icon

Ako zvládnuť rozvod, aby dieťa netrpelo?

marvar
7. jan 2012

Ja a manželka sa rozvádzame. Máme 3 ročného syna. Ako to zvládnuť aby malý čo najmenej, alebo vôbec netrpel ............

Strana
z5
nikuskacucuka
13. máj 2012

@mery.maja ďakujem 😉 ,lebo mužovi prišlo niečo zo súdu,ale mne nič a ani mi nikto nevolal

p.j.jacky
13. máj 2012

ahojte aj ja mam pred rozvodom.Muz poziadal,cakam co pridu papiere.Tiez mam strach zo vsetkeho,lebo sme cele rodiny rozhadane,neviem sa uz na seba ani normalne pozriet.Toto je prechadzka peklom a dufam ze,to prejde cim skor.Muz si chce bravat malu k jeho rodicom,ktorych mala nepozna,lebo nikdy za nou nechodili a mne dali k nim zakaz chodit.A uz ani muza velmi nechce,ked za nou chodi malo ,len na par minut.Mm netusi vobec ake ma dcerka potreby,kedy jest,spat,atd.Nebudem hovorit o jeho nezodpovednosti.Mala ked vidi svokru tak place.Mam podporu lekarky,ze dieta do 3rokov moze ist k babke aj s oteckom,ale za doprovodu matky.ako to mate vy?

27sisa
14. máj 2012

Viem,že rozvody sú najtaššie pre deti.Ja som si tým tiež prešla.On po rozvode odišiel robiť von.Lenže ja s malou som ostala u mojich rodičov.Po pár mesiacoch my mala začal plakávať,že kedy príde tatko.Bolo to dosť tažké vysvetlovať jej,že to nemá zmysel,že to sa dospelým stáva.A teraz.Máme druhú bambulku pri ktorej bolo velké rozhodovanie či áno alebo nie.Teraz bude mať 3 roky.proste sme sa k sebe vrátilia klape nám to.Treba sa opýtať sám seba či to bude takto dobre.Nechcem rozhodovať za druhých ,ale v niektorých prípadoch sa dá toho ešte vela spraviť.

brumiiiik
24. aug 2012

sme manzelia 5 rokov, posledne tri odkedy sa narodila mala to slo dole vodou....cim viac som chcela, tym viac bol mazel taky.....chladny....naozaj som ho lubila, ale ocakavala osm od neho asi viac ako on...mala bola velmi narocne babatko, vstavala som 10x do noci, cez den som urobila maloco lebo nespala, len na rukach, po nociach varila,nikdy ju neokupal ,neuspal, prisiel vikend, odisiel v sobotu aj v nedelu popoludni na svoje skusky s kapelou, citila som sa vzdy sama, a unaven, CIM VIAC MALA RASTLA, TYM MENEJ POMOCI SOM AKOSI OD NEHO POTRBOVALA, PRED ROKOM SME KUpili byt a ja som si poedala novy zaciatok....naozaj som sa snazila, aj po milostnej stranke to od narodenia malej ochladlo, po nastahovani do noveho som bola vzorna manzelka sex kazdy druhy den asi mesiac, ale ked som prestala ja byt iniciatorka vobec s anesnazil, zacalo ma to strasne trapit, uvedomila som si , ze ke dmu nedam pusu ja, on mi neda, ked ho neobjimem, on sam nie....urobila som pokus a vecer ked mala zaspala, ostala som za pc pri nej, ...tri tyzdne ho to vobec nestvalo, vobec si to neuvedomik, vobec som mu nechybala, a tak som sa s nim sla rozpravat....tiez nieosm bezchybna, a ked nemam co najviac potrbujem, tak sa spravam prost ehnusne, som podrzadena, a protivna, uvedomujem si to, vtedy som vsak jednala uplne kludne a vysvetlila som mu ze nechcem takto zit a ze som nestastna....reakcia? ziadna...to bolo v auguste...v oktobri som zasa vravela ze to zmenme, nezime takto, mali sme fin.problemy, a on to proste osych,nezvladal vraj, chcel byt sam, nekomunikovat,a tak som bola sama aj ja...velmi som tym trpela, sex mal so mnou tak raz za 6 tyzdnov, bez bozkavania, len tak....za 5min...dalsia sanca prisla v decembri, povedala som mu ze proste uz nevladzem, ze mu davam posl. sancu na to aby sa zacal spravat ako manzel, aby si ma vsimal....vydrzalo mu to asi tyzden....v aprili som nastupila do prace, a uvedomila som si aky je svet....ze to len ja zijem tak ako zijem, zacal si ma vsimat jeden klient, skamaratili sme sa, ale prerasta to v nieco ...vzacnejsie, a ja som si vlastne uvedomila, ze ak myslim takto na ineho muza, ze ja toho svojho uz vlastne nelubim, ja som sa naozaj snaZILA, ale proste nikdy som nedostala to ,co chcem----...v juni som muzovi povedala z eje koniec. uple definitivne. tvaril sa akoby to pocul prvy krat, vobec nechapal, a odvtedy zacal sa sparavat vzorovo, lenze ja si uz pomoct neviem....mame trojrocnu dcerku, kotru obaja strasne lubime, ale ja svojho muza nemilujem, dovolim si uz povedat,ze lubim niekoho ineho....neviem ci mi rozumiete, ale ten novy "kamarat" nieje dovodom tohto rozpadu, je dosledkom....neviem ako to proste robit dalej, chcem zacat novy zivot, novy vztah, ale aby co najmenej trpela mala, moja rodina sa vsak dozvedela o moznom adeptovi na lasku (hehe), a nechcu to prijat, aby som s as nim stretavala, kym som s muzom...aKO TO VSAK UROBIT? nemam kam odist, mame hypo na byt, muza tiez nemozem len tak vyhodit....k malej sa sprava uzasne, fakt neviem ako z toho von, som uz zufala a velmi ma trapi to cele, novy "kamarat" to berie vazne, hned by si ma nastahoval k sebe aj s malou, ale ja to samozrejme nechcem kvoli malej ,ako ju nanho pripravit, ked sa nemoze s nim stretavat kym som s muzom, ani ja sa nemam ako dostat vlastne z domu, lebo ak niekam idem, tak ma hned vsetci podozrievaju, muz o nom nevie....ist uz s pravdou von? muz sa rozvadzat nechce, vraj ma LUBI....pochopi ma niekto?

brumiiiik
24. aug 2012

tak pomoze niekto ? :(

gabriellka
13. jan 2020

@brumiiiik ako to dopadlo?

brumiiiik
13. jan 2020

@gabriellka v januári 2013 som odisla od exmanžela,prvé roky boli ťažké,keďže sme sa nedokázali dohodnúť na starostlivosti o dcéru,s vtedajším kamarátom žijem už 7.rok,a máme 5rocnu dcérku 😊,bolo to pretazke obdobie,ale neľutujem,že som zabojovala

Strana
z5