icon

Styk otca s trojročným dieťaťom

27. jún 2021

Prosím Vás, chcela by som sa spýtať mamičiek, ktoré majú opravený styk otca s dieťaťom - 3 roky, škôlku ešte nenavštevuje. Zaujíma ma ten rozsah - potrebujem napísať návrh na súd, žiaľ dohoda nie je aktuálne možná. Pýtam sa, aby som mala nejakú predstavu. Vopred ďakujem za odpovede.

pribinak
•
27. jún 2021

Je tu skupina právnikov. Ideálne by bolo poradiť sa tam

erikaa09
•
28. jún 2021

Každy druhy vikend by som napisala aj tak na sude sa to môže este upraviť

gdpr
•
28. jún 2021

Ja by som dala každý druhý víkend.

mogaa
•
28. jún 2021

Bežná úprava styku je každž druhý víkend + delia sa napr. Vianoce, Nový rok neskôr prázdniny že 1mesiac u otca 1mesuiac u matky alebo sa prázdniny delia o týždni...ale ak bžvate blízko seba, môže byť styk určený napr.1deň v týždni a 1deň z víkendu že bude s otcom....ak má 3roky, skôr či neskôr do tej škôlky pôjde, to už je dieťa ktoré nepotrebuje byť celý deň celú noc len s matkou....

ukulela
•
28. jún 2021

Každý druhý víkend plus nejaké popol7dnie v týždni tiež sa dáva. Delia sa sviatky, prázdniny, ....

autor
•
28. jún 2021

@mogaa a na tie víkendy na celé víkendy? Alebo len na niekoľko hodín počas dňa?

mogaa
•
29. jún 2021

je to indviduálne ale pri trojročných deťoch to už môže byť na celý deň....resp.celý víkend....pri menších deťoch sa dáva stretávanie na pár hodín ale v troch rokoch už môže byť dieťa od mamy na celý deň a s druhým rodičom aj na celú noc....všetko záleží ako sa vie otec o dieťa postarať....ale ak budeš tvrdiť že sa nedokáže postarať musíš ma dôkazy, nie iba tvrdenie že to nedokáže.....