Najlepšia základná škola v Rožňave?
Dobrý deň..
Kôli sťahovaniu chceme dcérku prepísať do niektorej zo ZŠ.
Kedže nemáme žiadné skúsenosti a nikoho tu v Rv nepoznáme, potrebovala by som vyjadrenia resp.recenzie maminiek ktorá ZŠ je tu v Rv najlepšia , alebo kam chodia vaše detičky a ako ste spokojné.
Chcem pre dcérku dobrú školu.
Bude mať 10 rokov takže by nastúpila do 4 ročnika.
Za každú reakciu , Ďakujem
Ahoj, po prestahovaní mi síce deti nastúpili rovno na 8r gympel, ale podľa toho, čo sa hovorí, tak najviac makajú na ZŠ akad. Juraja Hronca, na Zakarpatskej.
@ivuska027 Ďakujem za názor.
@anonym_autor Ahoj moja dcéra bude tiež prestupovať na iný školu od septembra a pôjde na ZŠ akad. Jura Hronca. Ako dieťa som tam chodia tiež a mám len dobre spomienky na tú školu ... 🙂 Pôjde do 5teho ročníka.
@anonym_autor Ahoj moja dcéra bude tiež prestupovať na iný školu od septembra a pôjde na ZŠ akad. Jura Hronca. Ako dieťa som tam chodia tiež a mám len dobre spomienky na tú školu ... 🙂 Pôjde do 5teho ročníka.
@henrietka12
@henrietka12 Ďakujem za info.
Zvažujeme Pionierku nakoľko bývame na Záhradnickej tak je pre nás najbližšie.
Len recenzie na tú školu sú všeliaké🤨
@henrietka12
@henrietka12 Ďakujem za info.
Zvažujeme Pionierku nakoľko bývame na Záhradnickej tak je pre nás najbližšie.
Len recenzie na tú školu sú všeliaké🤨
@anonym_autor tak niekto je zase spokojný s pionierkou 🙂 to je tak sto ľudí sto chutí 🙂
Synovec navštevuje ZŠ J. Hronca, nie sú spokojní, vraj po výmene riaditeľa to ide dolu vodou, odišlo viac dobrých učiteľov.... O ostatných zš v RV info nemám, takže sa neviem vyjadriť

Ahoj, po prestahovaní mi síce deti nastúpili rovno na 8r gympel, ale podľa toho, čo sa hovorí, tak najviac makajú na ZŠ akad. Juraja Hronca, na Zakarpatskej.