icon

Pýtali ste dlho po rozchode späť svoje veci?

Dnes o 18:14

Kebyže sa rozídete “v zlom” … Pýtali by ste po viac ako roku od bývalého späť svoje veci? Ja som u neho bola často. Mala som tam veci na oblečenie, kozmetiku v skrinkách atď. Odišla som veľmi náhle a svoje veci som už nevidela. Povedala som si, sú to len veci kupim si nové. Za ten pokoj mi to stojí. Najviac ľúto mi asi bolo za bed. raketami ktoré som si musela kúpiť nové a nestali málo. Ale nevadí. On odomňa, teraz pýta vrátiť jednu vec, cena nového do 50€. Chlapec sa vôbec nemá zle, žeby si nemohol dovoliť kúpiť novú. Tak ma to tak zaujíma, že ako to máte … či by ste pýtali tu vec späť, alebo by ste to oželeli a kúpili nové … Ja som samozrejme vec vrátila. Bez kontaktu.

autor
Dnes o 18:15

… ale neviem sa zbaviť pocitu, že len manipuluje a bude za tým niečo iné ..

billy_jean
Dnes o 18:20

Je bežné, že ľudia v takej situácii veci nepýtajú späť. Hodnota pokoja a odstupu od ex je vyššia než pár predmetov, aj keď niektoré stáli viac. To, že on si pýta späť vec za 50 €, skôr vypovedá o ňom než o situácii. Ty si to vyriešila korektne, vrátila si ju a bez kontaktu. Tým je to uzavreté a nemusíš sa k tomu vracať.

cyberk
Dnes o 18:21

Po roku? Vsak ty si mu jeho vec uz vratila, tak co sa chces plazit nasp5 a dat mu zoznam, co si u neho nechala🫣?

kavasmliekom
Dnes o 18:23

@anonym_autor veď na výmenu, on všetko tvoje, ty všetko jeho. Ak vráti , tak aj ty vráť. Ale darčeky, ktoré ste si navzájom dali, tie nie.

autor
Dnes o 18:25
@cyberk

Po roku? Vsak ty si mu jeho vec uz vratila, tak co sa chces plazit nasp5 a dat mu zoznam, co si u neho nechala🫣?

@cyberk ?? nechápem … asi nerozumieš príspevku. Ja som od neho nikdy nič nepýtala ani nebudem. On odomňa po vyše roku zrazu potrebuje niečo vratit.

viestta
Dnes o 18:27
@anonym_autor

@cyberk ?? nechápem … asi nerozumieš príspevku. Ja som od neho nikdy nič nepýtala ani nebudem. On odomňa po vyše roku zrazu potrebuje niečo vratit.

@anonym_autor posli mu to postou, vec vybavena.

martinkatinka
Dnes o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor ved uz neries, vratila si mu to bez kontaktu.
Ci teraz chces analyzovat preco to chcel po roku nazad? No mna by to teda nezaujimalo.

autor
Dnes o 18:37
@martinkatinka

@anonym_autor ved uz neries, vratila si mu to bez kontaktu.
Ci teraz chces analyzovat preco to chcel po roku nazad? No mna by to teda nezaujimalo.

@martinkatinka áno zamýšľam sa aj nadtym. Je to silný manipulátor, už predčasnom ma prosíkal o stretnutie. Teraz mu treba toto… A tiež sa len pýtam na názor iných … len tak zo zvedavosti.

martinkatinka
Dnes o 18:38
@anonym_autor

@martinkatinka áno zamýšľam sa aj nadtym. Je to silný manipulátor, už predčasnom ma prosíkal o stretnutie. Teraz mu treba toto… A tiež sa len pýtam na názor iných … len tak zo zvedavosti.

@anonym_autor ved si povedz, ze ti to moze byt uz jedno. Neries to... Ani na socialnych sietach, lebo ta to moze zvalcovat

oriesocek
Dnes o 18:40

A nevyhodila si to už? Ak by som to mala doma, tak by som to poslala - ak sa ti chce. Alebo mu proste nápis, že si všetko vyhodila a nerieš….

cyberk
Dnes o 18:42

Prepac, zle som to pochopila, vyznelo to, ze aj ty chces svoje veci zrazu naspat, tak som sa pohorsila 😅

arianna25
Dnes o 18:47

Daj mu najavo nech ťa neotravuje. Potrebuješ mať pokoj od neho.

anonym_5a3473
Dnes o 18:50

@anonym_autor ani by som mu neodpísala, keby niečo chcel.

lenka.25
Dnes o 18:55

Sa čudujem , že po roku máš doma jejo veci . Už dávno by boli v kosi . Nie , už by som od neho nič nepýtala

marca12
Dnes o 18:59
@anonym_autor

@anonym_autor Vratenie by som podmienila vratenim mojich veci. Dobre,vratim ti,ale ty mi vrat moje veci.

enmery
Dnes o 19:00

Jasné, že Ťa chcel zmanipulovať a vykecať Ti dieru do hlavy. Zachovala si sa perfektne a bez akéhokoľvek kontaktu vrátila. Au, toto chlapec nerozdýcha do smrti. A ty ani nepomysli na kontakt s ním-ublížila by si len sebe.

autor
Dnes o 19:11
@marca12

@anonym_autor Vratenie by som podmienila vratenim mojich veci. Dobre,vratim ti,ale ty mi vrat moje veci.

@marca12 vieš čo, nechcem sa s ním vôbec naťahovať. Mojich veci tam bolo dosť, ale vedela som že ak by som ich chcela musela by som ho kontaktovať nebodaj po ne ísť, mal by kopec otazok a vtiahol by ma do diskusii. Za to mi to vôbec nestálo ani nestojí.

autor
Dnes o 19:12

On si odomňa pýtal späť jednu PS hru, pričom on má moje dve …

lindous
Dnes o 19:14

Kamoške sa takto ozval ex aj po viac ako roku a keď mu napísala, že to buď nechá u mňa a ja to odovzdám (vedel kde bývam, poznáme sa, má to ku mne výrazne bližšie a ja som s tým nemala najmenší problém) alebo mu to pošle, tak už to zrazu tak súrne nepotreboval a ani si pre to neprišiel... skúsil, nevyšlo, zachovala si sa rozumne, nech ti vydrží, aj ak sa ozve znova

anonym_2516d4
Dnes o 19:30

@anonym_autor Do hlavy mu nikto nevidí, takže ktokoľvek niečo napíše, budú to len špekulácie.
Buď:
1. má naozaj taký nostalgický vzťah k tej hre a chce ju získať späť. Čo na druhej strane je blbosť, lebo takú hru si môže kekykoľvek kúpiť.
2. skôr si myslím, že za tým môže byť niečo iné - znovu nadviazať s tebou kontakť.
3. môže byť za tým ešte čokoľvek iné.

anonym_8e28ca
Dnes o 19:37

Nič by som mu nedala, napísala by som, že všetky jeho veci som vyhodila a darovala, nič jeho už nemám. A dôrazne ho požiadala, aby ma nikdy viac nekontaktoval.