icon

MUDr. Igor Olšavský pri pôrode

4. aug 2025

Pekný deň..maminky ktoré ste pacientkami MUDr.Olšavského aj ste niektorá pri ňom rodili?
Chcem si zazmluvniť lekára a najradšej by som rodila práve u pána doktora,no neviem či on slúži len v KE alebo robí pôrody aj v Rv.

diaalex
6. aug 2025

@anonym_autor pán Dr. už vôbec do Šace nechodí a každej pacientke odporúča nemocnicu v RV

autor
6. aug 2025
@diaalex

@anonym_autor pán Dr. už vôbec do Šace nechodí a každej pacientke odporúča nemocnicu v RV

@diaalex to vážne? Véd v RV nieje žiaden schopný gynekológ v tej nemocnici..

diaalex
6. aug 2025
@anonym_autor

@diaalex to vážne? Véd v RV nieje žiaden schopný gynekológ v tej nemocnici..

@anonym_autor vážne, kamarátka býva v Moldave, chodí k nemu a že chce rodiť v Šaci, no on jej povedal, že tam sú amatéri a má rodiť v Rožňave... ani jej argument, že to má blízko do Šace neobstál, lebo podľa neho je Rožňava oveľa bližšie a prístupnejšie ...
ja som od neho odišla aj kvôli takémuto prístupu ...

autor
6. aug 2025
@diaalex

@anonym_autor vážne, kamarátka býva v Moldave, chodí k nemu a že chce rodiť v Šaci, no on jej povedal, že tam sú amatéri a má rodiť v Rožňave... ani jej argument, že to má blízko do Šace neobstál, lebo podľa neho je Rožňava oveľa bližšie a prístupnejšie ...

@diaalex ja som mala dcérku sekciou pred 9 rokmi v Šaci a určite to bolo na inej úrovni ako nemocnica v Rv

mirka193
6. aug 2025

Za mňa RV pôrodnica spokojnosť či už s lekármi na profesionálnej úrovni, sestričky a tiež neonatologické oddelenie.

diaalex
6. aug 2025
@anonym_autor

@diaalex ja som mala dcérku sekciou pred 9 rokmi v Šaci a určite to bolo na inej úrovni ako nemocnica v Rv

@anonym_autor každopádne tým, že tam už nechodí, teraz posiela ženy do nemocnice v RV

ivusik25
8. aug 2025

Ja RV neodporučam. Všetko čo sa dalo mi pokazili. V decembri bude 3roky od pôrodu a dodnes mam problemi. Niektoré už doživotné.

autor
9. aug 2025
@ivusik25

Ja RV neodporučam. Všetko čo sa dalo mi pokazili. V decembri bude 3roky od pôrodu a dodnes mam problemi. Niektoré už doživotné.

@ivusik25 a mali ste sekciu alebo prirodzený pôrod?

autor
9. aug 2025
@mirka193

Za mňa RV pôrodnica spokojnosť či už s lekármi na profesionálnej úrovni, sestričky a tiež neonatologické oddelenie.

@mirka193 zdravím..kedy ste tam rodili? Alebo ste mali sekciu?

mirka193
9. aug 2025

Prvá sekcia 2018, druhá 2021

henrietka12
9. aug 2025

@anonym_autor ja som tiež rodila obe dcéry v Rožňave a nemôžem povedať jedno zlé slovo ... Všetko bolo v poriadku ... Prvá dcéra 2016 a druhá 2024 .. takže aj po rokoch som bola spokojná ... Prirodzene pôrody. Keby ste mali otázky kľudne napíšte správu 🙂

ivusik25
10. aug 2025
@anonym_autor

@ivusik25 a mali ste sekciu alebo prirodzený pôrod?

@anonym_autor sekciu

autor
10. aug 2025
@ivusik25

@anonym_autor sekciu

@ivusik25 aj mňa čaká sekcia..prvú som mala v Šaci spokojnosť ale teraz zvažujem Rv , ale tie zlé recenzie ma odvádzajú veľmi

ivusik25
11. aug 2025
@anonym_autor

@ivusik25 aj mňa čaká sekcia..prvú som mala v Šaci spokojnosť ale teraz zvažujem Rv , ale tie zlé recenzie ma odvádzajú veľmi

@anonym_autor napíš sukromnu spravu a môžem povedať podrobnejšie,…

dusanka92
11. aug 2025
@diaalex

@diaalex v Šaci amatéri??? Ja si práveže Šacu neviem vynachváliť oproti tomu, co v Rožňave so mnou a dieťaťom porobili. V Rožňave ani prístup ku pacientkam nemajú veľmi citlivý. To, že mi malú prevažaju sanitkou do Košíc mi bolo oznámené takým štýlom, akoby mi povedali, že v potravinách uz rožky nemali, tak mi kúpili žemle. V Šaci od upratovaciek až po lekárov klobúk dole

dusanka92
11. aug 2025
@ivusik25

@ivusik25 ja som pre ten pôrod v Rožňave nechcela uz ďalšie deti. Mala som traumu z toho

ivusik25
12. aug 2025
@dusanka92

@ivusik25 ja som pre ten pôrod v Rožňave nechcela uz ďalšie deti. Mala som traumu z toho

@dusanka92 ja kvôli tomu pôrodu v RV už viac deti ani nemôžem mať… tak ma doj…

diaalex
12. aug 2025
@dusanka92

@diaalex v Šaci amatéri??? Ja si práveže Šacu neviem vynachváliť oproti tomu, co v Rožňave so mnou a dieťaťom porobili. V Rožňave ani prístup ku pacientkam nemajú veľmi citlivý. To, že mi malú prevažaju sanitkou do Košíc mi bolo oznámené takým štýlom, akoby mi povedali, že v potravinách uz rožky nemali, tak mi kúpili žemle. V Šaci od upratovaciek až po lekárov klobúk dole

@dusanka92 to bol jeho názor... rodila som 2x v šaci a teda za mňa príšerný prístup.. prvýkrát jedine dr super a druhýkrát som ich zvysoka okašlala..

2zuzanka2
12. sep 2025

Neviem ale tu v Rožňave som bola hospitalizovana pre hroziaci predčasný pôrod,dr.ktory tam bol mi povedal že ak sa deti teraz narodia 27tt tak že prežijú ale nevie či budú mať hlavy v poriadku,normálne bez nejakej emócie,nakoniec ma previezli do KE a v den prevozu tam bola jedna pani doktorka veľmi milá pokojovala má a dokonca ma ešte aj odprevadila až k výťahu keď ma už niesli preč