Bývalý sa ma nechce vzdať

1. nov 2022

Ahojte, tak prejdem k veci. Sme rozídení už rok a pol. Rozišli sme sa kvôli tomu, že mi veľa klamal čo sa týka iných žien. Stále chodieval na pokec a von s "kamarátkami", ktoré mu posielali nahé fotky. Ja nie som modelka a aj to mi vyhadzoval na oči, že keby čosi schudnem tak som perfektná. Proste vždy tvrdil, že sa to zmení, no opakovalo sa to a dala som mu zbohom.
Rozchod zobral zle, ale dal sa dokopy. Je z neho iný človek, je poctivý a teda čo mi hovoril on aj jeho sestra, tak odvtedy nikoho nemal a chce ma späť. Lenže ja už mám priateľa, ktorého ľúbim a nerobí mi to čo robil bývalý. Neviem už ako to vysvetliť, aby to pochopil, že ho znovu do života nechcem.

janinka007
1. nov 2022

Prečo si s ním v kontakte, akým spôsobom? 2x do tej istej rieky nevstupis. Ignorovať a užívať si to co máš teraz.

autor
1. nov 2022

@janinka007 Keď som ho zablokovala, alebo mu neodpovedala tak hneď sadal do auta a už bol pred bytovkou a čakal tam na mňa. Preto volím menšie zlo a odpíšem mu na messengri ako by sa mal dotrepať za mnou

uglybetty1234
1. nov 2022

Ja by som mu povedala, ze pre teba sa veci zmenili a jeho spravanie ta obtazuje. Ze uz by si mu nedoverovala a milujes niekho ineho. Ze ho prosis aby ta prestal kontaktovat. Iba ti to kazi den a naladu. Otravuje ta to. Ak neprestane, bohuzial musis kontaktovat policii za obtazovanie.
Kontaktovala by som aj jeho segru a mamu.

autor
1. nov 2022

@uglybetty1234 To som už skúšala, trochu sa ukľudnil, ale stále to nestačí

jaskolka
1. nov 2022

Zablokujem, keď sa dotrepe, nevšímam si ho, nereaguje.Zrušila by som aj kontakt s jeho sestrou, pripadne tiež ju zablokovala, alebo keď sa musíte stretnúť (neviem, či spolu pracujete, či dačo také) povedať, že neprajes si nijake debaty o bývalom, a vôbec tu tému nerozoberat.
Pripadne povedať, že keď s tým neprestane, pôjdeš ho udať na políciu za obťažovanie

wheel
1. nov 2022

Popraj mu stastie do zivota a nech hlada inde. A ak ta obtazuje povedz ze to mozes riesit aj neodkladnym opatrenim zakaz priblizenia.

uglybetty1234
1. nov 2022

Mala by si byt mozno raznejsia. Jaby som sla hned otacky, ze sami hnusi, ze uz len ked ho vidim, tak mi je na vracanie. Ze si ho nevazim. Ze ma jeho pritomnost a vypisovanie otravuje. Ze toto je poskednykrat co s nim hovorim a ze rovno idem na policiu.
Mal by ist aj tvoj partner, a tiez mu vyplachnut zaludok.

cajomila
1. nov 2022

Ak nepomôže dohovaranie z tvojej strany, poprosila by som terajšieho priateľa nech mu to on vyjasní
Snáď skôr pochopí.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amonet
1. nov 2022

@mandzula alebo policia🤦‍♀️

h2o2
1. nov 2022

A novému priateľovi to nevadí? Môj by mu to jasne a zrozumiteľne vysvetlil.

ayanamirei
1. nov 2022

Za mna ti proste robi dobre,ze sa ex tvari ako velmi ta chce - uz len to,ze zablokujes ho a on hned sada do auta a k tebe pred bytovku ? Normalna pricetna zena by z toho mala vlasy dupkom,ze s akym psychopatom sa to zaplietla, bala by sa a volala policiu a ty? Ty si ho s usmevom odblokujes a vypisujes mu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1gramofon
1. nov 2022

To nie je o tom, ze ta straaašne ľúbi. Takéto niečo zdravý človek nerobí

viestta
1. nov 2022

Raz by došiel vystavať pod okná, taky cirkus by som mu spravila, že by sa z toho týždeň spamataval

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1gramofon
1. nov 2022

@elizabet173 ona si to podla mňa aj uvedomuje, ale týmto mu aj trosku vracia, že predtým mu nebola dosť dobrá, behal za inými, vyčítal jej postavu. Len ci nespraví nejakú somarinu keď mu úplne prepne

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Zavolaj ho k sebe domov a s tvojim priateľom sa s ním porozprávajte

maris5
1. nov 2022

Vsade by som ho blokla a ak by sa ukazal pred mojim bytom rovno volam policajtov, ze sa ku mne dobija nejaky blazon.

slovakboy
1. nov 2022

Keď nevie bez teba žiť po 1,5 roku tak ešte nie je vporiadku. Zjavne je na tebe závislý a to nie je dobré. Bol som rovnaký ale dostal som sa z toho za pár mesiacov. Taká príučka pre záletníkov je niekedy liečivá. Muž, ktorý zistil koho kvôli svojmu pipíkovi stratil začne silno trpieť a keď to utrpenie využije a pretaví do zmeny samého seba, môže z neho byť taký skvelý a verný muž ako ja 🙂 Lenže kým nepochopil, že láska nie je vlastniť, tak nie je Ok. Má smolu, lebo si už zadaná a tak sa jeho laska môže pretaviť maximálne už len do platonickej lásky. Ale nevadí, aj to je pekné. A oslobodí sa od teba a nájde si inú, ktorú už nebude podvádzať.