icon

Ako úspešne zvládnuť striedavú starostlivosť?

20. apr 2025

Dobrý deň. Potrebujem radu v rámci striedavej starostlivosti... Chcela by som ju navrhnúť ex manželovi, ale zaujíma ma reálna prax. Ako to zvládajú deti a aj rodičia... Syn je s tým navrhom ok, už som sa s ním o tom rozprávala. V podstate aj tak trávi s otcom čas tak ako sa dohodnú a neriešime popravde to ako nám to stanovil súd, iba v nutných prípadoch (kedy máme obaja pracovné povinnosti a pod..) ale chcela by som to možno aj oficiálnou cestou nech je poriadok aj vo financiách/ výživnom a podobne...

luccija
20. apr 2025

A akú máš predstavu po týždňoch?plus výživné?máte také rozdiely v príjme, že chcela aj výživné?teraz ako platíte neviem krúžky, školské poplatky?

autor
20. apr 2025

@luccija no výživné je súdom stanovené na 260€ ale ex posiela viac. Poplatky za krúžky hradí ex a školské zase ja. Oblečenie podľa toho čo treba..
Výživné neviem ako funguje pri striedavke a asi áno týždeň tam a týždeň tu
Hlavne kvôli práci by mi to pomohlo

draik
20. apr 2025

Výživné nemusí byť určené, ibaže by bol veľký nepomer v životnej úrovni rodičov.

hortenziaj
20. apr 2025

Neviem,ak sa s ex viete dohodnúť mimo súd,načo to riešiť . Veď platí viac, syn je tam spokojný,viete si to poriešiť ,j aby som to neriešila