icon

Najlepšia základná škola v Rožňave?

18. apr 2026

Dobrý deň..
Kôli sťahovaniu chceme dcérku prepísať do niektorej zo ZŠ.
Kedže nemáme žiadné skúsenosti a nikoho tu v Rv nepoznáme, potrebovala by som vyjadrenia resp.recenzie maminiek ktorá ZŠ je tu v Rv najlepšia , alebo kam chodia vaše detičky a ako ste spokojné.
Chcem pre dcérku dobrú školu.
Bude mať 10 rokov takže by nastúpila do 4 ročnika.
Za každú reakciu , Ďakujem

ivuska027
20. apr 2026

Ahoj, po prestahovaní mi síce deti nastúpili rovno na 8r gympel, ale podľa toho, čo sa hovorí, tak najviac makajú na ZŠ akad. Juraja Hronca, na Zakarpatskej.

autor
20. apr 2026
@ivuska027

Ahoj, po prestahovaní mi síce deti nastúpili rovno na 8r gympel, ale podľa toho, čo sa hovorí, tak najviac makajú na ZŠ akad. Juraja Hronca, na Zakarpatskej.

@ivuska027 Ďakujem za názor.

henrietka12
28. apr 2026

@anonym_autor Ahoj moja dcéra bude tiež prestupovať na iný školu od septembra a pôjde na ZŠ akad. Jura Hronca. Ako dieťa som tam chodia tiež a mám len dobre spomienky na tú školu ... 🙂 Pôjde do 5teho ročníka.

autor
29. apr 2026
@henrietka12

@anonym_autor Ahoj moja dcéra bude tiež prestupovať na iný školu od septembra a pôjde na ZŠ akad. Jura Hronca. Ako dieťa som tam chodia tiež a mám len dobre spomienky na tú školu ... 🙂 Pôjde do 5teho ročníka.

@henrietka12
@henrietka12 Ďakujem za info.
Zvažujeme Pionierku nakoľko bývame na Záhradnickej tak je pre nás najbližšie.
Len recenzie na tú školu sú všeliaké🤨

henrietka12
30. apr 2026
@anonym_autor

@henrietka12
@henrietka12 Ďakujem za info.
Zvažujeme Pionierku nakoľko bývame na Záhradnickej tak je pre nás najbližšie.
Len recenzie na tú školu sú všeliaké🤨

@anonym_autor tak niekto je zase spokojný s pionierkou 🙂 to je tak sto ľudí sto chutí 🙂

natalienka11
30. apr 2026

Synovec navštevuje ZŠ J. Hronca, nie sú spokojní, vraj po výmene riaditeľa to ide dolu vodou, odišlo viac dobrých učiteľov.... O ostatných zš v RV info nemám, takže sa neviem vyjadriť

marshmallow
20. máj 2026

Podľa mna je to jedno všade je dačo dobre aj zle...