MUDr. Igor Olšavský pri pôrode
Pekný deň..maminky ktoré ste pacientkami MUDr.Olšavského aj ste niektorá pri ňom rodili?
Chcem si zazmluvniť lekára a najradšej by som rodila práve u pána doktora,no neviem či on slúži len v KE alebo robí pôrody aj v Rv.
@anonym_autor pán Dr. už vôbec do Šace nechodí a každej pacientke odporúča nemocnicu v RV
@diaalex to vážne? Véd v RV nieje žiaden schopný gynekológ v tej nemocnici..
@diaalex to vážne? Véd v RV nieje žiaden schopný gynekológ v tej nemocnici..
@anonym_autor vážne, kamarátka býva v Moldave, chodí k nemu a že chce rodiť v Šaci, no on jej povedal, že tam sú amatéri a má rodiť v Rožňave... ani jej argument, že to má blízko do Šace neobstál, lebo podľa neho je Rožňava oveľa bližšie a prístupnejšie ...
ja som od neho odišla aj kvôli takémuto prístupu ...
@anonym_autor vážne, kamarátka býva v Moldave, chodí k nemu a že chce rodiť v Šaci, no on jej povedal, že tam sú amatéri a má rodiť v Rožňave... ani jej argument, že to má blízko do Šace neobstál, lebo podľa neho je Rožňava oveľa bližšie a prístupnejšie ...
@diaalex ja som mala dcérku sekciou pred 9 rokmi v Šaci a určite to bolo na inej úrovni ako nemocnica v Rv
Za mňa RV pôrodnica spokojnosť či už s lekármi na profesionálnej úrovni, sestričky a tiež neonatologické oddelenie.
Ja RV neodporučam. Všetko čo sa dalo mi pokazili. V decembri bude 3roky od pôrodu a dodnes mam problemi. Niektoré už doživotné.
Ja RV neodporučam. Všetko čo sa dalo mi pokazili. V decembri bude 3roky od pôrodu a dodnes mam problemi. Niektoré už doživotné.
@ivusik25 a mali ste sekciu alebo prirodzený pôrod?
Za mňa RV pôrodnica spokojnosť či už s lekármi na profesionálnej úrovni, sestričky a tiež neonatologické oddelenie.
@mirka193 zdravím..kedy ste tam rodili? Alebo ste mali sekciu?
Prvá sekcia 2018, druhá 2021
@anonym_autor ja som tiež rodila obe dcéry v Rožňave a nemôžem povedať jedno zlé slovo ... Všetko bolo v poriadku ... Prvá dcéra 2016 a druhá 2024 .. takže aj po rokoch som bola spokojná ... Prirodzene pôrody. Keby ste mali otázky kľudne napíšte správu 🙂
@anonym_autor sekciu
@ivusik25 aj mňa čaká sekcia..prvú som mala v Šaci spokojnosť ale teraz zvažujem Rv , ale tie zlé recenzie ma odvádzajú veľmi
@diaalex v Šaci amatéri??? Ja si práveže Šacu neviem vynachváliť oproti tomu, co v Rožňave so mnou a dieťaťom porobili. V Rožňave ani prístup ku pacientkam nemajú veľmi citlivý. To, že mi malú prevažaju sanitkou do Košíc mi bolo oznámené takým štýlom, akoby mi povedali, že v potravinách uz rožky nemali, tak mi kúpili žemle. V Šaci od upratovaciek až po lekárov klobúk dole
@diaalex v Šaci amatéri??? Ja si práveže Šacu neviem vynachváliť oproti tomu, co v Rožňave so mnou a dieťaťom porobili. V Rožňave ani prístup ku pacientkam nemajú veľmi citlivý. To, že mi malú prevažaju sanitkou do Košíc mi bolo oznámené takým štýlom, akoby mi povedali, že v potravinách uz rožky nemali, tak mi kúpili žemle. V Šaci od upratovaciek až po lekárov klobúk dole
@dusanka92 to bol jeho názor... rodila som 2x v šaci a teda za mňa príšerný prístup.. prvýkrát jedine dr super a druhýkrát som ich zvysoka okašlala..
Neviem ale tu v Rožňave som bola hospitalizovana pre hroziaci predčasný pôrod,dr.ktory tam bol mi povedal že ak sa deti teraz narodia 27tt tak že prežijú ale nevie či budú mať hlavy v poriadku,normálne bez nejakej emócie,nakoniec ma previezli do KE a v den prevozu tam bola jedna pani doktorka veľmi milá pokojovala má a dokonca ma ešte aj odprevadila až k výťahu keď ma už niesli preč

@anonym_autor pán Dr. už vôbec do Šace nechodí a každej pacientke odporúča nemocnicu v RV