icon

Je už možné kúpiť v Tescu oblečenie?

diaalex
12. jan 2021

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať či v Tescu kúpim oblečenie alebo je to zapáskované?

henika32
12. jan 2021

@diaalex zapaskovane

nelca84
12. jan 2021

@diaalex v BB je oblecenie zapaskovane, myslim, ze to maju jednotne, ale aspon domace potreby a papiernictvo je pristupne, syn potreboval lepidlo 🤦‍♀️

diaalex
autor
12. jan 2021

@nelca84 lebo jedna mamička dávala fotku, že u nich v tescu mega nakúpila detské oblečenie, bodicka za 1€, overal za 3€..: tak som bola zvedavá, teda či je to zapaskovane alebo nie

nelca84
12. jan 2021

@diaalex no je mozne, ze tam sla na drzaka aj za pasku a z pokladne ta uz asi nevratia. Zalezi ako surne nieco potrebujes a ci si ochotna tam traposit 😀

diaalex
autor
12. jan 2021

Oki, zevraj detské od včera sa dajú ... funguje to v Ke, Mi, BA ... tak myslím aj v rv bude možné

diaalex
autor
12. jan 2021

@nelca84 Zevraj sa už dá nakupovať

eskop
12. jan 2021

@diaalex ano aj ja som citala, ze baby nakupovali. Vraj detske oblecenie sa da normalne kupit. Dospelacke je stale opaskovane

diaalex
autor
12. jan 2021
diaalex
autor
12. jan 2021

@eskop idem teda zajtra skúsiť

nelca84
12. jan 2021

@diaalex ja som bola dnes v Tescu a oblecenie bolo opaskovane, aj hracky, ostatné dostupné... ta fotka plati aj pre Slovensko?

diaalex
autor
12. jan 2021

@nelca84 áno, baby v Ke, Mi, BA nakupujú od včera

simona1998
12. jan 2021

@diaalex ja som robila v Tescu , a kolegyne povedali ze to čo je zapaskovane sa normálne blokuje na pokladni 🙂 Majú to zapaskovane len aby chránili seba ☺️

luccija
12. jan 2021

@simona1998 tiez som to videla je to chrapunstvo, ale co uz..

diaalex
autor
13. jan 2021

@simona1998 akurát som sa dnes bola informovať a že predávaju 🤗🤗🤗 len bolo 9:30 a nemohla som nakupovať 🙁

zuzanka.zuzu
13. jan 2021

v BA som bola včera v 3 tescách a všade bolo detské odpáskované, už sa môže 😉

(samozrejme sa "môže" aj dospelácke, ak dočiahneš cez pásku a pôjdeš k samoobslužnej pokladni 😀 )

simona1998
13. jan 2021

@zuzanka.zuzu môže sa predávať všetko všade , Tesco to majú zapaskovane aby nedostali pokutu čiže si môžeš aj vojsť do zapaskovaneho úplne pohode 🤣😅😇

zuzanka.zuzu
13. jan 2021

@simona1998 na začiatku sa nedalo, bola opáskovaná celá zóna, nedalo sa vstúpiť (ak nie je niekto chrapúň), nad tým boli svetlá zhasnuté - aspoň moja skúsenosť... teraz to prerobili, že zapáskovali do kríža regál a popri ňom vieš prejsť, čiže jasne, zoberieš a ideš 😀

magda15
Odpoveď bola odstránená
wawna
1. aug 2021

tam sa mi oblečenie velmi nepači a prijde mi dost nekvalitne. Oblečenie si nakupujem v inych obchodoch , eshopoch

essenceee
31. aug 2021

neviem či by som si tam niečo kupila...prijde mi to nekvalitne. radšej by som kupovala niekde inde