Ako začať nový život po rozvode?
Ahojte .
S ex sme boli spolu 9 rokov , po 4 sa narodila dcerka .
Bolo aj dobre aj zle ..
bývali sme v BA v mojom byte pretože on bol neplatič tak som kúpila byt ja , ja mám svoju povahu ano, uznavam tvrdohlaví on zasa diktátorskú ale vždy som ho brala takého aký bol nuž , príliš som ho milovala 🙋♀️(Našťastie už nastáva v tejto vete minuly čas )
Jeho rodina nám nikdy nič nepomáhala iba moja - bývajú 30 km od BA .. chodili mi strážiť , navštevovali nás .. cítila som sa tam sama a povedzme si pravdu mat hypotéku na sebe robila som 12tky.. len aby som mohla uživiť rodinu on príjem mal dobrý to ano , ale stále mal niečo na splátky , úver na auto atd ..
Tak som si povedala ok , budeme bližšie pri našich v dedine kúpili sme už teda spoločne byt uzniesť bol po 5 rokoch uverocatelny .. potom to prišlo .. našiel si milenku .potajomky mi malú vlacil za ňou - čiže nevieme sa dohodnúť na starostlivosti - keď ma prísť nepríde , klamal súd že býva uneodicov dala som to preveriť zistilo sa čo som od začiatku tvrdila býva s ňou .. a to mi ju tam chce bravat na spávanie ale čo je hlavne mala ani počuť - hnevá sa na neho že odišiel bez toho aby jej niečo vysvetlil ... a ano , ja na neho nemám ľahké srdce .... o malú nejavil záujem keď sa s ňou vlacil , na výročie 5 r . Mi poslal žiadosť o rozvod ., nebyť malej a rodiny (rodičia a sestra a švagor ) tak sa zrútim 🙋♀️Ale som tu ZNOVUZRODENA🙋♀️
Byt si chcem dať po rozvode prepísať a jeho dať preč z hypo .. nakoľko pri kúpe som don dala 20% a potom ho predať a tu prichádza moja dilema ...
Keď sme bývali v BA mala chodila do škôlky do Grobu ...
V tomto byte zostať potom nechcem .. iné byty tu niesu na predaj .. a zas si chcem kúpiť novostavbu a začať ODZNOVA
A mám 2 verzie tu si kúpiť menší nový domček s vysokou hypo .. budeme pri rodičoch ..
Zhodou okolnosti sestra kúpili byt v Grobe a tam je v dobrej pre mna prijateľnej cene 1 alebo 2 izbový byt .. .. a mala by som nízku hypotéku .. len Skolka keď kúpim domček tak zostaneme tu ak by som kúpila byt tak sa pre malú zmení Skolka ..
Ale zmenu potrebujem ..
Čo mi poradíte ?
Ďakujem za prečítanie Môjho životného výlevu .
Pekny večer
J Viktori
Nezadlzuj sa príliš, budeš sama, nevieš, čo sa môže stať.
@vierkainka
@evka258 ďakujem kocky tiež si myslím ☘️Len som chcela ešte názor 🙋♀️
keby cosi maly bytik predas ako nic. s domom viac starosti, viac priputanosti. drzim vam palce dievocky ❤️

Zober si ten 2 izbový byt, bude to pre teba nový začiatok.. Mala si zvykne na novú škôlku, deti sú ešte v takom veku veľmi prispôsobive. Troska si oddýchni a uzavrú v sebe minulosť... Ani finančné ta to nezatazi, budete chodievať s malou na výlety, na wellbes... Proste budete žiť jedna pre druhú, v kľude a vo svojom... A ktovie... Možno ťa časom stretne aj nová láska. 🌼