Ako riešiť neplnenie vyživovacej povinnosti matkou?
Ako by ste sa zachovali ak matka neplni vyživovaciu povinost ? A je bez prace, sama to ma tazske, nechvem jej ubližit viem aka je jej situacia ale dokedy mam čakat na to kym.sa zamestna mala na to dlhu dobu.a nič sa nezmenilo... sme spolu každy den kontakte
Chudák deti! Mať oboch rodičov takto jednoduchých (aby som neurazila) a nezodpovedných, pekný štart do života!!!
@tatinek94nr a ona by s tebou tiež malá toľko pochopenia?
@lienka.7 to netušim
@tenerifka napiš mi spravu, ano chce pracovat .
@tatinek94nr ale ja neponukam ziadnu pracu, len aby sme ti tu poradili ako dalej, treba napisat viac informacii....
@tatinek94nr pozri, nauč sa spoliehať sa na seba. Mám len jedného syna, tak som to mala určite "ľahšie", ale tiež mi ex neposielal výživné. Doteraz dlží cca za dva roky. Prečo som taká blbá? Nemyslím si, že som, len mám rada pokoj a neznášam sa s niekým doťahovať.. Samozrejme, ak máš na to povahu, tak bojuj o každé euro, ktoré tvojim deťom patrí.
@tatinek94nr ale ja neponukam ziadnu pracu, len aby sme ti tu poradili ako dalej, treba napisat viac informacii....
@tenerifka oki
@tatinek94nr pozri, nauč sa spoliehať sa na seba. Mám len jedného syna, tak som to mala určite "ľahšie", ale tiež mi ex neposielal výživné. Doteraz dlží cca za dva roky. Prečo som taká blbá? Nemyslím si, že som, len mám rada pokoj a neznášam sa s niekým doťahovať.. Samozrejme, ak máš na to povahu, tak bojuj o každé euro, ktoré tvojim deťom patrí.
@kristiii dakujem za normalnu odpoved
@anonym_4d5768 to je všetko poriadku tak jej najdi pracu s ubytovanim . Budeme radi ak mas neaku pracu kde daju ubytovanie..
@tatinek94nr vyhovorky vyhovorky
@tatinek94nr
@tatinek94nr pozri, v cechach bezne davaju s ubytovanim
Preco nadavas? Kto nechce robit nebude, ked nebude robit nedostanes peniaze
A laskavo ma nenazyvaj hlupakom a vychovavaj deti k slusnosti nie k nadavkam
@tatinek94nr
@tatinek94nr pozri, v cechach bezne davaju s ubytovanim
Preco nadavas? Kto nechce robit nebude, ked nebude robit nedostanes peniaze
A laskavo ma nenazyvaj hlupakom a vychovavaj deti k slusnosti nie k nadavkam
@anonym_4d5768 no v pohode ale nerieš
@tatinek94nr vo veľa fabríkach alebo podnikoch cez agentúry ponúkajú ak ubytovanie. Nie je to ale byť ale zvyčajne len ubytovne , zdieľané izby.
Pracivala v nemocnici - nemocnice zvyčajne ponúkajú aj ubytovanie.
Nečuduj dá odpovediam, napíšeš C a D ale nie A a B, základné informácie.
Ste manželia, nech ide na MD ona a ty chod makať a zarábať, si chlap tak sa snaz aj ty.
Nepíšeš, aké je znenie rozsudku a a prečo.
A ako riešiť matku ? Tak ako sa rieši otec, ktorý neplatí na svoje deti. Rodič ako rodič, nezáleží na pohlaví. Deti môžeš dať do jaslí, škôlky a školy a ty ísť pracovať. Aj takto radia ženám, ako môžu riešiť svoju situáciu, môžeš tak urobiť aj ty.

@tatinek94nr a ona by s tebou tiež malá toľko pochopenia?