Opustil ma tehotnú

veeerooonkaaa
30. mar 2022

Ahojte, mám respektíve mala so priatela s ktorým som bola velmi dlhú dobu plánovali sme rodinu žili sme spolu a akonáhle som otehotnela v 3 mesiaci ma nechal tak na staraj sa sama on chce si užívať mladosť ešte kym može…ste tu niektoré baby ktoré ste si týmto prešli a ako ste sa s tým vysporiadali? Často mám teraz myšlienky a bojím sa že babetko nebudem chcieť alebo nebudem sa vedieť postarať. Proste som mladá neskúsená s prvým dieťaťom a na všetko sama. Všetko na mňa teraz dolieha a ja neviem čo robiť.

ivetta1234
30. mar 2022

skusenost nemam, len som ti chcela zapriat vela stastia 🍀 a tvoj ex je dobre hovado ak je pravda co pises

stastna17
30. mar 2022

@veeerooonkaaa v prvom rade je mi to luto...ber si z toho pozitivum, starat sa o 2 deti je este horsie . Kadzopadne kazda matka vie co ma robit aj keby ti nikto nic nepovedal, mame my matky pud, proste sama vies co robit mas a len sa riadis potrebami dietata. Vsetko ti ukazu uz v porodnici a potom uz iba sa venovat dietatku. Nebudes mat vobec ziadnu pomoc? rodicia? surodenci? keby si potrebovala nieco?

kitycat
30. mar 2022

Clovek nie je nikdy sam, ak ma oporu v rodine a priateloch. Chlap sa zachoval ako backora a za takym netreba smutit. To male ti to vsetko vrati a 1000x vynahradi

mamkalentedkova
30. mar 2022

Všetko to zvládneš ..keď som mala syna ,mala som 19 rokov ..bola som slobodná mamina ..pomohla mi moja mamina ..bývalá som u nich ,aspoň zo začiatku .Viem,že to ťažké .Tiež som mala všelijaké myšlienky ..strach ,obavy ,to všetko ...že je chlap idiot ,o tom sa baviť nemusíme ..po rokoch sa na to bude dívať inak a bude si búchať hkavuno stenu ,keď ty poa čase stretneš muža,ktorú si teba a tvoje dieťa zaslúži a bude vás milovať a tomu drobcovi bude otcom.A ak by aj nie..ty si všetko ,čo to bábätko potrebuje .Práve teraz v sebe nájdeš najväčšiu silu ženy,matky ,Levice ,ktorá spraví pre svoje dieťatko aj nemožné .Možno to nebude ľahké ,budeš mať aj ťažšie chvíľky,mozno si neraz poplačeš,ale to všetko len preto ,aby si potom našla všetku tú silu .Bude z teba skvelá a milujúca mama a všetko to pôjde úplne samé .Uvidíš .Bude ti stačiť jediný pohľad na to malé ,bezbranné dieťatko a budeš vedieť ,že ono je tvoj svet a ty zas ten jeho.Velmi.ti držím palce a prajem veľa síl 🍀🍀.

adkalu
30. mar 2022

@veeerooonkaaa neboj sa, iste to bude ťažšie akoby ste si to podelili dvaja, ale niekedy ani žena s partnerom nevyhrá a aj tak sa stará sama.
Musíš sa s tým popasovať a vyrovnať, niet o co stát. Do bábätká sa zamiluje a ak vieš, že bude odkázané len na teba, tak ešte viac.
Ak máš rodinu, pomôžu ti, pripadne kamarátky. Ale neboj sa, zvládneš to aj sama. V pôrodnici ti všetko ukážu a aj pediatrická, chod na pred pôrodnú prípravu a aj veľa centier dnes už ponúka inštruktáž. A potom tu ešte máme internet. Mnoho vecí budeš vedieť intuitívne. Moju blízku kamošku opustil manžel v 7.mesiaci, rodičia bývali v inom meste a zvládla to 1,pi všetkých stránkach. Nebudeš ina😉opatruj sa a držím palce💪🍀

tanickalab
30. mar 2022

Budeš sa vedieť postarať, to sa neboj. Zvládneš všetko bez problémov. Nebude to ľahké, ale pôjde to. Lepšie bez neho, keď nie je schopný sa veciam postaviť a čeliť proste rodinnému životu

aliaray1
30. mar 2022

@veeerooonkaaa poziadala by som na sude o vyzivne pre tehotnu a pre nenarodene dieta. Nasledne o vyzivne.

Drzim palce.

klea1993
30. mar 2022

@veeerooonkaaa podobná skúsenosť...je to ťažké ale prežijež neboj 😉

diamond007
2. apr 2022

@veeerooonkaaa materská láska je všeliek. Všetko zvládneš aj sama ❤️ držím prsty