icon

Dieťa nechce ísť k matke podľa súdnej dohody

lunamlight
6. nov 2021

Ahojte, syn 8r. nechce ist ku mne a ex mi nechce dat naviac dni. Drzi dieta s tym, ze dieta chce ostat u neho. Ako to mam riesit? Syn je extremne rozmaznany otcom. Mame striedavu po tyzdnoch.

Strana
z3
mariska30
22. nov 2021

@lunamlight Ahoj myslím že to nieje tým že si zlá matka ale tým že si viacej navykol na domácnosť u ex poznám to 🙂

veronikaszabova
22. nov 2021

@mariska30 uz davno zrusila ucet

miadi
22. nov 2021

@veronikaszabova mà tu aj iny.

mariska30
22. nov 2021

@veronikaszabova 🤣 Aha

meg_junova
25. aug 2022

@syslik81 chlapec je bytosť, vie sa rozhodovať aj sám za seba a keď nemá potrebu byť pri matke, asi to svedčí aj o tom, že vyhľadáva to čo je mu pohodlnejšie! Ja som sa od matky nemohla pohnúť, milovala som ju a dávala mi rovnako vela ako dávam ja svojmu synovi. A predsa, otec mu kúpil x box tak si na matku ani nespomenie. Odbornú pomoc tu zrejme potrebujete Vy, evidentne trpíte nedostatkom empatie voči žene, ktorá položila otázku.

syslik81
25. aug 2022

@meg_junova autorka zmazala vsetky prispevky okrem uvodneho .. to ste si mohli vsimnut skor ako zacnete utocit na moj koment kt je vytrhnuty z kontextu kedze ste nemali moznost si precitat aj zvysne komenty autorky na kt som reagovala... ale ok chapem ze si riesite svoj komplex zo zlyhania na mne a hladte sa v prispevkoch spred roka ... hlavne ze su vsetci spokojny ze ano ...

Strana
z3