Výživné určené súdom
Dobrý deň. Chcem sa opýtať za sestru, má s mužom dieťa, ale on bol už dvakrát rozvedený a na každé dieťa platí 75 eur mesačne.Zarobí 430 eur.Teraz chcú podať o zníženie výživného na dva deti o 25 eur, teda aby platil 50 eur na jedno.Myslíte si, že sa im to podarí, že súd im vyhovie? Lebo viem, že jedna z jeho bývalích chce argumentovať tým, že veď všetky sú jeho deti a majú rovnaké práva.Sestra sa poistila atiež má od neho súdnou cestou zabezpečených 70eur.Takže zo svojho platu dá dosť preč na výživnom a neostáva mu ani záklandé životné minimum.
@grenadinka za málo, ale najlepšie by samozrejme bolo si cinknúť na pracák a spýtať sa, za to nič nedáš a budeš si na istom
dobrý deň chcela by som poradiť keď mám určené výživné na dcérku súdom 200eur mesačne ale bývalý piateľ mi každý mesiac pošle len 30 eur , tým pádom nenaplní rozsudok ako to mám riešiť? Považuje sa to za porušenie podmienky alebo nie ? Ďakujem
@radulqa bez na policiu, odtial s rozhodnutim zo sudu o vyske vyzivneho k exekutorovi. Ten si vybavi na sude povolenie k exekucii a budu mu to zrazat zo mzdy, vratane dlzneho vyzivneho. A plus bude platit vylohy exekutora, takze sa mu to pekne predrazi. 😒 Keby ti blbci rozmyslali... a to co zaplati exekutorovi radsej dali decku.. ale to nie.. to by si byvala za ich peniaze mohla vyskakovat.... 😖

@kristiii dakujem toto som chcela pocut :D