Zvýšenie výživného po nástupe dieťaťa do škôlky
Ahojte baby.
Žiadali ste o zvýšenie výživného, ked dieťa nastúpilo do škôlky?
Ďakujem.
a skolkou sa ti nejak zvysili naklady na dieta a znizil tvoj prijem? lebo mne prave naopak.. riesila by som zvysemnie az ked nastupi do skoly.
zvysenie vyzivneho sa vzdy odvija od toho, kedy aktualne vyzivne nepokryva starostlivost o dieta /2... a je jedno ci je to nastup do skoly, skolky, hocikam... nie je patent na pravidelnost zvysovania vyzivneho... proste ziadas iba vtedy, ked preukazatelne opravnene naroky sa zvysili tak, ze aktualne to vyzivne nepokryva
ahoj ja som teraz ziadala lebo maly nastupil do skolky moj ex hned cirkus hadky nebude to lahke pre mna plus chodime do nemocnice chodi do psychologickej ambulancie hernicky potom pedopsychiatrovi neurologicke logopedicke z NR do Bratislavy a Senca naklady su vyššie kedze mal chronicku zapchu musime brat prasky vytamini co odporucili lekari no ale to bude zial boj s mojim ex myslite ze mam sancu ak poslem blocky spravy z nemocnice ze platim skolku vytamini kupujem mam niaku sancu zvysovala som o 100€ kedze aj nafta nieco stoji plati mi 290€ ale z toho 40€ auto uver 150€ je dcerka jeho 2 rocna a 100€ syn

Áno , vtedy sa žiada.