Chcem sa rýchlo rozviesť

ninazoja
1. okt 2015

Pisali ste si ziadost o rozvod sami alebo ste to riesili pravnikom? Co vsetko tam treba dolozit? Mame dve deti a na vsetkom sme sa uz dohodli . Manzel ma opakovane podvadza a uz nemame zaujem to zbytocne predlzovat a tak by som chcela ziadost podat co najskor tak zistujem ako nato 😢

marse
1. okt 2015

@ninazoja treba napisat navrh na zacatie konania o rozvod manzelstva , kupit kolky 66€ a podat to na prislusnom sude...

marse
1. okt 2015

ak to budeš riesit s pravnikom tak to robi za teba, ale to sa moze vysplhať na vacsiu sumu... ak nieco potrebujes pis do IP

falbala132
1. okt 2015

ak ste dohodnuti, pravnika netreba. kamarat si napisat navrh sam podla vzoru na nete, a rozviedli ho na prvom pojednavani, mali 7 rocne dieta.

mondolina
1. okt 2015

riesila som bez pravnika, na pojednavanie sme doniesli aj rodicovsku dohodu, kde sme sa dohodli na vyzivnom a stretavani s dietatom
rozvedeni za 10 min.

anka229
1. okt 2015

treba doložiť k návrhu rodné listy detí, sobášny list a potvrdenie o spoločnom bydlisku manželov, toto všetko v 3 fotokópiách.

natalka13
1. okt 2015

Podanie suhlasneho protinavrhu rozvod urychli.

ninazoja
autor
2. okt 2015

@natalka13 a to sa podava spolu so ziadostou o rozvod?

falbala132
2. okt 2015

@ninazoja to poda na zaklade vyzvy sudu protistrana, ked uz jej bude dorucena ziadost.

natalka13
2. okt 2015

Ked ti pride zo sudu termin pojdnavania, posles protinavrh.

hudecka9
2. okt 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

drzim ti palce :/

tinaaa9
29. okt 2015

@ninazoja Ahoj. Čo sa týka konania o rozvode odporúčam ti pozrieť si túto stránku, kde nájdeš všetky potrebné informácie o rozvodovom konaní a aj všetky náležitosti návrhu na rozvod http://www.banos.sk/novinky/ako-sa-rozviest
Držím palce! 🙂

bratislavcankanm
3. nov 2015

@mondolina ahoj, prosim ta, ako je to s tou rodicovskou dohodou ? Predpokladam, ze tam napiseme, na akom vyzivnom sme sa dohodli a kde bude dieta byvat - aj nieco ine tam musi byt ?? a treba to mat podpisane u notara ? Alebo netreba (podla mna, kedze na sude budeme obaja tak by to snad nemuselo byt notarom overene) ?? dik.

falbala132
3. nov 2015

@bratislavcankanm na toto nepotrebujes dohodu, staci v navrhu uviest pozadovane vyzivne, ze dieta sa zveruje do starostlivosti matky a ze si nezelas upravit styk s dietatom (t.j. konkretne dni a hodiny stretavania sa, to sa uz dohadujete za pochodu sami s ex). Sud to potom uvedie v rozsudku.
ak by ste predsa len chceli dohodu o uprave styku, nemusi byt overena notárom, potvrdi ju sud. Ale ta je fakt nutna, len ked chces upravit aj styk s dietatom.