icon

Využili ste Centrum právnej pomoci pri rozvode?

Včera o 21:04

Využili ste pri plánovaní rozvodu a zvereni deti do svojej starostlivosti Centrum právnej pomoci?
Potrebujem to urgentne riešiť a voľný termín konzultácii je až 19.august?

anonym_bf5afe
Dnes o 05:01

Mne poradili na sociálnej kuratele aj zo spisanim o zverenie,výživné

autor
Dnes o 05:06
@anonym_bf5afe

Mne poradili na sociálnej kuratele aj zo spisanim o zverenie,výživné

@anonym_bf5afe to si sla na upsvar? Nejak si sa predtým dohodla na stretnutí?

anonym_b2f182
Dnes o 05:25
@anonym_autor

@anonym_autor jasne že sa musíš dohodnúť, tá tvoja sociálna môže byt na pojednávaní, šetrení v domácnosti, na výsluchu, ….

autor
Dnes o 05:27
@anonym_b2f182

@anonym_autor jasne že sa musíš dohodnúť, tá tvoja sociálna môže byt na pojednávaní, šetrení v domácnosti, na výsluchu, ….

@anonym_b2f182 aha, to som nevedela. Takze oni sú prideľovanie tie zamestnankyne.

anonym_b2f182
Dnes o 05:35
@anonym_autor

@anonym_b2f182 aha, to som nevedela. Takze oni sú prideľovanie tie zamestnankyne.

@anonym_autor áno, pozri si upsvsr kontakty vaše mesto

petronelka47
Dnes o 06:41

No mne s tým na Upsvr nepomohli,že oni také veci nerobia, takže nie všade je to rovnaké

anonym_bf5afe
Dnes o 07:38
@anonym_autor

Áno na úrade práce mi pracovníčka odporučila ísť na sociálnu kuratelu tam ti pomôžu spísať žiadosť o zverenie deti ,za výživné ,atď .Len sa musíte s nimi dohodnúť na dátume a čase .Ja som tam bola osobne a pani mi povedala zavolajte mi a dohodneme termín

anonym_bf5afe
Dnes o 07:39
@anonym_autor

Zle som sa vyjadrila nie žiadosť 🤣ale návrh na súd

anonym_9244e8
Dnes o 07:42

Nikde som nebola,s nikym som sa neradila. Ziadost na rozvod som nasla na internete,upravila som ho podla seba a poslala. Rozvedeni sme boli za 10 minut

anonym_b2f182
Dnes o 09:21
@anonym_9244e8

Nikde som nebola,s nikym som sa neradila. Ziadost na rozvod som nasla na internete,upravila som ho podla seba a poslala. Rozvedeni sme boli za 10 minut

@anonym_9244e8 toto je taka hlúpa rada. U vás to bolo bezproblémové, fajn
Ale ty nepoznáš ako sa veci u nej majú. Možno bude bojovať o deti, možno sa boji manžela, možno má choré dieťa a potrebuje vysoké výživné
Asi vie prečo hľadá odbornú pomoc a neskopiruje návrh z internetu
Nieked je mlčať fakt zlato