Vrátili ste sa k svojmu bývalému partnerovi?
Ahojte, mám otázku, naozaj PROSÍM BEZ VÝSMECHOV a bez uštipačných komentárov, a prosím, aby sa vyjadrili len tie, ktoré si tým prešli.
Ex sa so mnou rozišiel pred cca rokom a pol. Chodili sme spolu takmer 5 rokov. Rozchod bol čisto z jeho strany. Pol roka sme sa nebavili, potom sme sa stretli raz náhodou v meste, napísal mi a tak nejak sme sa stali kamoši. Zblížili sme sa, trávili sme spolu čas, a on by chcel dať náš vzťah zasa dokopy. Ja som odmietla - veď on sa so mnou rozišiel. Napriek tomu s ním stále trávim čas, chodievame na výlety, proste si rozumieme. Počas nášho rozchodu som mala krátky, asi mesačný vzťah s iným mužom, nebol oficiálny.
Myslíte, že by nám pomohla nejaká párová terapia? Ja vlastne ani vôbec neviem, čo od vzťahu a života chcem, cítim sa úplne stratená. Ste tu, prosím, nejaká žena, ktorá si prešla takýmto rozchodom a následne sa s ex dala zase dokopy? Funguje vám to?
Ja som bola v rovnakej situácii. Na chvíľu sme sa k sebe vrátili ale nakoniec sa skončilo pre rovnaký dôvod ako prvý krát. Už by som sa znovu nevrátila.
@danielad9 Ďakujem pekne za príspevok, práve toho sa obávam že sa to znova skončí po chvíli, ach
Aj ja som sa vrátila k ex, rok sme boli spolu a z ničoho nič sa mi prestal ozývať….
Keď som mala 18 som sa dala dokopy s jedným. 3 roky spolu, ukončila som to ja. Aj tak nás život nejak dával k sebe. Skúsili sme to znova, a zas som to ukončila ja, po 3 mes.
Myslím, že ak to ukončil on, tak tam už dôvera je narušená a stále budeš čakať, že ťa nechá. Ak nie hneď, tak časom. Kedysi som opakovane dala jednému ex šancu , ale neviedlo to nikam.
Aky mal dovod ze ta nechal? Ja som mala 2roky vztah. Tak sme sa rozisli. Dva roky boli od seba. A uz sme 20 rokov spolu.
@anonym_autor nevidím jediný dôvod prečo by sa mala hociktora vracať ex.
Sesternica sa takto pät -šesť krát vrátila k ex na štýl „Keď niet lepšieho, aj toto stačí.”
Je sama s dieťaťom a slávny otec sa hrá na mŕtveho chrobáka. Keby ho kopla do riťi pri prvom pokuse za dvadsať rokov by snáď už našla N ekoho
poznam pary kt rozchod pomohol a ked sa k sebe vratili uz spolu ostali ... niekedy si uvedomia,ze to bola blbost ..ale takych arov je malo .. nech to plynut .. ak nic necitis -nestretavaj sa s nim casto - ech mu nedavas nadej ....on sa casom bude tiez ozyvat menej ... ale ak mas aj ty v sebe city - tak vzdy to ma nadej -no tiez zalezi preco od teba odisiel ...
Vrátiť sa ja blbosť, lebo tie isté problémy sa vrátia spať a budeš ich riešiť znova a skončí to rovnako rozchodom. Nie nadarmo sa hovorí: "dva krát do tej istej rieky nevystúpiš".
Áno ako 20r., bola som ešte hlúpa, úplne mi zničil sebavedomie a myslela som si, že nikoho lepšieho si nenájdem. 2x sa rozišiel on so mnou, lebo bol nevybúrený, dodnes je sám, ja už mám rodinu a muža miliónkrát lepšieho než bol on.
To, co mu na tebe vadilo predtym, mu uz zrazu teraz nevadi? Ako to? Alebo len znizil svoje naroky na cas, kym nenajde u inej lepsiu zhodu?
stalo, ale ako manželom. nič nepomohlo, po druhom rozchode už nasledoval rozvod.
Kamaratku jej priatel nechal asi po roku, dva roky boli od seba a potom sa dali dokopy, klape im to, uz su vzati a maju deti
Dvakrát do toho istého hovna nestupíš
Vratila som sa,vzala si ho,porodila mu dieta a skoncilo to bitkou,rozvodom a jeho odsudenym.Takze nikdy by som toto uz neurobila.
@anonym_autor a dovod na rozchod bol aký? Pokým nepríde lepšia, tak samozrejme, že ťa bude opantávať
@anonym_autor ja som bola 10 rokov s partnerom, rozišli sme sa, dali sme sa asi po polroku dokopy, ale už to bolo také o ničom, boli sme spolu ešte rok a pol a potom už sme sa definitívne rozišli. Poznám babu, čo sa s mužom rozviedla, potom sa zasa dali dokopy a zobrali sa a zasa sa rozviedli.
5 rokov je dost dlha doba a nemyslel to s tebou vazne ked to ukoncil .. Nic lepsie nenasiel tak si mu zrazu zas dobra . Chces s nim zas premarnit par rokov ? Malo si sa popalila prvy x ked ta odkopol ? Chces to zas zazit ? Jasne ze si teraz fajn rozumiete ked vtacika lapaju pekne mu spievaju.
@anonym_autor Nikdy.
Lebo ak som sa rozisla js, tak som vedela preco.
Ak sa rozisiel on, tak ma nechce, a ja mam sebavedomie dost vysoke na to, aby som nechcela byt s clovekom, co ma nechce.
Chodit na vylety a obcasne stretavacky je len vypln volneho cssu, pokial mu niekto lepsi nepride do zivota. Ja by som sa s nim ani nestretavala, vediac ze som len docasna vypomoc, zabava, len aby nemusel byt sam.
poznam pary kt rozchod pomohol a ked sa k sebe vratili uz spolu ostali ... niekedy si uvedomia,ze to bola blbost ..ale takych arov je malo .. nech to plynut .. ak nic necitis -nestretavaj sa s nim casto - ech mu nedavas nadej ....on sa casom bude tiez ozyvat menej ... ale ak mas aj ty v sebe city - tak vzdy to ma nadej -no tiez zalezi preco od teba odisiel ...
@anonym_f1ed31 len väčšinou pri takých pároch, ktoré sa k sebe po rozchode vrátia, je to otázka týždňov, max. mesiacov. Rok a pol na uvedomenie si, o čo som prišiel, je už trošku moc.
Nie, po 5 mesiacoch opäť rozchod z dovodu toho istého problému
Strata času
@anonym_autor áno my sme sa znova aj vzali. Brali sme sa veľmi mladí, rozvod som chcela ja, nie on. Po pár rokoch sme sa k sebe vrátili.
Raz som sa vrátila k niekomu. Skončilo to raz dva on sa nikam neposunul nič so sebou neurobil nezmenil všetko čo mi predtym vadilo sa nezmenilo. Už by som to neurobila. Skôr ma zaráža že prešiel rok a pol a ty si do toho vzťahu naskočila ako keby sa rozidete pred mesiacom. A obávam sa že on túto tvoju slabosť iba vyuzil. Určite bez dôkladnej debaty a toho aby som s ním celú situaciu dôkladne prebrala by som do toho nešla. S tým že ak teraz skončí už to bude definitívne. Ty si mu dala signal že si tu že si ochotná hocikedy s ním zase fungovat že je fuk na ako dlhý čas si ťa odloží keď to jemu tak vyhovuje a potom keď ťa potrebuje zase si dostupná. To nie je dobre. To chces risknúť že budeš celý život fungovať ako sezónne oblečenie?
Ano par rokov spolu rozchod par rokov od seba a nasledne 10 rokov jedno dieta a nasledne rozchod pre ten isty dovod ako na zaciatku🙂
Áno veľakrát sme sa rozchádzali a schádzali. Dnes máme dve deti a medzi sebou úžasný vzťah.Samozrejme ,že nie všetky dní sú ružové,ale to je tak v každom vzťahu.

Ja som bola v rovnakej situácii. Na chvíľu sme sa k sebe vrátili ale nakoniec sa skončilo pre rovnaký dôvod ako prvý krát. Už by som sa znovu nevrátila.