icon

Prečo sa so mnou rozišla?

Včera o 16:36

Nechapem frajerka sa so mnou rozišla, pritom som trávil všetok čas s nou pozerali sme doma oblubene filmy a zrazu po roku povie ze takto nechce žiť, to už prečo akože

pudinka
Včera o 16:37

@anonym_autor a my mame vediet? Sa jej spytaj. Tu ti nik neda odpoved, och moj boze

anonym_8bf224
Včera o 16:39

Pred tým ako to definitívne ukončila, ti nikdy hovorila o tom, že sa jej niečo nepáči? že niečo by chcela zmeniť? niečo, nad čím si len kývol rukou? tiež by som sa frajerom nechcela tráviť všetok čas doma pri filmoch...

autor
Včera o 16:42
@anonym_8bf224

Pred tým ako to definitívne ukončila, ti nikdy hovorila o tom, že sa jej niečo nepáči? že niečo by chcela zmeniť? niečo, nad čím si len kývol rukou? tiež by som sa frajerom nechcela tráviť všetok čas doma pri filmoch...

@anonym_8bf224 ze sa jej nechce sedieť doma sle všetko je drahe vonku tak to je zbytočné

anonym_7a0b4c
Včera o 16:42

Asi nechcela vrásť do gauča 🤷

anonym_69fe59
Včera o 16:48

Skús vymyslieť niečo lepšie.

anonym_5b4257
Včera o 16:49
@anonym_autor

@anonym_8bf224 ze sa jej nechce sedieť doma sle všetko je drahe vonku tak to je zbytočné

@anonym_autor touto vetou si si odpovedal.
Si domased, leňoch, ktorému sa nechce premýšľať a maximálne neproduktivny... 🤦🏼‍♀️ Holka mala dosť rozumu na to, aby to ukončila.

anonym_78b19b
Včera o 16:51

@anonym_autor
Tak v globale zistila ze si lenivy lakomec?

minenkaa
Včera o 16:51
@anonym_autor

@anonym_autor tak si si touto vetou odpovedal

domkakvet
Včera o 16:55
@anonym_autor

@anonym_autor tak si ju mal pozvat.

zuzubb007
Včera o 17:02

Nechce lenivého chlapa, ktorý nieje schopný zarobiť aby ste mohli raz za čas vyraziť von na večeru, do kina, na drink, na zábavu život pri telke je naozaj neskutočná zábava 😤, tiež by som takého nechcela

anonym_f1db3b
Autor odpoveď zmazal
anonym_29892b
Včera o 17:10

@anonym_autor presne takyto vztah som skoncila. Za mna sa ma chlap snazit a bravat ma aj von. Stacia jednoduchosti typu prechadzka mensia tura piknik vyjst si do nedalekeho mesta alebo vecer ist pozeraz hviezdy. Boze tolko lacnych veci sa da robit ze by som menovala donekonecna. Toto je len vyhovorka lenochov ze vsetko je drahe.

anonym_7c2411
Včera o 17:20

nudila sa s tebou

crazy_cat_lady
Včera o 17:36

😂 aj si sa opytal, aj si si sam odpovedal. Ani si nato nepotreboval zalozit diskusiu

anonym_9fe3fe
Včera o 18:24

To, ze je vonku vsetko drahe si povedal ty? Vies o tom, ze vonku su aj veci, ktore su lacne, niektore aj zadarmo? Nie, nevies, pretoze pre teba je stred vesmiru tvoj gauc. Ten milujes viac ako cokolvek ine. Tiez by som sa s takym, ktory ma gauc radsej ako mna rozisla. Sediet na gauci este dalsich 40 rokov a potom ho vymenit za stolicky v cakarni u doktora by ma tiez nebavilo

anonym_c9431e
Včera o 18:50
@anonym_autor

Takýto vzťah som vydržala 4 roky .Nič len u neho doma a tam to zhaslo.Nikam ísť sa prejsť ,nikam sadnúť proste nič .Bolo to o ničom.Ak si lakomec ktorý aspoň raz za čas nezoberie priateľku aspoň na kávu von tak sa necuduj že ťa nechá aj nejaká tvoja budúca partnerka.Dost to o tebe hovorí že aj keby máš už rodinu tak by boli pri tebe veľmi ale veľmi biedne

anonym_194584
Včera o 19:23

No u mňa by si nemal sancu ani mesiac.Vzdy som mala akčných muzov plných zivota a nie za živa umierajúcich medzi 4 stenami pre ktorých je sedenie doma zaujímavé.
Veď to musi byt smutný zivot a dobre urobila.A ty nemáš hobby, kamošov, svoj zivot keď si stále lepil na frajerke? Tym si ju udusil.Ziadna zena by takeho hnilaka doma nezniesla

ivicatolic
Včera o 19:33

@anonym_autor no lebo tie filmy ju zrejme už nudili....mal si zapnúť rádio 👉😆😆😆

anonym_06c017
Včera o 20:01
@anonym_autor

@anonym_autor no tak si našla niekoho bohatsieho

anonym_9a3c72
Včera o 21:03

Vyložím ti za 100€ v kartách🤣 inak nevieme.

kristina2412
Včera o 21:41

Všetok čas si trávil s ňou, dusil si ju a trávili ste spoločný čas ako manželia po 25 rokoch manželstva . Bola si tebou príliš istá.

anonym_2d8af6
Včera o 23:28

Tak 🎩 dole, ze to rok vydrzala 🤷‍♀️

letfenixa
Dnes o 02:14

@anonym_autor za 13 rokov čo sme spolu s partnerom, sme doma na gauči pozerali obľúbený film raz.

arianna_p
Dnes o 04:22

Lebo ta zjavne už nechce?! To je myslím si, že veľmi legitímny dôvod

katkazatka
Dnes o 04:43

troll

mogaa
Dnes o 07:42
@anonym_autor

@anonym_autor a čo obyčajná prechádzka ? túra na nejaké pekné miesto? či len výlet do iného mesta ísť pozrieť trhy - čokolvek.....aspom občas , aby videla že s ňou chceš tráviť čas a ísť aj medzi ľudí....lebo takto mohla mať pocit že sa za ňu hambíš, keď nikam spolu nejdete.....a uplne ju chápem