icon

Deti po rozvode a veľa krúžkov - ako to riešite so striedavou starostlivosťou?

katesynka
13. jan 2020

Ahojte, ako si striedate deti po rozvode? Ex si ich berie kazdy druhy vikend od piatka do nedele a 2 dni v tyzdni utorok a stvrtok po skole do 18:00. Deti (10 a 14) maju ale vela kruzkov a ex sa stazuje, ze s nimi travi malo casu. Niekedy 2 hodiny, ale niekedy len pol hodinu. Chce, aby u neho cez tyzden prespavali. S cim ja nesuhlasim, lebo zastavam nazor, ze pocas vyucovania maju spat doma. Vikend alebo sviatky su ok. Aky mate na to nazor? Ako to u vas funguje? dakujem za vsetky odpovede.

Strana
z2
tilko
14. jan 2020

@agata1376 tak to máte šťastie, že ste sa aj napriek rozvodu vedeli dohodnúť pre dobro dcéry...mnoho rodičov ale tak nefunguje, čo si samozrejme odnášajú deti, rodičia medzi sebou nekomunikujú ohľadom detí, dokonca vie rodič zhadzovať rodiča...je to všetko o ľuďoch a aj o situácii...každý rozvod je iný, každý rozpad rodiny je iný...dôvodov môže byť veľa....a to čo príde po je tiež individuálne....

agata1376
14. jan 2020

@tilko to určite áno a v takých prípadoch ľutujem hlavne deti ale myslím, že toto nie je taký prípad. Ja som rada, že ex ma o dcéru záujem, aj keď už nie je mojim manželom, stále je jej otcom a ona je s ním rada tak nevidím dôvod , prečo obmedzovať ich stretnutia.

monro
20. jan 2020

@katesynka moje deti (15 a 7), ktoré mám v starostlivosti chodia k otcovi každý druhý víkend a sú s ním aj jeden deň v pracovnom týždni tak, že dcéru vyzdvihne v družine a syn príde k nemu a sú tam aj cez noc a ráno ich vedie do školy. Sme rozvedení od júla, a takto to pekne funguje.

pesmaxipes
5. júl 2020

@katesynka môj bývalý to chcel presne takto, utorky a štvrtky a každý druhý víkend. Keď som ho upozornila, že práve utorky a štvrtky mávajú krúžky, či mu to nevadí, tak sa osopil, že to mu doporučil advokát a ako to mal on vedieť, že kedy majú krúžky... 🙂 Ale môj si ich neberie skoro vôbec a prespávať mimo domu aj tak nechcú.

Strana
z2