Ako reagovať, keď kuratela podporí neveru?
Ahojte,
Dnes som mala stretnutie s pracovníčkou sociálnej kurately, ktorej som povedala, že partner si styk vynucuje pod vyhrážkou, že si na to nájde iné ženy. Ona na to povedala, že prečo mi to vadí, keď spolu nechceme byť. Ostala som v šoku a o ďalšiu komunikáciu som požiadala len v písomnej forme alebo osobne so záznamom. Nerozumiem doteraz, ako mi úradníčka môže povedať, že mám akceptovať cudzie ženy v našej spálni, keď spolu stále žijeme a na odlúčení sa pracuje v súvislosti o starostlivosti o dieťa. Veľmi sa zameriavajú na vyriešení problémov nášho vzťahu a zrazu mi povie, že no a čo, že bude spávať, alebo spáva s inými? To je ako prospešné pre zdravý vývoj dieťaťa? Ako by ste reagovali?
Načo sa s ňou vôbec vybavujes chces rozvod a hotovo.Ved nie ste v manželskej poradni, aby vás nútili zapracovať na vzťahu.
Nauč sa byť asertivna, nie nebudem tam chodiť a zachraňovať vzťah s násilníkom. Udrel raz, udrie znova nebudem podporovať aby moje dieťa vyrastalo v rodine kde je násilie a bolo toho svedkom
No daj
Ja nerozumiem, dostala si bitku, aj tak si od neho neodisla, odopieras mu sex, a este sa zduvas, ze by chodil inde… a na co ho mas? Na peniaze?
Ty sa rozhodni ci s nim chces byt alebo nie. Ak ano, tak k tomu patri aj spolocny sexualny zivot. Ak s nim nechces byt, tak dovidenia, pobalit a ist (podla toho koho je byt).
Si si to prekrutila. Ona sa len opýtala prečo ti to vadí, aby videla, či ti ešte záleží na vzťahu a ako budeš reagovať.
Dostala si bitku, mala si zbalit jeho alebo seba a odist. nechapem, na co riesis poradnu atd … mas dieta s debilom, ale nikto Ti nekaze s nim zostat, len preto, ze si si raz zle vybrala … s kym sexuje Ti moze byt srdecne jedno, lebo bude asi iba dalsia truba, kt casom dostane po papuli …. Chuj sa nezmeni …alebo cakas na dalsiu bitku? Chudak dieta …
Snaha kurately je aby ste ten rozchod zvladli bez hadok , kriku a bitky. Stale je to vsak rozchod, muz je slobodny, pracovnicka kurately mu nebude predpisovat s kym ma spavat a s kym nie. Ak si vyrovnana s rozchodom ani ty by si nemala.
Si dost divna histerka😀
Nechápem, tak rozvádzate sa, ci nie? Lebo kuratela je vi vašom prípade asi na to, aby váš rozchod bol v rámci "slušnosti" bez hádok, výstupov a podobne.
On ta zbije, ty s ním nechceš byt, sex nemáte (alebo len vynuteny) a teba trápi to, ci on bude sexovať s inou? Lebo "ešte nie ste od seba"?
Veď aj kurátorka to to povedala, prečo ti to vadí, keď aj tak spolu nechcete byť.
Vy už máte len formálne papierové manželstvo, tak o čo vlastne ide?
Žiadne nutenie do sexu do zdravého vzťahu nepatrí a bitky nie. Kľudne im povedz, že sa ti hnusí a podaj žiadosť o rozvod.
Jednoduche, ak ty s nim este chces dobrovolne spavat tak s nim spavaj a ked uz nechces nech ma druhu a hotovo. Ak vas sud este chce davat dokopy a vy nechcete, tak vas predsa neprinuti
Ty s ním máš sex, hoci nechceš, lebo on by ho mal ináč s inými ženami? Čiže ty sa útrpne proti svojej vôli podvolíš a on, hoci to na tebe vidí, že je to nasilu, to aj tak spraví? Nie je vám zo seba samých a z toho druhého navzájom na vracanie?
@tanyag vyššie máš odpoveď čo som jej radila, to by som urobila aj ja. Ona ,,hysterčí" pre iné treba čítať celé a s porozumením, a vlastne to autorka aj zle pochopila. V situácii v akej je t.j. fyzické a sexuálne násilie je posledné čo potrebuje sú komenty týchto toxických bytosti, ktoré to do radu dodrbávajú každú jednu ktorá tu napíše.

@minenkak vravím, nuly a jednotky. Napíšem ti v binarnej?