Zvažujem presťahovanie kvôli spomienkam na bývalého. Čo robiť?
Ahojte. Ide o to ze byval u mna ex ja son v prenajme. Od rozchodu preslo par mesiacov a mne ho ten byt pripomina. Proste hlavne manzelska ze tam sme spolu spali a vsetky spomienky ako sme sa v tom byte hadali vsetko bolestive. Riesili ste niekto kvoli tomu stahovanie do ineho bytu alebo ste tam ostali?
A ako ti to pomoze, ked ti Jana napise, ze sa odstahovala, a Petra, ze sa neodstahovala?
Ja neviem, mne to príde, že to nemáš uzavreté. V živote mi nič ex nepripomínalo až takto.. aby v novom byte nebolo “och, na tejto novej posteli sme mohli spolu spávať”.
Spal matrac a kup novy ...
@anonym_autor mne by to pomohlo ved si iba v najme. Skus inde, mozno bude novy sused 😊
Mne moje dieta uz 8r pripomina mojho ex …a boli to hrozne casy …dieta som stale nevymenila …..Ak ma chapes .
Ak je to už pre teba neúnosné a máš možnosť odíď.Vsetky takéto veci ostávajú na miestach a nerobí to dobrotu
Kvoli tomuto by som sa nestahovala. Uprimne, pochybujem, ze ked sa prestahujes, prestanes nanho mysliet. 😉
Tie veci chcu cas a vedome rozhodnutie, ze na to mysliet nebudes a zamestnas hlavu. Bez ohladu na byvanie a manzelsku postel.
@anonym_autor ak môžeš, reorganizuj si tu spalnu- opačne stolík, posteľ...čo ja viem, povymyslaj. Nemáš to v srdiečku spracované, moja.
@anonym_autor
Zmen decor, vymen obliecky
@anonym_autor Myslienkam a spomienkam neujdes. Chce to prestat sa rypat v minulosti,nejako to uzavriet. Hadky patria k nestastnemu vztahu. Zbavilala si sa ho a ides dalej. Ja by som nemenila byvanie kvoli tomuto.

podla tvojich moznosti ako si vies vybavit najom novy. Mozno si este vyratas ze ako dobre ze tam mozes zostat