icon

Ako riešiť nedbanlivú starostlivosť o deti?

dionnikolas3
23. sep 2025

Dobrý deň chcela by som nahlásiť ženu ktorá sa nestata o deti manžel jej zomrel na mesiac dostáva 1400 a deti nemajú čo jesť ani čo obliecť do konca ani postele po nociach sa vláči s milencom deti zomierajú od hladu a doktorka a učiteľky sa na ňu sťažujú že žiadna starostlivosť a odhodlanie u doktorky na prehliadky vymeskana dochadzka a osem detí na krku hlavne že je ona namaľovaná už to nemôžem sledovať kde ju môžem nahlásiť prosím ďakujem.

pribinak
23. sep 2025

Sem môžeš zatelefonovať,,nahrať hlasovku a uviesť skutočnosti

anonym_b6f6ab
23. sep 2025
svetlonos
23. sep 2025

@dionnikolas3
si robíš srandu snáď. Matka 8 deti ma po smrti muza este aj milenca? Sorry bez urážky všetkým dobrým matkám toľkých deti, ale ved ta musí byt zničená. A žeby bola taka pekná este na milenca, fuha.
Dúfam, ze detom raz bude dobre.

pasomnica
23. sep 2025

To nemyslíš vážne... To nejaká potmavšia občianka? Či?

dionnikolas3
autor
23. sep 2025
@pasomnica

To nemyslíš vážne... To nejaká potmavšia občianka? Či?

@pasomnica je biela a má milenca ktorého podizrieval muž že s ním niečo má takže to sním ťahá dosť dlho a nerobím si srandu

pasomnica
23. sep 2025

Tak to je strašné, to určite nahlás sociálke, chúdence deti...

anonym_954099
24. sep 2025

@dionnikolas3 Nevolaj nikam, staraj sa o seba!!!!!! Veď ty ich nezivis, tak ako môžeš vediet, že im nedáva jesť? Ja zavolám na teba🫣

dionnikolas3
autor
24. sep 2025
@anonym_954099

@dionnikolas3 Nevolaj nikam, staraj sa o seba!!!!!! Veď ty ich nezivis, tak ako môžeš vediet, že im nedáva jesť? Ja zavolám na teba🫣

@anonym_954099 ty sa nestaraj do čoho tá nič nie je anonym my bude rozprávať

dionnikolas3
autor
24. sep 2025
@anonym_954099

@anonym_954099 na koho ty zavoláš keď vieš ako žije tak čo sa ozývas ty černoch

anonym_cd23c8
24. sep 2025
@svetlonos

@dionnikolas3
si robíš srandu snáď. Matka 8 deti ma po smrti muza este aj milenca? Sorry bez urážky všetkým dobrým matkám toľkých deti, ale ved ta musí byt zničená. A žeby bola taka pekná este na milenca, fuha.
Dúfam, ze detom raz bude dobre.

@svetlonos vôbec nemusíš byť pekná na to aby si mala milenca 🤷
Doktorka nič neriešila? Ani učiteľka? Zvláštne

dionnikolas3
autor
24. sep 2025
@anonym_cd23c8

@svetlonos vôbec nemusíš byť pekná na to aby si mala milenca 🤷
Doktorka nič neriešila? Ani učiteľka? Zvláštne

@anonym_cd23c8 doktorka práve to povedala nechcem nič nahlásiť pretože to už rieši detská doktorka pretože tomu už asi nezabranim