Ako riešiť nedbanlivú starostlivosť o deti?
Dobrý deň chcela by som nahlásiť ženu ktorá sa nestata o deti manžel jej zomrel na mesiac dostáva 1400 a deti nemajú čo jesť ani čo obliecť do konca ani postele po nociach sa vláči s milencom deti zomierajú od hladu a doktorka a učiteľky sa na ňu sťažujú že žiadna starostlivosť a odhodlanie u doktorky na prehliadky vymeskana dochadzka a osem detí na krku hlavne že je ona namaľovaná už to nemôžem sledovať kde ju môžem nahlásiť prosím ďakujem.
@dionnikolas3 určite zavolať sem a poradiť sa:
https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn...
@dionnikolas3
si robíš srandu snáď. Matka 8 deti ma po smrti muza este aj milenca? Sorry bez urážky všetkým dobrým matkám toľkých deti, ale ved ta musí byt zničená. A žeby bola taka pekná este na milenca, fuha.
Dúfam, ze detom raz bude dobre.
To nemyslíš vážne... To nejaká potmavšia občianka? Či?
To nemyslíš vážne... To nejaká potmavšia občianka? Či?
@pasomnica je biela a má milenca ktorého podizrieval muž že s ním niečo má takže to sním ťahá dosť dlho a nerobím si srandu
Tak to je strašné, to určite nahlás sociálke, chúdence deti...
@dionnikolas3 Nevolaj nikam, staraj sa o seba!!!!!! Veď ty ich nezivis, tak ako môžeš vediet, že im nedáva jesť? Ja zavolám na teba🫣
@dionnikolas3 Nevolaj nikam, staraj sa o seba!!!!!! Veď ty ich nezivis, tak ako môžeš vediet, že im nedáva jesť? Ja zavolám na teba🫣
@anonym_954099 ty sa nestaraj do čoho tá nič nie je anonym my bude rozprávať
@anonym_954099 na koho ty zavoláš keď vieš ako žije tak čo sa ozývas ty černoch
@dionnikolas3
si robíš srandu snáď. Matka 8 deti ma po smrti muza este aj milenca? Sorry bez urážky všetkým dobrým matkám toľkých deti, ale ved ta musí byt zničená. A žeby bola taka pekná este na milenca, fuha.
Dúfam, ze detom raz bude dobre.
@svetlonos vôbec nemusíš byť pekná na to aby si mala milenca 🤷
Doktorka nič neriešila? Ani učiteľka? Zvláštne
@svetlonos vôbec nemusíš byť pekná na to aby si mala milenca 🤷
Doktorka nič neriešila? Ani učiteľka? Zvláštne
@anonym_cd23c8 doktorka práve to povedala nechcem nič nahlásiť pretože to už rieši detská doktorka pretože tomu už asi nezabranim

Sem môžeš zatelefonovať,,nahrať hlasovku a uviesť skutočnosti