Ako zabrániť tyranovi získať starostlivosť o deti?
Nechcem aby dostal do starostlivosti naše deti ich otec ktrorý mňa aj deti roky týral. Nikdy som ho neudala. Čo sa dá robiť v takomto prípade?
@damian85 hned v uplne prvom komente od teba v tejto diskusii, a tiez nerozumiem tej tvojej potrebe furt riesit tu druhu stranu mince, ked sem niekto napise ze muz je agresivny aky dovod potrebujes - co polievka bola presolena? to moze byt ako dovod agresie zo strany muza podla teba?
@autorke , netuším čo tvoja téma má s mojou mamou , ktorá vychovala 5 detí a s otcom žije v harmonickom vzťahu 45 rokov , ale budiš..... Ak je skutočne tak ako píšeš a ty si tá dobrá a on zlý , na súde to budeš mať uzavreté hneď na prvom pojednávaní. Nemáš sa čoho báť......Iba žeby nie. Nerob drámu z vecí , ktoré sú v dnešnej dobe bežné ( cca 25 - 30 % detí nežije v úplnej rodine ). Keďže dookola mažeš svoje odpovede na niektoré veci ti odpovedať neviem. Každopádne ako to je tak ako tvrdíš , neviem čoho sa obávaš. Odpovedal som ti niekoľko krát k téme - deti nezíska do starostlivosti len preto že on chce , ty nezískaš deti do starostlivosti len preto že to chceš ty. Ty ho neodstavíš od detí , on neodstaví od deti teba. Jednoducho budete obaja participovať na výchove detí. Či 3 dni vs 11 , či 7 vs 7 , či 12 vs 2 netuším a nie je to podstatné. Stratí záujem ? Stratí......Po rozvode napíš či je tak ako som spomínal. Držím palce myslím že stačilo , tak či onak odpoveď o 6 minút zmažeš.
@kika845 Ak skutočne nevieš , že každá minca má 2 strany , je to v poriadku. Ak tebe stačí na urobenie si obrazu o skutočnostiach a rozhodovanie o záveroch toto , je to znova v poriadku. Ak poviem že Jozef je vrah , tak jednoducho Jozef bude vrahom. Myslím že ja som k téme povedal už dosť. Pekný deň.
A čo ty vlastne chceš dosiahnuť ? Pozbaviť otca jeho rodičovských práv ? Pretože v názve témy máš - nechcem aby dostal otec deti do starostlivosti, t.j nechceš aby dieťa mal v osobnej starostlivosti ( t.j on má deti väčšinu času , k tebe každý druhý víkend ) . Ak tým myslíš že nechceš aby otec sa s deťmi stretával , resp.pozbaviť ho rodičovských práv , nuž tak veľa šťastia. Ak chceš aby sa s deťmi stretával každý druhý víkend , je to reálne. Ak však bude chcieť rozšírenejší styk , tak isto reálne. Takže dozvieme sa , čo ty vlastne chceš ?
Autorka ja len ze slobodna mamicka a rozvedena mamicka je rozdiel, a s tou dozivotnou hanbou, ale prosim ta vies kolko pocuvam a ani to nechcem vediet ale aj tak sa mi dostane do usi kadeco co povystrajaju v niektorych rodinach, 100 000x horsie veci, ze ty sa rozvedies nie je koniec sveta, aj ked je to teraz pre teba urcite nie lahke.
@damian85 co ma s tymto vrazda? Nebud smiesny. A ano teba ocividne zaujima iba jedna strana, a pravnik urcite nebudes, lebo by si inak vedel ze takyto vedia pekne zdeptat zenu a ked sa do toho zapoji este aj rodina ze sa jej vyhraza tak koniec.