Referencie na právnikov v Košiciach
prosim o konkretne referencie na KE pravnikov, ktori neposielaju na pojednavania vo veci maloletych deti svojich koncipientov, su dravi a huzevnati, mate z nich pocit, ze sa vam skutocne venuju, su to bojovnici a pod.
@ootaznik nerozumiem vašej averzii ku koncipientom. Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že v rodinných veciach sú to skôr mladí, priebojní koncipienti, ktorí empatickejšie pristupujú ku klientom a dokážu si podrobnejšie naštudovať judikatúry k skutkovým prípadom ako niektorí povedzme, že starší advokáti, ktorí si pojednávania len odsedia, aby za nich dostali zaplatené. A ďalšia vec, rodinné veci sa prevažne riešia tiež skôr na "papieri" vykonaným dokazovaním, písomnými vyjadreniami, kvalifikovanými právnymi podaniami a nie sú tam také dôležité ani tie škriepky priamo na pojednávaní. Želám veľa štastia pri výbere...
vies na com zarabaju schopni pravnici? Myslis, ze na rodinnom prave? Nie, na obchodnom a trestnom. Rodinne pravo robia iba ich koncipenti. Ziaden schopny pravnik, ktory potrevuje vela zarobit, by neuzivil kancelariu robenim rozvodov, upravov styku a pod.
@barrilla veru tak... rodinne pravo je vela roboty za malo muziky a aj ked je dobre urobena, aj tak takmer nik nie je spokojny.. pretoze je to viac menej vec kompromisu
Čaute. Ja som mala advokáta Dr. Mačíka z Prešova a bola som nadmieru spokojná. Môžem odporúčať.

Nikto nič ? :(