Ex sa nevie vyrovnať so situáciou po rozvode
Tak konečne som po rozvode.Ale problémy ešte len nastali.Môj ex sa asi nevie vyrovnať so situáciou.A tak mi robi stale zle.Bývame v nájomnom byte kde máme obaja trvalý pobyt.Byt je obecný.A on ho nechce opustiť pritom neplatí nájom ani žiadne poplatky s bytom spojené.Pritom sme sa medzi sebou dohodli že ked si zariadi rodinný dom ktorý sme počas manželstva postavili tak tam pôjde bývať.Ale stále nič.Chcem deťom urobiť novú izbu väčšiu kedže byt má len 47metrov štvorcových a tak potrebujem dať preč starý nábytok a zariadiť im väčšiu izbu kedže sú školáci aby mali viac miesta tak on sa mi vyhráža že ma udá ak niečo z nábytku vyhodím že to je jeho nábytok(kupovaný počas manželstva spoločnr)Veľa krát som ho vyzvala aby si ho vzal že ja chcem detom urobiť tu izbu no nič.Len samé vyhrážky.No a daľší problém je že po rozvode mám nárok na polovicu domu ktorý sme postavili a aj na polovicu pozemkov ktoré sme nadobudli kúpnou zmluvou počas manželstva.Lenže celá jeho rodina ma očierňuje a špiní na mňa že ho chcem o všetko obrať a podobné reči to asi niektoré poznáte.Jednoduch na nervy.S ním neni dohoda žiadna aby odišiel z bytu a ani aby sme sa dohodli ako s domom a pod.Jedine musím dať všetko na súd ale tam sú za rozdelenie vysoké poplatky tak už neviem.Ak máte nejaké skúsenosti tak budem rada za nejaké rady.Dosť ma tiež mrzí že jeho rodina vie ako sa ku mne správal ako sa spraval ku všetkým čo všetko povystrájal a teraz všetko obrátili proti mne a on je najúžasnejší človek pod slnkom.Ale detom sa nevenuje vôbec a nechce platiť ani výživné.
@deti95060810 ahoj no on sa dal aj na PN a aby mu súd určil menej ale stým nepochodil len ma hnevá že nechce odísť z bytu ked sme sa dohodli a vyvoláva konflikty
a dom je už hotový?
@deti95060810 ano on ho má už komplet zariadený asi len kuchynská linka tam neni ale on chodí jest aj tak ku mamičke
no tak to by bola od teba poriadna blbosť aby si mu nechala len tak zopár tisíc e....dom má peknú hodnotu....
@deti95060810 to má ale oni ma chcu obabrať o všetko najhoršie je že ked sme boli spolu ešte tak celá jeho rodina vedela ako sa správa a akože stáli pri mne a teraz ked som sa konečne rozviedla a už mi nemôže ničiť život tak všetko sa otočilo a on je svätý a ja najväčšia potvora
no vieš ono to býva tak, že ty si vždy len nevesta a on čo by bol aký zlý je SYN....Niečim podobným som prešla....
@deti95060810 díky
@deti95060810 budem to musieť riešiť cez právnika lenže ten právnik niečo stojí a ja na to nemám a viem tiež že ex bude robiť zbytočné komplikácie
aj ja som právničku vyplácala až z peňazí čo som dostala....a zobrala celkom slušne..😉
@deti95060810 tak ja som nakoniec zistila,ze sa mi to neoplati,lebo by som aj tak majetok nedokazala, asi tak...
Nebud hlupa.ber pravnika a vysud co ti patri.urob to kvoli detom
Pravnik!! Dobre ti radia

nechce platiť výživné? neboj takých frajerov tú už bolo čo nechceli a keď prišlo na vec tak platili ako Boh prikázal resp. súd....
ak nechce dohodu o dome tak podaj na súd o rozdelenie majetku po rozvode....hnevať sa môže koľko chce, aj celá jeho rodina, jednoducho máš nárok a viac sa s nimi o tom nebav....ale zober si dobrého právnika.... ten čo má lepšieho právnika zoberie väčší kus...😉