Rozchod po 12 rokoch: Ako ďalej riešiť situáciu?
Ahojte, rád by som chcel poznať váš názor ako sa mám zachovať v nasledujúcej životnej situácii. Žijem s partnerkou 12 rokov v spoločnej domácnosti v byte, ktorý je v mojom výlučnom vlastníctve. Posledný mesiac prežívame krízu vo vzťahu. Včera večer som pristihol partnerku pri dôvernom telefonáte. Volala si s nejakým mužom, keď som ju konfrontovaný tak mi vykričala, že chce ukončiť náš vzťah, že sa chce odsťahovať. Ja som zostal v úplnom šoku. Ako by ste to vy riešili? Mám trvať na tom, aby sa odsťahovala ihneď? Môže sa vráť k synovi, alebo počkať kým si nájde nové bývanie. Atmosféra je neznesiteľná. Ďakujem za vaše názory.
Vystahuj sa a hneď !
Riesila by som to rozhovorom. My do vasho vztahu nevidime, preco chce ukoncit, ci uz ukoncila vztah, ci sa da zachranit, ci obaja ste ochotni zachranit vztah... Ako co chces pocut? Ze vyhod ju hned?
Vystahuj sa a hneď !
@anonym_9dba45 ty si to troška nepochopila, prečítaj ešte raz úvodný príspevok.
upokojiť sa a určite dať rozhovor.
@fuskai mne sa rozhodovanie v emociach nevyplatilo opakovane. Bohuzial vybuchujem. Urcite by som jej ukazala dvere. Daj si vylet niekam a potom sa rozhoduj. Alebo nech ona odide na den dva niekam. Potom dajte rec.
@fuskai Kto chce kam, pomôžme mu tam.Sama sa rozhodla odsťahovať, tak nech ide.Keby hrozilo, že skončí na ulici, tak ok,nech ešte chvíľu ostane, ale takto nevidím dôvod, prečo by sa nemohla hneď zbaliť
@anonym_9dba45 ty si to troška nepochopila, prečítaj ešte raz úvodný príspevok.
@anonym_babd99 co som nepochopila?
@fuskai No možno jej vadí práve to, že byt je len B tvojom vlastníctve. Ak spolu bývate 12 rokov, tak by som čakala, že aj bývanie už bude vaše. Ona ti prispieva na byt, alebo ako to mate rozdelené? Lebo takto máš v podstate upratovačku a varicku zadarmwnko a ona nemá nič. Žiadnu istotu. Ani prsteň, ani byt a bývanie. Nečudujem sa, že mate nezhody. Skús sa o tom s ňou porozpravat
@fuskai No možno jej vadí práve to, že byt je len B tvojom vlastníctve. Ak spolu bývate 12 rokov, tak by som čakala, že aj bývanie už bude vaše. Ona ti prispieva na byt, alebo ako to mate rozdelené? Lebo takto máš v podstate upratovačku a varicku zadarmwnko a ona nemá nič. Žiadnu istotu. Ani prsteň, ani byt a bývanie. Nečudujem sa, že mate nezhody. Skús sa o tom s ňou porozpravat
@tinka_1807
Kedze sa moze nastahovat k synovi tak jeho partnerka ma tipujem niekde 45-50+. On ma svoj byt( ona mozno svoj nechala synovi?alebo nemala ziadny) a mal ho podle teba na nu napisat lebo co? Pekne oci a prazdne vajca? Aky narok na nehnutelnost jej vyplyva ked u niekoho byva ako partnerka? Hned prepisy? Dobre, ze na nu nic nedal, teraz by sme tu riesili mozno aj to ze ona si tam vodi noveho lebo ma narok..
Typicky muz roky hluchý, slepý, a čuduje sa, že sa chce partnerka rozísť😁Radi by sme si vypočuli druhu stranu.Zena nikdy neodchádza len tak, z funkcneho vztahu, ale až keď bolo x-rozhovorov a chlap nezaujem. Pohár trpezlivosti jej pretiekol..
Po telefonáte by som ju poslala kade ľahšie. Načo čakať ?.
@tinka_1807 prečo by to robil??je to jeho...prepise niečo na ňu o 2 r sa rozídu a bude ju musieť vyplatiť.A možno aj on má nejaké deti.Mala dosť času sa zabezpečiť.Ked má syna mladá žena to nebude
@fuskai Tak nech ide nenechaj zo sebou zametať.
@tinka_1807 preco by jej daval svoj byt? Ty by si ho dala frajerovi? Ci myslis, ze ked by jej daroval byt ( musel by byt uplne sprosty), tak by ho nepodvadzala? To je zaruka vztahu? Hadam by mala mat uz aj nieco svoje. Asi ten byt, kde zije jej syn. Teraz by sa autor trieskal o hlavu. Priatelka sa mu kurvi a este by k tomu mala bonus pol bytu.
Jasne, nech sa odstahuje, na co cakat 🤷♀️

Nech ide, keď chce ísť. Načo čakať?