Ako zvládate odlúčenie od partnera s dieťaťom?

23. apr 2020

Ahojte, ako uz vyplyva z nazvu, zaujima ma, ako ste zvladli odlucenie od partnera? Ako ste postupovali a co bolo spustacom k tomu, aby ste odisli? Ja o tom velmi realne uvazujem. Priatel mi po 2 rokoch vo vztahu vratil facku pri dost velkej hadke. Zbalila som sa a odisla od neho a po nejakom case sme sa udobrili a obmakcil ma slzami, ze ho to mrzi a chce byt somnou. Ja blba som mu uverila. O cca polroka som zistila, ze som s nim tehotna. Obaja sme sa tesili a bolo to fajn. Pocas tehotenstva sme mali nejake hadky, ale vzdy sme to ustali. Ale priznam sa, ze som miestami uvazovala ostat osamelou matkou. Po narodeni dcerky to bolo opat krasne a vsetko oki. Az na jeho obcasne vyjazdy s kamosmi, kedy nevedel poznat mieru. To som uz olutovala, ze co s nim este stale robim. A dnes mi povedal pri tom ako som uz nevedela co s malou, lebo jej idu zuby, ze som hrozna matka. 😭 Uz mam toho dost a ozaj som sa naodpustala ajajaj. Neviem ako z toho von. Ak mi poradi niekto, kto si presiel niecim podobnym, budem rada za rady, co dalej. 😞 Ako vybavit vyzivne. Da sa vyzit, ked ostanem sama? Mala ma takmer rok.

deti95060810
23. apr 2020

ani IP sa ti nedá napísať lebo si anonym...

janickacrazy
23. apr 2020

neviem, to chceš odísť len preto, že ti povedal, že si hrozná matka? to sa mi nezdá ako úplne veľký problém, chápem, že si naštvaná, ale možno to ani tak nemyslel, proste nervozita, zuby, nevyspatí asi obaja, alebo je tam ešte niečo iné? tie výjazdy, tam pijú alebo čo ti vlastne vadí? nepomáha ti s malou či ako?

777januska777
23. apr 2020

Ja len taká malá drobnosť, keď strelíš chlapovi facku a potom ti ju vráti, tak nemáš právo byť na neho naštvaná. Lebo fyzické násilie nie je len z mužskej strany.

lindusss2016
23. apr 2020

@777januska777 no presne, mna az zarazilo, ze priatel mi VRATIL facku a zbalila som sa....
Akoze sorry, ale tebe kto nahovoril, ze ked ho fackas ty, je to v poriadku? Ja sa vobec necudujem, ze ti ju vratil. Tiez by som ti ju dala, alebo by som sa v tom momente otocila na pate a viac by si ma nevidela, keby som bola na jeho mieste. Ak si ho uz fackala aj predtym, tak sa cudujem, ze to vydrzal tie dva roky. Nie je len on na vine, aj ked nevieme, co vsetko si sa mu "naodpustala". Ale facky nic neriesia, ani z jednej strany... tiez sa mi nezda ako dostatocny dovod to, ze si mysli, ze si hrozna matka...

simuskaaa123
24. apr 2020

Ja som s malou ostala sama, keď mala 10 dní. Neľutujem. Od pôrodu to neklapalo, ale. Bol to mamin cecek a odkedy sa od nej odsťahoval ho citovo nicila. Mala som ťažší pôrod a dlho som sa dávala dokopy. Vôbec mi nepomáhal, zatváral sa na poschodí a vypisoval si s mamou aká som pica a hocijaké blbosti o mne a mojej mame. Tak som mu povedala ze sa môže zbaliť a ísť. Od začiatku ho mala nezaujímala a nakoniec mi povedal ze ja som ho dotlacila aby sme mali dieťa, že on ju vôbec nechcel. Je to už pol roka, raz za mesiac ta malú dôjde ale aj to len aby mi mohol robiť zle. Vychvaluje sa frajerku a neviem co všetko. Na súde zo mňa spravil chuderu. Ma 2x do týždňa oprávnené prísť za malu ale hovorím, chodí raz za mesiac. Musím byť vždy pri malej, keďže je to pre ňu cudzí človek.. K jeho rodičom ju naposledy zobral deň pred Vianocami, že po Vianociach si dôjde pozrieť hodnotné dary a nedostala dodnes nič :D bez pomoci mojej rodiny a mojej mami by som z rodicaku nevyužila.

jvasenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
24. apr 2020

@jvasenka ked si ju zasluzil? Ako neviem ale fackanie vo vztahu mi o.k nepride a je jedno ci facka silnejsi muz al slabsia zena....

zuzanka.zuzu
24. apr 2020

@jvasenka keď si ju zaslúžil??? a kto rozhoduje o tom, že si muž zaslúži facku? žena?

jvasenka
24. apr 2020

@zuzanka.zuzu
@sense ja som facku chlapovi nikdy nedala a ani si na to neviem predstavit dovod kedze take problemy som nikdy vo vztahu nemala ale mozno nevera, nejake velke klamstvo, ohrozenie rodiny by ma podnietilo facku dat.. Tazko povedat..nejaka banalita samozrejme nie je dovodom na taky skutok.. Autorka dovod neuvadza takze o tom iba mozno polemizovat... Kazdopadne si nemyslim ze je spravne ak ju muz zene vráti

777januska777
24. apr 2020

@jvasenka a ak má chlap dôvod (teda to čo si vymenovala urobí žena), takže tiež má právo jej tu facku dať, dúfam podľa tvojej logiky. Či žena má právo a chlap má šúchať nohami a byť spokojný?

jvasenka
24. apr 2020

Naťahovať sa s vami nebudem, škoda času 🙂 ... Len toľko že tá facka musela toho chlapa fakt zložiť!!! keby ju dá on jej (alebo iný chlap inej žene) tak by jej to neskrivilo ani vlas však? 🙂 🤔

777januska777
24. apr 2020

@jvasenka tam nejde ani tak o to či mu alebo jej ta facka ublíži, ale skôr o to, že facka je poníženie toho druhého. Ja viem vo filmoch to vyzerá super, ale keď už človek dospeje má si uvedomiť, že ľudia sa nemajú ponižovať. A to som si v puberte myslela, to čo ty, že facka je úplne normálna, teda iba ak ju dá žena až rokmi som zistila, že chlap nie je môj podriadený, ktorého môžem fackou ponížiť.

ssandyy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz