Hrozí súd pri neprebratí zásielky od Giovani?
Neprebrala som od nich zasielku a mi písali nech zaplatím dobierku inak to dajú na súd je to možné ?
Načo si objednávate veci ,keď to nepreberiete?? Vám by sa to páčilo? Nikdy v živote som to neurobila a nepochopím to .
Jasne , že môžu , pretože to majú očividne v obchodných podmienkach .
@simona1998 samozrejme že to nebolo úmyselne musím ešte napísať toto je prvýkrát čo sa mi zo zdravotných dôvodov to vybrať nedalo
Zaplať to a budeš mať pokoj , no predtým si určite pozri obchodné podmienky .
Je to mozne pri odoslani objednavky zavazne suhlasis, ze to prevezmes a zaplatis. 🤷🏻♀️ Ked nechces tovar treba ho vzdy prebrat a hoc aj hned na mieste poslat naspat do 14dni mas nato pravo bez udania dovodu a nasledne ti musia vratit peniaze za tovar. A prebrat balik moze hocikto pokial nie je do vlastnych ruk, ci uz na poste alebo na vydajnom mieste takze je tazko uveritene, ze nemal kto ani suseda, kamaratka, rodina... Tak isto vo vacsine pripadov sa da aj predlzit lehota na vyzdvihnutie.
a? koľko stala dobierka? 5e? firmu tvoj balik stal možno 12e,este firma je v mínuse a za dobierku je extrém príplatok pre danú firmu,len to bezny spotrebitel nevidi...
Je to už bežne...ja platím pokutu ak nezrusim termín u zubara......ma to v podmienkach...vsetko emailom.....
Kvôli takej malej sume by to neprešlo na sud......musí to byť nad nejakú sumu......ale chápať aj ich stranu....mali sme tým náklady času a peňazí....
a prečo si im neoznámila,že si chorá a nemôžeš si to vyzdvihnúť?
Žiješ na opustenom ostrove,že ti ten balík nemohol vybrať niekto iný?

Možné to je.
Prečítaj si ich obchodné podmienky