Ako preukázať práceneschopnosť pre súdne účely?
Dobry den prosim súd odomňa žiada spatne pol roka výplatu. Ale bol som aj 3 mesiace PN v tom období chcem sa opýtat aké tlacivo odkial im zozeniem preukážem ze som bol pn. To mi da socialna poistovna napriklad v NZ na pobocke som stadial. Alebo napisem cestne a podpisom alebo lekarka? Mi to vystaví pre súd moze?dakujem pekne.
A od lekara si pytat potvrdenie? Ved on zrejme vystavoval PN.
@anonym_autor ja nejako nechápem, čo potrebuješ dokladovať
* príjem ?
* pracovný pomer ?
* práceneschopnosť?
Súd žiada výplatu? Myslíš vydokladovať tvoj príjem kvôli výživnému? Vyjadri sa jasne.
Súd žiada výplatu? Myslíš vydokladovať tvoj príjem kvôli výživnému? Vyjadri sa jasne.
@januska12323 vyzivne ci exekutor? hmmm tiez premyslam co chcel autor napisat.
Choď na sociálnu poisťovňu a tam ti spravia výpis vyplatených PN dávok. V zamestnaní máš výplatnépásky, zamestnávatel ti platil prvých 10 dní zvyšok ak si bol doma tak soc.poistovna.
Choď na sociálnu poisťovňu a tam ti spravia výpis vyplatených PN dávok. V zamestnaní máš výplatnépásky, zamestnávatel ti platil prvých 10 dní zvyšok ak si bol doma tak soc.poistovna.
@ovaaa dakujem vám moc pojdem tam.🙂
@januska12323 vyzivne ci exekutor? hmmm tiez premyslam co chcel autor napisat.
Iba PN tie tri mesiace vďaka pojdem do soc.poistovni osobne.
@anonym_autor SP to vyhotoví na pockanie
@anonym_autor potvrdenie o PN ti vystavi SP, tam ti to presne daju odkedy dokedy.
@anonym_autor potvrdenie o PN ti vystavi SP, tam ti to presne daju odkedy dokedy.
@anonym_6c27c0 dakujem cicka 🙂 za odpoved
@anonym_6c27c0 dakujem cicka 🙂 za odpoved
@anonym_autor CICKA? ::D
Každý podľa svojej domácnosti....

Veď ak ste boli v zamestnaní , tak na výplatnej páske je PN.