Rozchod s partnerom, dvojročné dieťa a drogy

berqo
25. dec 2020

Dobrý deň, idem si sem po názory. V podstate od vtedy ako som bola tehotná, začali sa diať veci vo vzťahu, že som partnera občas nespoznávala. Dozvedela som sa, že berie kokaín. Vtedy nepracoval a po večeroch, nociach sa túlal. Ale čo som mohla ako tehotná robiť, kam odísť. Ešte pre upresnenie situácie, žijem s ním v zahraničí a on je Nemec. Ako sa narodil maly, našla som mu párkrát drogy. Ale to najlepšie ešte len príde. Raz som mu našla vibrator do zadku. Tvrdil, že to len raz chcel vyskúšať a že sa mu to nepáčilo.
Odvtedy som to stále mala v hlave. Ale kde som mohla odísť, som ako medzi dvoma kameňmi.
Keď mal maly niečo vyše roka našla som mu v pivnici v taške skryte tri vibratory, olej a kondomy. Strašne hádky, výčitky, on povedal, že to drogy ho k tomu dostali, ale zahodil všetko a snažil sa byt iný človek. Sex sme malo od narodenia malého asi dvakrát. On mal vždy malo záujem o sex.
Mne sa samozrejme hnusil, ale ako každá matka, nejak popri materstve som sa snažila zabudnúť a žiť ako rodina. On mal občas excesy a spal celé dni, potom sa snažil zase polepšiť.
V podstate keď to takto vidím napísané, viem, že je to celé katastrofa. A potom začala korona. Strašne veľa sme sa aj pred malým bohužiaľ hádali. Ja som tu sama, nemá kto pomôcť s malým a take dni, ktoré on prespal a ja som tu hystercila boli na dennom poriadku. Zas som mu našla drogy v novembri. A zas sa išiel polepšiť a snažil sa. Ešte pre info, maly ho zbožňuje. Ale tak samozrejme, keď nemá pri sebe starých rodičov, ani žiadnu inú rodinu, má mna a potom hlavne jeho pri sebe.
Tak a teraz pred Vianocami som si tak premýšľala, že proste asi ťažko sa dá nejaká láska v tomto vzťahu nájsť a že som strašne nešťastná, ale že čo robiť... odtrhnúť otca od syna. Kam ist, ostať v zahraničí, alebo na Slovensko. Kde by mne bolo určite lepšie. Správame už dva roky každý v inej izbe, sme ako spolubývajúci.
Teraz pred vianocami som mu v novom aute zas našla dva vibratory nechutne obrovské, do riti.
Ženy raďte. Možno si búchate po hlave, že som stále s ním, ale bohužiaľ som uväznená aj kvôli korone a financií tiež nemam, keďže nepracujem a žijeme v drahej krajine. A on sa stále pokúša len vzťah zachrániť a mysli si, že toto je zdravý príklad pre syna. Byt spolu. Ďakujem za názory

miruschka9
25. dec 2020

@berqo ja sa úprimne čudujem, že si snim 🙄 zbaliť a odísť

0silvia0
25. dec 2020

@berqo si velmi tolerantna zena... toto by dala maloktora😰

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
berqo
autor
25. dec 2020

@elizabet173 predstav si že som si všimla. Asi preto celkom trpím. Keďže nemám kam odísť v tejto krajine a na sk s malým nemôžem bez jeho súhlasu. A ešte preto, že korona je momentálne celkom rozbehnutá.

berqo
autor
25. dec 2020

@0silvia0 viem. Asi aj veľmi hlúpa

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
berqo
autor
25. dec 2020

@elizabet173 keď som bola tehotná. Žijem vo Švajčiarsku, kde máš 4 mesiace materskú a potom máš ist buď do prace, alebo sa nechať živiť mužom. Mne šlo v tejto téme hlavne o to, ako sa rozísť pri malom dieťati. Ako tým utrpí. Ale nevyjadrila som sa presne

0silvia0
25. dec 2020

@berqo cim mensie dieta, tym lepsie to zvladne. Radsej bez otca ako mat za otca takyto precudesny exemplar...

sense
25. dec 2020

@berqo áno aj vo Švajčiarsku môžeš odísť od chlapa.... A byť alleinerziehend.... Máš nárok na výživné na dieťa, zľavu na zdravotnom poistení resp ho platí za teba štát, výživné od otca dieťaťa,.... Dieta das do jaslí, ak si nájdeš subventionivane moc ani nestoja alebo tagesmutter cez Verein kt je platená tiež podľa výšky tvojho platí.... Všetko sa dá zvládnuť keď chce... Tak či tak pochybujem ze drogovo závislý chlap ta dokáže s dieťaťom uživiť...
A 2jrocne dieťa ešte moc netrpí, veľa vecí si pamätať nebude... Čím bude staršie tým to bude horšie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
berqo
autor
25. dec 2020

@elizabet173 hej predstav si, potrebovala som ten hnus zo seba dostať. Nebola si v mojej situácii. S ešte pre tvoje info pre mna tieto Vianoce veľmi vianočné čaro nemajú. Nevedela som, že cez Vianoce sa nemajú písať negatívne príspevky.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
berqo
autor
25. dec 2020

@elizabet173 ty točíš úplne od veci. Ale to je riziko, keď sa človek pokúsi nájsť nejaké rady u cudzích ľudí... narazí na hocijakých.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robin30
25. dec 2020

@berqo si hlupa hus.Mas co si zasluzis,co cakas ako ti zeny na sk pomozu ked zijes vo svajci?O co ti ide?Idem a vybavujem po uradoch vsetko mozne aj nemozne aby mi pomohli odist od hentakeho dementa.Ja som zila tiez stovky km daleko od rodiny a odisla som zo styrmi detmi od chlapa a najmenise malo 5,5mesiaca.

arianna25
25. dec 2020

@berqo Neviem ti prakticky poradit, ale ine zeny ti tu poradia ako odist. Prepac, ale toto nie je otec, hlava rodiny ani manzel, ked toto vystraja. To je cele zle - to nepatri do rodiny. Nech si zije sam, ked sa mu tak dobre fetuje a ty odid a zi slusne. Presne to chces. Tak do toho!

berqo
autor
25. dec 2020

@robin30 ďakujem možno potrebujem takéto nakopnutie. Keby som bola na Slovensku, ver mi, že som už preč od nebo.
Tu mame ale obaja rovnaké právo na dieťa, čiže do zahraničia malého nemôžem zobrať bez jeho súhlasu. A tu musíme dať výpoveď na byt, nový byt neviem kto dá slobodnej mamičke bez prace, keďže vo svajci chcú výplatné pásky a výpis z registra trestov atd na byt. Ale máte pravdu, všetko sa dá a ja to aj vyriešim

berqo
autor
25. dec 2020

@arianna25 ďakujem, viem, máš úplnú pravdu.

robin30
25. dec 2020

@berqo zila som v cudzej krajine vsetko sa da dievcatko,hladaj sposoby nie dovody.Ja mam po sude alleinige obsorge ...A trvalo to tyzden vybavit a mali sme novy byt

berqo
autor
25. dec 2020

@robin30 dakujem. Obdivujem ťa s toľkými deťmi. Že si to zvládla. Som naozaj hlúpa a naivná a práve preto som potrebovala radu. Moje kamarátky doteraz niektoré radili odísť, niektoré nie, kvôli malému. A tato hnusná korona; že nemôžem ist aspoň vyvetrať hlavu k rodičom na sk. Ale viem, výhovorky. Asi sa bojím aj o finančnú stránku.

deti95060810
25. dec 2020

manžel sa živí asi sexom... No ja by som grcala pri ňom deň - noc..
Najlepšie by bolo keby si išla do práce.... len čo s malým že?

robin30
25. dec 2020

@berqo vsetko sa da len treba chciet a nebat sa.A tebe horsie byt uz nemoze nez je teraz.Ten pokoj a klud stoji za trosku namahy

berqo
autor
25. dec 2020

@deti95060810 nie je môj manžel našťastie

sense
25. dec 2020

@berqo začni hľadať prácu a jasle alebo tagesmutter pre dieťa... Nie ste manželia mate gemeinsame Sorgerecht alebo nie? Ak máte môžeš požiadať o zverenie tebe, ale na navstevu na svk môžeš aj pri gemeinsame Sorgerecht na svk, a žiadaj výživné

berqo
autor
25. dec 2020

@sense mame gemeinsame sorgerecht. Maly už chodí na dva dni v týždni do škôlky. Mám známi, ktorej partner je tretí krát v base a stále nedostala malú do svojej starostlivosti. Ale tak samozrejme záleží všetko aj od partnera. Ako sa dohodnú ľudia. Ten môj bohužiaľ nevie komunikovať a hlavne keď je problém, tak mlčí.

janinah
25. dec 2020

Vieš z akých peňazí žiješ? ako on zarába? by som sa bála chorôb od neho viac ako ostať sama s dieťaťom v cudzej krajine...ako ti tu už píšu rob čo sa dá a ber sa preč,toto nie je človek hodný rodiny.A už vôbec to nie je vzor pre malé dieťa,čo on z neho vychová?také čudo akým je on sám? Som už stará vydra,ale stále nerozumiem ženám,ktoré si vyberú za otca svojho dieťaťa také individuá a ak už to nevyjde,tak že ostávajú s nimi žiť.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
25. dec 2020

Čiže tvoj muž robí chlapom prostitúta a ty napriek tomu s ním spavas? Potrebuješ byt HIV pozitívna ešte?

katkami123
25. dec 2020

Ako tak čítam aj ten príbeh o znamej, ty si teda obklopená samou “smotánkou”

panorek
25. dec 2020

Fu tu majú niektorý ľudia skutočne zložité životy. Odíď od neho ale ešte na oplátku mu narvy do prdele všetky tri umelity že ani exkrementy v sebe už doživotne neudrží. Ten bude oči otvárať a hubou lapat po vzduchu jak kapor na čerstvom lufte.