a toto hneď na to druhej, kopirujem:....Keď píšem, že tá žena je s prepáčením humus, pretože smrdí, tak to tak je. A mňa zaujímalo či by vás, respektíve mužov, priťahovala žena, ktorú som vám opísala.....tak teraz ako, raz píšeš aj to, že má mastné vlasy, inde že nemá , potom raz smrdí, neskôr nejde z nej smrad.....a seba vyzdvihuješ len v dobrom, niečo mi tu nesedí , poznám ženy cca 30-40 rokov pri sebe, ale niektoré vyzeraju fakt lepšie ako chudé, prsia po kolena na chrbáte zahyby, zarastena brada, smrdí a mastné vlasy.... neviem, ale zdá sa mi yo prehnané a už len preto že si v príspevkoch protirecis
Buď rada, že sa ti priznal, postavil sa k tomu ako chlap. Nikdy nerieš výzor z hnevu.

@anonym_autor akoze s obeznou ok beriem, su muži, ktore maju radi baculky. Ale taka hygiena a slovník? Fuj grcala by som a zhnusil by sa mi aj ex. Asi by som si pomyslela , ze mu uplne preplo, neviem co iné.
Jednoduchsi chlapi az tak nevnímajú nejake mastné vlasy a spotené telo. Mozno mu ona toleruje tie ponožky, tak citi "volnost" 😁
Ale dobre by ma to nastvalo, ze ja sa udržiavam ,starám o seba aby som bola sexi aj pre manzela nielen pre seba , vzdy vyumyvana, vonava ,a on by ma vymenil za mastné vlasy a chlpatú bradu 🤔