icon

Rozvod Dominiky Cibulkovej

29. jan 2026

Žiadna diskusia na tuto tému?

Strana
z3
magdalienka11
29. jan 2026

@anonym_autor ako sa tým zmení nás život?

anonym_557b9c
29. jan 2026
@anonym_6fc4be

@anonym_557b9c ja som ju v takej reklame nevidela,no videla som tam Slafkovskeho a iných. No ja nepíšem o reklamách. To je ich biznis. Ja píšem o tom, ako sa ona správa a celkovo vyžarovanie. Z Cibulkovej nič dobré nekuka. Prezentuje sa arogantným štýlom akoby jej patril svet. Jednoducho nesympatická osoba. A ako čítam, zhodneme sa na tom viacerí

@anonym_6fc4be Cibulková a jej politické razenie mňa velmi sklamalo, ale Vlhová je za posledné roky v stavkovacích reklamách v TV varená pečená a to je dno. Škoda že nepoužila svoje meno radšej na podporu dobrých vecí.

anonym_d8b344
29. jan 2026

@anonym_autor vyzera ze Dominike s chudnutim narastli kridielka smerom k inemu muzovi....

ivicatolic
29. jan 2026

@anonym_autor myslím že to nikoho nezaujíma

anonym_82b52b
30. jan 2026
@yosi

@tiezjedna Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. Podobný prípad ako Marcinková. Si zlikvidovali vlastné rodiny a teraz si naivne myslia, že ich cudzí chlap bude živiť. Veď oni sa obe z toho zobudia, že tí za to nestálo

@yosi tá má tiež takú nezbednú pukaňu 🙃

anonym_f2fe85
30. jan 2026
@sss777

@anonym_autor
Mne je manžela ľúto, mne on z tých dvoch príde taký normálnejší. A neviem si predstaviť, že by som deťom rozbila rodinu kvôli inému mužovi. Ale to som ja.
Čo sa týka pestúnky, v zahraničí je to úplne normálne aj u rodín, ktoré nie sú milionári.
Keď môžem dať pestúnke/opatrovateľke 15 eur za hodinu a byť zatiaľ spokojná v robote, že je o moje dieťa skvele postarané, prečo nie?

@sss777 zdanie klame. On pôsobí takým utrápeným dojmom. Susedia a ľudia z kurtov, bedmintonu v BA by ti vedeli rozprávať, aký sebestredný, dôležitý pako. Viete kto som ja? No vieme a teraz sa 💩 pototo. Teraz už formu dohral a imidž póza spľasne. Oproti tomu ako a čo žili to je chudák. A to je pre jeho ego najväčšia rana. Game over.
Ináč čo čakať od takej obludy ako DC a jej matere, kamarátiek. Už to mnoho svedčí.

anonym_f2fe85
30. jan 2026
@anonym_82b52b

Nesledujem ju, ale čokoľvek otvorím, alebo zapnem, tak vyskočí Cibulková. Predtrca sa na platformách, mapuje "do podrobna" svoj život, fotky pridáva aj z Riti Paľovej a zrazu prosí verejnosť o súkromie? Veď sa všade pcha jak trafená a zrazu chce súkromie? Veď si ho mala, telica, strážiť. Veď aj táto situácia je súčasť života, tak by sa k tomu mohla tak hrdinsky postaviť ako pred zrkadlo vo výťahu. Akože, keby sa o nej nepísalo a nemala by followerov, tak sa nervovo zrúti. 😎🍿

@anonym_82b52b trefa! Ukážu aj posledný prd a keď sa perie špinavé prádlo, prosíme o súkromie. Smiešno trápne 🤭🤭🤭 Tak, ale čo čakať od instagramovej inteligencie.

anonym_f2fe85
30. jan 2026
@anonym_85c4b5

@anonym_autor ako osoba mi nebola sympatická tym ze preferoval norkove a iné zvieracie kožuchy a ze v tom bude pokračovať raz sa vyjadrila ze ju nezaujíma z akého zvierata to je....tym pre mna klesla ako osoba ktorá nema absolútny sucit a od vtedy mi bola nesympaticka ....to ze sa pretrčala kdesi vo výťahu a fotila mi nevadilo a ze sa ide rozvádzať no není prvá ani posledná....bola úspešná športovkyňa zarobila si na seba

@anonym_85c4b5 ja som si vtedy povedala, však keď tak miluje kožúšky, nech si spraví golier s tých yorkšírov čo mala🫩 Tupaňa sebestredná.

autor
30. jan 2026
@anonym_557b9c

@anonym_6fc4be Cibulková a jej politické razenie mňa velmi sklamalo, ale Vlhová je za posledné roky v stavkovacích reklamách v TV varená pečená a to je dno. Škoda že nepoužila svoje meno radšej na podporu dobrých vecí.

@anonym_557b9c lebo v hazarde sú najväčšie peniaze. A všetko je len a len o nich. Preto robí Vlhova take tanecky aj teraz okolo Olympiády. Peniaze pobrala a teraz nevie co a ako. Bolo by fér povedať, žiaľ koleno zdravé nie je, nepôjdem. A nie vymýšľať si, že sa rozhodnem 48 hodín predtým. Snáď nedostane chripocku nakoniec. Inak ten jej Miško ze uz čaká aj dieta s tou novou? No tam bude problém, v jej hlave, nie kolene

andreadca
30. jan 2026

Nie som vedma, ale keď som videla ich opulentnú svadbu hneď mi napadlo, že to dopadne presne takto. Je mi ľúto detí, všetkých ktorých sa to týka.

anonym_557b9c
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_557b9c lebo v hazarde sú najväčšie peniaze. A všetko je len a len o nich. Preto robí Vlhova take tanecky aj teraz okolo Olympiády. Peniaze pobrala a teraz nevie co a ako. Bolo by fér povedať, žiaľ koleno zdravé nie je, nepôjdem. A nie vymýšľať si, že sa rozhodnem 48 hodín predtým. Snáď nedostane chripocku nakoniec. Inak ten jej Miško ze uz čaká aj dieta s tou novou? No tam bude problém, v jej hlave, nie kolene

@anonym_autor myslíš že sa Vlhová zaviazala súťažiť stávkovým a teraz sa bojí čo bude s treba jej vrátiť späť peniaze? Je mi ľúto že nevyužila svoje meno na dobré veci. Koľko rodín položili závislosti z internetového stávkovania na kolená. Sú to špinavé peniaze ale aj smerácke úplatky pre DC sú nie čisté.

anonym_82b52b
30. jan 2026
@anonym_f2fe85

@anonym_82b52b trefa! Ukážu aj posledný prd a keď sa perie špinavé prádlo, prosíme o súkromie. Smiešno trápne 🤭🤭🤭 Tak, ale čo čakať od instagramovej inteligencie.

@anonym_f2fe85 budem zlá a škodoradostna, ale mňa to teší. Nie, že by som nemala svoje starosti a radosti, ale tak jej treba. Je veľa ľudí, ktorí sú známi, možno slávni, aj si žijú nad pomery.. ale nepchajú sa všade a neukazujú aj to, čo skončilo v záchode. A NČ a podobné médiá to prezentujú ako udalosť roka 🤮.

anonym_9fa220
30. jan 2026
@anonym_c35af6

@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni

@anonym_c35af6 čo s tým má pestúnka? Veď to je v zahraničí úplná normalka.

Jej muž mi nebol sympaticKy.. Ale majú dve deti mohla sa spamätať.. Takže ona ho podviedla a on sa rozvádza či? Nesledujem to moc

anonym_36252a
31. jan 2026

Tak im treba 😀 karma

anonym_557b9c
31. jan 2026
@anonym_36252a

Tak im treba 😀 karma

@anonym_36252a typická Slovenka/Slovák a jej/jeho reakcia.

anonym_8b2d65
31. jan 2026

Ludia, ja vas nechapem, pisete tu, ako keby vsetci na svete zili v laske a porozumeni, len oni sa rozvadzaju. Ved aj tu tu je xy rozvedenych ludi, a co? Taky je zivot. Nevyslo to, rozvadzaju sa. A tiez maju rovnake dovody ako stovky parov, nevere, nedovera, zmeny cielov v zivote, . Mozno sa objavil niekti, kto im bude v zivote vyhpvat lepsie.. jednoduchi spolu im to uz nefunguje, tak chcu zit inak, presne tak isto, ako kopa inych rozvedenych. Tieto vase vyroky skor smeruju k tomu, ze jednoducho zavidite, ze neziju v biede a teraz ste na koni a tesite sa, ze hahaha, tak im treba. No, smutne

anonym_3a35b4
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Čo sa týka Petry, ani sa jej nečudujem, že to psychicky zle znáša. Priateľ, ktorého milovala a o ktorom si myslela, že si s ním založí rodinu, ju podrazil práve vtedy keď jeho podporu najviac potrebovala. Dovtedy o ňom nik nepočul. Pokiaľ vyhrávala, sa pri nej ukazoval. To tiež niečo svedčí o jeho charaktere. Zaujímavé, že si prestali zrazu rozumieť, až keď sa zranila a prestala pretekať. Áno, tých 48 hodín rozhodnúť sa pred štartom, či nastúpi alebo nie, nebolo veľmi šťastné vyjadrenie, pretože ak nenastúpi, ten hejt čo sa po nej spustí...

autor
31. jan 2026
@anonym_8b2d65

Ludia, ja vas nechapem, pisete tu, ako keby vsetci na svete zili v laske a porozumeni, len oni sa rozvadzaju. Ved aj tu tu je xy rozvedenych ludi, a co? Taky je zivot. Nevyslo to, rozvadzaju sa. A tiez maju rovnake dovody ako stovky parov, nevere, nedovera, zmeny cielov v zivote, . Mozno sa objavil niekti, kto im bude v zivote vyhpvat lepsie.. jednoduchi spolu im to uz nefunguje, tak chcu zit inak, presne tak isto, ako kopa inych rozvedenych. Tieto vase vyroky skor smeruju k tomu, ze jednoducho zavidite, ze neziju v biede a teraz ste na koni a tesite sa, ze hahaha, tak im treba. No, smutne

@anonym_8b2d65 nie, smutne je to, je to, ze niekto stavia svoje šťastie na nešťastí iného. Smutné je to, ze cibuľa rozbila 2 rodiny. Keď im to nefungovalo, v poriadku, mali ísť od seba už dávno. A nie robit okolo toho tanecky, ako si zachraňujem v októbri ci kedy to roztrubovala manželstvo, ale cez leto pritom dovolenkujem s milencom. To je podla teba kóšer? Podľa mňa nie. A este k tomu robiť z Navaru kur....ka, ze to on je ten zlý, pričom rozkrok svrbel ju?

autor
31. jan 2026
@anonym_3a35b4

@anonym_autor Čo sa týka Petry, ani sa jej nečudujem, že to psychicky zle znáša. Priateľ, ktorého milovala a o ktorom si myslela, že si s ním založí rodinu, ju podrazil práve vtedy keď jeho podporu najviac potrebovala. Dovtedy o ňom nik nepočul. Pokiaľ vyhrávala, sa pri nej ukazoval. To tiež niečo svedčí o jeho charaktere. Zaujímavé, že si prestali zrazu rozumieť, až keď sa zranila a prestala pretekať. Áno, tých 48 hodín rozhodnúť sa pred štartom, či nastúpi alebo nie, nebolo veľmi šťastné vyjadrenie, pretože ak nenastúpi, ten hejt čo sa po nej spustí...

@anonym_3a35b4 co sa tyka Petry, tak 2 roky nelyzuje, ergo nepracuje. Normalny smrteľník, je na PNke rok, potom bud do.prace alebo ID. Jej sa ako členka Dukla BB pekne ďalej plati. Pobrala peniaze, ako od statu, tak aj od sponzorov. Na nu je nacucanych veľa ľudí a aj celá rodina, ktorú živí, čo to poodhalil aj jej brat. Ja si pamätám tlacovku po olympiáde, kde dostala otázku ze co ďalej, či materstvo, svadba atď. ona sa nadýchla, a chcela odpovedať, na to si vzal slovo jej otec a za ňu odpovedal, že jasne ze ideme dalej! Ona ostala ako obarena. Jedna vec je to, ze ju využil, druha vec ze napr.vydat sa mohla pokojne. A rozchádzajú sa aj iní ľudia, to teraz všetci majú skončiť so sportom/prácou a pod.?

anonym_3a35b4
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3a35b4 co sa tyka Petry, tak 2 roky nelyzuje, ergo nepracuje. Normalny smrteľník, je na PNke rok, potom bud do.prace alebo ID. Jej sa ako členka Dukla BB pekne ďalej plati. Pobrala peniaze, ako od statu, tak aj od sponzorov. Na nu je nacucanych veľa ľudí a aj celá rodina, ktorú živí, čo to poodhalil aj jej brat. Ja si pamätám tlacovku po olympiáde, kde dostala otázku ze co ďalej, či materstvo, svadba atď. ona sa nadýchla, a chcela odpovedať, na to si vzal slovo jej otec a za ňu odpovedal, že jasne ze ideme dalej! Ona ostala ako obarena. Jedna vec je to, ze ju využil, druha vec ze napr.vydat sa mohla pokojne. A rozchádzajú sa aj iní ľudia, to teraz všetci majú skončiť so sportom/prácou a pod.?

@anonym_autor Áno, vydať sa mohla, veď mohol ju požiadať, nie? Petra zviditeľnila Slovensko v pozitívnom svetle, už aj keby nič nezajazdila, olympijskú medailu a ostatné úspechy jej nikto nevezme. Pobrala peniaze? A čo tí bratia lyžiari, ktorí si už roky chodia len zalyžovať a keď sa vôbec dostanú do 2.kola, tak sa to oslavuje akokeby to vyhrali? A kopa ďaľších. Je ťažké sa dostať do svetovej špičky, miesto toho aby sme boli radi, že čas od času sa to v našich podmienkach niekomu podarí, tak budeme na neho len kydať. A čo sa týka jej brata, nech už mali v rodine akékoľvek vzťahy, neprala by som špinavú bielizeň na verejnosti ako on.

anonym_8b2d65
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_8b2d65 nie, smutne je to, je to, ze niekto stavia svoje šťastie na nešťastí iného. Smutné je to, ze cibuľa rozbila 2 rodiny. Keď im to nefungovalo, v poriadku, mali ísť od seba už dávno. A nie robit okolo toho tanecky, ako si zachraňujem v októbri ci kedy to roztrubovala manželstvo, ale cez leto pritom dovolenkujem s milencom. To je podla teba kóšer? Podľa mňa nie. A este k tomu robiť z Navaru kur....ka, ze to on je ten zlý, pričom rozkrok svrbel ju?

@anonym_autor ale, ved to su klasicke dovody na rozvod. Preco Ta irituje akurat ona? Ved je aj tu x rozvedenych a nikto ich nepranieruje a tiez mozno podvadzali, ako ona, aj ony/i rodiny rozbili. A preto sa rozvadza, hlada stastie inde, nieco jej v jej manzelstve chybalo, to sa stava bezne. Len ona, na svoju smolu, je znama, tak ju prepierate a veruze ze huzevnato. Kazdy nech si kuka do vlastnej misy

autor
31. jan 2026
@anonym_8b2d65

@anonym_autor ale, ved to su klasicke dovody na rozvod. Preco Ta irituje akurat ona? Ved je aj tu x rozvedenych a nikto ich nepranieruje a tiez mozno podvadzali, ako ona, aj ony/i rodiny rozbili. A preto sa rozvadza, hlada stastie inde, nieco jej v jej manzelstve chybalo, to sa stava bezne. Len ona, na svoju smolu, je znama, tak ju prepierate a veruze ze huzevnato. Kazdy nech si kuka do vlastnej misy

@anonym_8b2d65 sama podvadzat a pritom o partnerovi prezentovať, ze je to kto podvadzat je klasické? A hej, rozvod je normálny, ked to nefunguje otázne je, akú zvoliť tu formu predtým. A rozhodne ako vydatá sa netaham po dovolenkách so ženatým. Každý sme iný, tebe to nevadí, mne ano

anonym_8b2d65
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_8b2d65 sama podvadzat a pritom o partnerovi prezentovať, ze je to kto podvadzat je klasické? A hej, rozvod je normálny, ked to nefunguje otázne je, akú zvoliť tu formu predtým. A rozhodne ako vydatá sa netaham po dovolenkách so ženatým. Každý sme iný, tebe to nevadí, mne ano

@anonym_autor mila moja, poznam x takych, co s milenkou lietaju kade tade a co? Je to ich zivot. Staraj sa radsej o svoj, nech si na poriadku.

autor
31. jan 2026
@anonym_8b2d65

@anonym_autor mila moja, poznam x takych, co s milenkou lietaju kade tade a co? Je to ich zivot. Staraj sa radsej o svoj, nech si na poriadku.

@anonym_8b2d65 a ty sa staraj o seba tiež. Keď nemáš záujem diskutovat, tak nediskutuj a roluj ďalej. Pani mudra.

tiezjedna
31. jan 2026
@yosi

@tiezjedna Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. Podobný prípad ako Marcinková. Si zlikvidovali vlastné rodiny a teraz si naivne myslia, že ich cudzí chlap bude živiť. Veď oni sa obe z toho zobudia, že tí za to nestálo

@yosi tak u Dominiky nemám obavy, že by bola odkázaná na to, aby ju živil cudzí chlap. Na tu sa skôr zase nalepí nejaké netáhlo, ktoré bude živiť ona…

anonym_79e122
31. jan 2026

@anonym_autor nikdy mi nebola sympaticka, nikdy
Teraz este menej
Nevie co od radosti,rozkose a penazi

personality
31. jan 2026
@anonym_79e122

@anonym_autor nikdy mi nebola sympaticka, nikdy
Teraz este menej
Nevie co od radosti,rozkose a penazi

@anonym_79e122 prečo musíš spomenúť peniaze?

senta_sofia
31. jan 2026

@anonym_autor vsetci respektuju jej sukromie. Hlavne ze predtym otrcala vsetkym vsetko

anonym_79e122
31. jan 2026
@personality

@anonym_79e122 prečo musíš spomenúť peniaze?

@personality preco by som nemohla? Sama sa
prezentuje majetkami a hojnostou

emeridiam
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3