icon

Skúsenosti s oddelením dlhodobo chorých v Rožňave

jarulka88
5. mar 2025

Zdravim,chcem sa opytat na oddelenie dlhodobo chorych v Roznave. Ake mate skusenosti a pod. Vsade totiz citam,ze ak sa da,treba sa po akutnych stavoch radsej tomuto oddeleniu vo vseobecnosti vyhnut,ze pacienti chatraju a viac im to uskodi ako pomoze... Na Roznavu som ale pocula same dobre ohlasy. Je tu niekto,kto ma za posledne obdobie osobnu skusenost? Budem vdacna za kazdu info. Zaujimalo by ma aj ako to tam chodi s nadstandarnou izbou. Dakujem.

lensii
5. mar 2025

@jarulka88 neviem ako je to tam dnes ale voľakedy ( pár rokov späť) to fungovala tak ze ked si dal niekoho na oddelenie dlhodobo chorých tak si sa sním mohol aj rozlúčiť lebo tam ho dáš a ostane tak ako ho dáš 🤷‍♀️, stará mama po týždni skončila 😔 . Minulý mesiac tam skončil starý otec a trvala som na tom aby ho odtiaľ okamžite preložili a nakoniec aj preložili zo slovami on dlho neprežije. 🤷‍♀️ dedo práve vonka bicykluje takže tak

diaalex
6. mar 2025

@jarulka88 pred pár rokmi fit prastarký tam skončil (preložili ho z iného oddelenia, lebo im kazil vekový priemer) behom 1,5 týždňa zomrel... V RV na odch keď dávajú ľudí, tak doslova ako hospic, už tam hneď zomierajú...

lubinka20
17. mar 2025

@jarulka88 ak mozte bojujte aby Vam na odch nikto nikdy nesiel. Veru je to tak raz prejde stary clovek dverami dnu... Von uz nevyjde

zuzanadudorova
10. máj 2025

Dobrý deň, tiež sa pridám s čerstvou skúsenosťou. Môj ocko je v terminálnom štádiu rakoviny. V podstate si nevie sám sadnúť, ani sa najesť. Rozum funguje, ale telo už nie. Na tomto oddelení nám ocka personál zbil (len kvôli tomu, že chcel lieky na utlmovanie až po rannej toalete, inak necíti, že sa vyprazdňuje). Vyplieskali ho po tvári a zbili po rukách, násilne priviazali k posteli a liek podali proti jeho vôli. Večeru mu len hodili na stolik, na ktorý ani nedočiahol. Strašne chradol. Primárka oddelenia je veľmi neľudská. Preložili sme ho do inej nemocnice a jeho stav je o 80% lepší.

lensii
10. máj 2025
@zuzanadudorova

Dobrý deň, tiež sa pridám s čerstvou skúsenosťou. Môj ocko je v terminálnom štádiu rakoviny. V podstate si nevie sám sadnúť, ani sa najesť. Rozum funguje, ale telo už nie. Na tomto oddelení nám ocka personál zbil (len kvôli tomu, že chcel lieky na utlmovanie až po rannej toalete, inak necíti, že sa vyprazdňuje). Vyplieskali ho po tvári a zbili po rukách, násilne priviazali k posteli a liek podali proti jeho vôli. Večeru mu len hodili na stolik, na ktorý ani nedočiahol. Strašne chradol. Primárka oddelenia je veľmi neľudská. Preložili sme ho do inej nemocnice a jeho stav je o 80% lepší.

@zuzanadudorova je mi to ľúto. Na tom oddelení to takto funguje už cez 15 rokov a nikto s tým nič nerobí