Ako prebiehala návšteva sociálky doma?
Ahojte, boli uz u vas s tym, ako sa strate o dieta? Ak ano, ako to prebiehalo? Dakujem
@anonym_autor Nie, nemali na to dôvod, o dieťa sme sa starali vzorne.
@jaja20 🤦
@jaja20 🤦
@mateson2004 🙄
Čo sa ti nezdá na tom, že nikto nemal dôvod podávať návrh na sociálku na prešetrenie?
@anonym_587f65 Tak ma pouč, aké sú ešte dôvody na odobratie dieťaťa matke?
@jaja20 napr veľmi vysoko postaveny otec v rámci politických štruktúr
Skus pobehať na fcb, nájdeš viacero rodičovských skupín, kde rodičia bojujú so systémom ´
@jaja20 napr veľmi vysoko postaveny otec v rámci politických štruktúr
Skus pobehať na fcb, nájdeš viacero rodičovských skupín, kde rodičia bojujú so systémom ´
@anonym_587f65 A takých prípadov veľmi vysoko postavených otcov v rámci politických štruktúr je na Slovensku reálne akože koľko?
Autorka nepíše, že čaká kontrolu kôli rozvodu. Myslím, že dôvod bude iný, a to práve kôli nedostatočnej starostlivosti o dieťa.
@anonym_587f65 Tak ma pouč, aké sú ešte dôvody na odobratie dieťaťa matke?
@jaja20 Ako veľmi sa mýliš. Matka môže byť zamestnaná, dôkladne sa o deti starať, má bývanie a aj tak súd rozhodne, že deti ostanú u otca.
A vôbec netreba vysokopostaveného otecka v politike.
@anonym_587f65 A takých prípadov veľmi vysoko postavených otcov v rámci politických štruktúr je na Slovensku reálne akože koľko?
Autorka nepíše, že čaká kontrolu kôli rozvodu. Myslím, že dôvod bude iný, a to práve kôli nedostatočnej starostlivosti o dieťa.
@jaja20 neviem koľko politicky aktívnych ľudí sa rozvádza. Nevediem di štatistiku.
A ty ako to vieš, že dôvod je nedostatočná starostlivosť?
Áno a nemám ani zákerneho ex aj o deti sa starám 😄 prvý krát, keď som podala žiadosť na súd o vyzivne na dcéru a druhy krát keď som podala žiadosť o zvýšenie výživného.Pozreli izbu, spýtali sa na približne náklady a odisli
@jaja20 neviem koľko politicky aktívnych ľudí sa rozvádza. Nevediem di štatistiku.
A ty ako to vieš, že dôvod je nedostatočná starostlivosť?
@anonym_587f65 Lebo presne tento politický dôvod si uviedla ako argument.
Neviem, tak isto, ako ty nevieš, že je dôvodom rozvod. Ale viem, že keby som sa na mieste autorky starala o dieťa poriadne, tak by som sa návštevy sociálky nebála.
@jaja20 lebo otec je tak isto rodič ako aj matka ,môže mať lepšiu pracovnú dobu,dohodnú sa na tom,matka môže mať zdravotne problémy ,je kopec veci kedy je otec vhodnejší ako matka
@minenkaa Ten anonymný príspevok si písala ty, keď mi odpovedáš? Lebo o vážnych dôvodoch odobratia som písala aj ja o 15 31 h.
@anonym_587f65 Lebo presne tento politický dôvod si uviedla ako argument.
Neviem, tak isto, ako ty nevieš, že je dôvodom rozvod. Ale viem, že keby som sa na mieste autorky starala o dieťa poriadne, tak by som sa návštevy sociálky nebála.
@jaja20 nepíšem, aby sa bála. V žiadnom príspevku.
@anonym_587f65 Veď ja to ani netvrdím 🙂
Prečítaj si to ešte raz.
@jaja20 my sme tu všetci blázni, len Ty si lietadielko
Taka debata je s tebou
@jaja20 prečo by nemala stresy? ja by som tiež mala stresy aj keby mám všetko tip top… a ty si nepísala nič o stresoch - ale o tom, že u teba nebola sociálka lebo sa dobre staráš o deti…
@biba_18 Písala som o tom o 15 57.
Samozrejme, ľudia majú rôznu psychickú odolnosť. Niekto má stresy a úzkosti, aj keď nemá dôvod sa obávať.
@anonym_280193 A konkrétne ako to v tomto prípade zdôvodnili?
@jaja20 Nijako. Deti boli zmanipulované.
pokial máš schvaleny opatrovatelsky prispevok na dieta , tak ano chodia námatkovo približne raz za rok bez ohlásenia, spytaju sa pár veci, spíšu zapisnicu o kontrole
pripadne ak sa doma vzdelava dieta to to sa zajímaju
však ak je všetko ok tak čoho sa bojíš ?
Boli, keď som žiadala dcéru do svojej starostlivosti...prišli ráno, dopredu to bolo oznámené...dieťa mi ešte spalo...popozerali byt...popýtali sa nejake otázky...ani na dieťa nepozreli, keďže v tom čase malo rok...a odišli...🤷♀️
@anonym_587f65 Súd odoberie dieťa matke naozaj len vo výnimočnom prípade. Pokiaľ nie je narkomanka, psychicky chorá alebo nebýva pod mostom, tak to nehrozí. Sudcovia majú prax s takými otcami, ktorí sa partnerke len priečia.
@jaja20 Buď rada, že si nič podobné nezažila a môžeš teda stále veriť v spravodlivosť a zdravý rozum sudcov.

@jaja20 socialka ti môže prísť aj keď sa o deti staráš dobre…
@biba_18 Veď ak by prišla, tak by sa presvedčili, že je v domácnosti aj v rodine všetko v poriadku a dieťa má všetko, čo potrebuje. Ak to má autorka tiež v poriadku, nemusí mať žiadne stresy.